Keystone logo
Tyskland

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Tyskland 2023

Antal institutioner: 243
  • Worms, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Augsburg, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riedlingen, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Tyskland
  • Berlin, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kraków, Polen
  • Freiberg, Tyskland
  • + 1 Mer

  EIT RawMaterials Academy - RaVen erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö, med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Berlin, Tyskland

  BIMM Institute är en gemenskap. Det är där kreativa människor hör hemma. Med 40 års erfarenhet av att leverera utbildning inom den kreativa sektorn, vi vet var och hur man öppnar dörrar för din framtid. Våra utbildningsprogram spänner över musikvärlden, film och skådespel, och förbereda dig för en framgångsrik och hållbar karriär inom de kreativa branscherna. Med kurser på engelska och studenter från hela världen, vi gör dig redo för den internationella industrin. Våra kända föreläsare är aktiva branschfigurer och har en mängd erfarenhet som matas in i dina akademiska studier. Vid sidan av dina föreläsningar och handledning sätter vi upp en rad masterclasses med branschjättar - så att du får höra direkt från de människor du beundrar mest. Du har tillgång till industristandardanläggningar, otaliga professionella anslutningar och oöverträffade möjligheter till arbetslivserfarenhet hos de mest spännande kreativa organisationerna och företagen i Tyskland. Med Berlin som vårt hem, du studerar i hjärtat av Tysklands viktigaste kreativa nav med möjligheter att samarbeta över filmens världar, musik och teater.

  • Oldenburg, Tyskland

  Institutionen för datavetenskap vid universitetet i Oldenburg ser under tiden tillbaka på mer än 35 års utbildning inom alla områden inom dator- och datavetenskap. Oldenburgs internationellt kända energiforskning - inte bara inom energiinformatik - har en historia på mer än 30 år, som kännetecknas av ett tvärvetenskapligt utbyte med andra universitetsplatser i Niedersachsen, Tyskland och utomlands och olika vetenskapliga centra. Arbetet inom ämnesområdet" Intelligenta energisystem" vid universitetet i Oldenburg är bland toppgruppen.

  • Oldenburg, Tyskland
  • Stavanger, Norge

  European Master in Migration and Intercultural Relations (EMMIR) är den första afrikansk-europeiska-asiatiska Erasmus Mundus-masterkursen i migrationsstudier och drivs gemensamt av tre afrikanska, fyra europeiska och två asiatiska partner, underlättas av ett bredare nätverk av associerade partners. EMMIR är ett unikt studieprogram som fokuserar på migration genom ett interkulturellt tillvägagångssätt, utrusta studenter med djupa teoretiska och metodologiska färdigheter i migrationsstudier och uppmuntra dem att bedriva fältarbete främst i afrikanska, Asiatiska och europeiska sammanhang. Den är utformad som ett tvärvetenskapligt tvåårigt masterprogram (120 hp) som behandlar viktiga samtida frågor inom ett fortfarande framväxande studieområde.

  • Reutlingen, Tyskland

  I en internationell inlärningsmiljö utbildar vi framtida ledare som på ett ansvarsfullt sätt kommer att forma vår globala ekonomi och vårt samhälle. ESB Business School är en del av allmänheten, statligt finansierade Reutlingen University och har satt standarder för utbildning och utbildning av unga ledare inom internationell företagsekonomi och företagsteknik i fyrtio år. Nära Stuttgart ligger ESB Business School i en välmående region som är hem för många globala aktörer, t.ex. inom fordons- eller maskinteknik.

  • Rotterdam, Nederländerna
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mer

  Europeiska universitetet för postindustriella städer (UNIC) grundades 2020 i syfte att erbjuda en inkluderande utbildning för en ny generation studenter. En allians av tio europeiska universitet baserade i postindustriella städer och finansieras av Europeiska kommissionen, arbeta hand i hand med stadsinstitutioner för att säkerställa att stadsfrågor matas in i undervisning och forskning på ett sätt som är tillgängligt och inkluderande för alla elever. Alliansen lanserar sin första gemensamma magisterexamen 2023 och letar efter studenter som kommer att främja de postindustriella omvandlingarna i sina städer och bli högkvalificerade akademiker inom nya vetenskapliga discipliner som svarar mot behoven i den föränderliga ekonomin i Europa och runt om i världen.

  • Fürth, Tyskland

  Vi är en del av SRH, ett utbildnings- och hälsoföretag som har guidat människor på deras utbildningsväg i över 50 år. Alla lär sig annorlunda. Vår uppgift är därför att ge personligt stöd till varje individ, så att de kan skapa förutsättningar för ett framgångsrikt liv.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Rumänien
  • + 5 Mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) är en mångkulturell och flerspråkig allians bestående av sju långvariga, utbildnings- och forskningsledda, lokalt och globalt engagerade universitet från fyra olika regioner i Europeiska unionen: University of Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (samordnare), universitetet i Salamanca och Åbo universitet. Alliansens ambition är att utveckla ett innovativt utrymme som gör att rörligheten kan flöda fritt mellan de sju universiteten och associerade städer.

  • Barcelona, Spanien
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mer

  Ett konsortium av europeiska universitet utvecklade ett nytt och innovativt paneuropeiskt Eumaster4HPC-program med fokus på högpresterande lösningar. EuMaster4HPC samlar de viktigaste aktörerna inom HPC-utbildning i Europa för att utbilda nästa generation högkvalificerade och begåvade HPC-experter för att driva den europeiska digitala omvandlingen. EUMaster4HPC förlitar sig på innovativa läroplaner och undervisningsparadigmer, akademisk spetskompetens, HPC-experter i världsklass, tillgång till superdatorcentra, och starkt branschstöd.

  • Ulm, Tyskland

  Ulm University är ett ledande centrum för lärande, undervisning, forskning och överföring. Sedan grundandet 1967 som ett universitet "under ett tak", har det på ett imponerande sätt utvecklats till ett livligt internationellt nav för innovation och kunskap.