Keystone logo
Ungern

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Ungern 2023

Antal institutioner: 48
  • Kecskemét, Ungern

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Budapest, Ungern

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Ungern
  • Zagreb, Kroatien
  • + 2 Mer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö, med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Budapest, Ungern

  MOME är ett universitet för konstnärer, designers, kreatörer och innovatörer inspirerade av László Moholy-Nagy som arbetar för att tackla globala utmaningar. I modernismens anda förespråkade László Moholy-Nagy konstens roll i att forma samhället och sammanfläta det med tekniska innovationer. Vi fokuserar på att ta en helhetssyn via mentorskap och skapa ett värdedrivet konst- och designekosystem i CEE-regionen (Central- och Östeuropa).

  • Budapest, Ungern

  Nå dina mål, utöka ditt sinne och bli framgångsrik! Studera business, management eller turism i Ungerns främsta handelsskola! 78% av våra studenter får ett jobberbjudande innan examen. Gå med de 18 000 studenterna från 83 länder och få den bästa upplevelsen i ditt liv!

  • Budapest, Ungern

  Ungerns universitet för idrottsvetenskap är ett av de äldsta, mest framgångsrika och professionellt hyllade universiteten för utbildning och idrottsvetenskap i Centraleuropa. Vi respekterar och värdesätter vårt arv, bevarar våra traditioner och utforskar kontinuerligt innovativa metoder inom utbildning och forskning. De senare uppfyller 2000-talets förväntningar på högre utbildning såväl som våra studenters förväntningar på gedigen kunskap, högkvalitativa pedagoger och tjänster, tillsammans med fantastiska upplevelser utanför läroplanen.

  • Nyíregyháza, Ungern

  Universitetet i Nyíregyháza är en av de enastående institutionerna för yrkeshögskolor i landet, där forskning, högkvalitativ utbildning och personlig uppmärksamhet kombineras med en utmärkt infrastruktur.

  • Miskolc, Ungern

  University of Miskolc grundades 1735, som ett institut för utbildningsspecialister för gruv- och metallurgi som tjänar som förebild för många polytekniska institut i världen, och har alltid haft en betydande position inom odling av vetenskaper, inom professionell utbildning och träning. Under de sista decennierna av 1900-talet utvecklades institutionen till ett fullfjädrat färgstarkt universitet med de traditionella tre tekniska fakulteterna (geovetenskap, materialvetenskap, maskinteknik och informatik) och de nya fakulteterna för ekonomi, juridik, konst och konst. Humaniora, hälsovård och musik, även fortbildningskurser eller yrkesutbildning på högre nivå. Universitetet har cirka 10 000 studenter och närmare 600 akademisk personal assisterad av ungefär lika många tekniska och administrativa anställda.

  • London, Storbritannien
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mer

  EIT Digital Summer School-program är öppna för kandidat- och masterstudenter, unga yrkesverksamma, och andra som vill dyka in i framväxande digital teknik, lära sig att förvandla teknik till affärer, och så småningom starta djupteknologiska startups. Lär dig av fakulteten och personalen vid våra toppteknologiska EU-partneruniversitet. Få praktisk erfarenhet genom företagsfall, projektarbete och samarbete. Konkurrenskraftigt prissatt undervisning. Ha roligt möte och nätverk med likasinnade studenter från hela världen!

  • Sopron, Ungern

  Huvudmålen för University of Sopron är att ytterligare öka sin forskningskapacitet och främja internationalisering. Universitetet har för avsikt att erbjuda fler utbildningsprogram genom engelskspråkig undervisning.

  • Budapest, Ungern

  Med hänsyn till dess rättsliga föregångare är Óbuda University en 140 år gammal institution. Idag är det en nyckelaktör inom ungersk högre utbildning och en ledande praktikinriktad institution som tillhandahåller teknisk utbildning i Ungern, där mer än 12 000 studenter studerar. Den 1 januari 2010 etablerades Óbuda University som den juridiska efterträdaren till Budapest Tech. Óbuda University kännetecknas av att vårda traditioner och övervaka framsteg och utveckling. Från augusti 2021 verkar Óbuda University under nya förutsättningar, inom en mer flexibel ram. Rudolf Kalmans stiftelse för Óbuda University gör sitt bästa för att universitetet ska kunna tillhandahålla kvalitativa och konkurrenskraftiga kompetenser och studiemöjligheter till sina studenter inom områdena teknisk, IT, naturvetenskap och ekonomi samt lärarutbildning. "Vi förvandlar idéer till ingenjörskonst." Som ett praktikbaserat universitet erbjuder det ett komplett utbud av akademiska program på både ungerska och engelska. Programmet omfattar 4 yrkesutbildningar för högre utbildning, 17 grundutbildningar, 11 masterprogram, 3 doktorandprogram samt specialisering inom heltid, kvällstid och distanslärande. ÓU-studenter har möjlighet att bedriva grundläggande och tillämpad forskning inom flera områden för att möta utmaningarna med Industry 4.0 och i linje med universitetsstrategin, som i första hand bygger på fyra pelare: robotik, hälsoinformatik, artificiell intelligens och cybersäkerhet, som vävs samman hela ingenjörspaletten genom områdena klassisk el, maskinteknik, arkitektur till den kreativa industrin. Kvaliteten på utbildningen indikeras av det faktum att institutionen har ett kvalitetscertifikat enligt kraven i ISO-standarden och har vunnit det högsta erkännandet, Higher Education Quality Award. Enligt Emerging Economies Universities är Rankings of the Times Higher Education Óbuda University rankad mellan 351-400. år 2022.

  • Budapest, Ungern

  Från en skola som grundades 1991 som den första privata högskolan i Centraleuropa, har International Business School vuxit till en verkligt modern och dynamisk handelshögskola. Vi är stolta över att arbeta i samarbete med ett prestigefylldt brittiskt universitet, The University of Buckingham, som rankas högst för anställbarhet och som har lett British National Student Survey i studentnöjdhet.

  • Budapest, Ungern

  Wekerle Business School - som en prestigefylld utbildningsinstitution - överväger sitt uppdrag att erbjuda enastående utbildning inom Bolognasystemet. Syftet är att skapa förutsättningar för utbildning som förbättrar studenternas akademiska och personliga utveckling genom att förena akademisk kunskap på hög nivå med praktisk utbildning baserad på företagspartnerskap utanför institutionen.

  • Budapest, Ungern
  • Székesfehérvár, Ungern

  Kodolanyi Janos University (KJU) är ett statligt ackrediterat ideellt universitetsutbud, akademiska program inom turism och gästfrihet, företagsledning, massmedia och kommunikation, samhällsvetenskap, historia, kultur- och språkstudier. Förutom de akademiska programmen erbjuder KJU också ett brett utbud av eftergymnasiala, LLP-kurser för utbildare och praktikanter samt internationella terminer, sommarkurser, studieturer och praktikprogram.

  • Paris, Frankrike
  • Angers, Frankrike
  • + 8 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...