Keystone logo
Tyskland

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Tyskland 2023

Antal institutioner: 234
  • Frankfurt, Tyskland

  Som ett anslutet institut till University of Regensburg, är IRE|BS Real Estate Academy engagerade i högsta kvalitet och är en internationell ledare inom universitets- och deltidsutbildning för fastighetsproffs. I över tre decennier har vi ständigt legat steget före kraven på fastighetskvalifikationer.

  • Fulda, Tyskland

  Universitetet erbjuder ett brett utbud av akademisk och professionell utbildning med särskilt fokus på "hälsa, näring och mat". Ett flertal forsknings- och utvecklingsprojekt genomförs med privata företag och industrier. Fulda University samarbetar med ca. 100 universitet runt om i världen. Antalet internationella program växer kontinuerligt: Bachelor som "International Business and Management", "Science and Engineering" eller "International Health Sciences" samt masterprogram som "International Management", "Intercultural Communication and European Studies" , "International Food Business and Consumer Studies" eller "Global Software Development" undervisas delvis eller helt på engelska.

  • Potsdam, Tyskland

  Sporten har utvecklats under 2000-talet. Århundradet utvecklades till ett av de mest iögonfallande sociala fenomenen i världen. University of Applied Sciences for Sport and Management Potsdam - som en ideell institution för Brandenburg State Sports Association (LSB) - har utvecklat fokus på idrott och hälsa som en oberoende specifik profil. Under genomförandet överskrids gränser i undervisning och forskning, relationer till andra ämnen odlas och nätverk byggs upp med praktik. I samband med idrottens ökade betydelse för samhället i stort har en utökad förståelse för idrotten vuxit fram, som bl.a. B. omfattar idrottsrörelsen i förebyggande och terapeutiska sammanhang samt ledning för organisation av företag från idrotts- och träningsbranschen. Som ett resultat av denna utveckling befinner sig också idrottsvetenskapen i en omvälvningsfas.

  • Munich, Tyskland

  Välkommen till HM Hochschule München University of Applied Sciences! Varje år ansluter sig mer än 2 500 internationella studenter och forskare till vår begåvade akademiska gemenskap i en av Tysklands vackraste, historiska och mest högteknologiska städer. Vi erbjuder bästa möjliga stöd för att hjälpa dig att känna dig som hemma i Tyskland, i München och på vårt universitet.

  • Dortmund, Tyskland
  • Frankfurt, Tyskland
  • + 5 Mer

  International School of Management (ISM) rankas bland Tysklands ledande privata handelshögskolor. ISM grundades 1990 och har sju campus i Dortmund, Frankfurt am Main, München, Hamburg, Köln, Stuttgart och Berlin och är hem för över 3800 studenter. Internationalitet, stark praktisk orientering och en personlig inlärningsatmosfär är lika mycket en del av ISM:s framgångssaga som undervisning i professionella färdigheter och intensiv träning av mjuka färdigheter. Detta inkluderar inte bara spännande praktiska projekt, fallstudier och praktikplatser, utan också det nära samspelet med föreläsare från näringslivet. Dessa framgångsfaktorer återspeglas i alla ISM:s kandidat-, master- och MBA-program.

  • Munich, Tyskland

  Munich Medical Research School (MMRS) är en central institution för LMU:s medicinska fakultet. Den är utformad som en paraplystruktur som spänner över alla doktorandstudier (vanliga doktorsavhandlingar och strukturerade doktorandprogram) inom områdena humanmedicin, tandmedicin, humanbiologi och biovetenskap.

  • Berlin, Tyskland

  CODE är en internationell och inkluderande lärandemiljö som attraherar digitala pionjärer från hela världen och ger dem möjlighet att leva upp till sin fulla potential. Som en gemenskap stimulerar vi transformativ innovation genom att främja kreativitet, kritiskt tänkande, samarbete och nyfikenhetsdrivet lärande.

  • Berlin, Tyskland

  Sigmund Freud Private University (SFU) är ett privat universitet ackrediterat enligt österrikisk lag sedan 2005 med filialer i Wien, Linz, Paris, Berlin, Milano och Ljubljana.

  • Berlin, Tyskland

  Catalyst är ett kreativt konst- och teknikinlärningsinstitut baserat på det extraordinära Funkhaus i Berlin. Våra kurser spänner över elektronisk musikproduktion och framförande, ljud- och musikproduktion, ljudteknik, filmproduktion, filmskapande, visuella effekter och skådespeleri. De sträcker sig från fyra veckors sommarkurser för nybörjare till kurser på kandidat- och masternivå som validerats av vår brittiska universitetspartner.

  • Munich, Tyskland

  I 30 år har Munich Business School , ett statligt ackrediterat och tyskt råd för vetenskap och humaniora ackrediterat privat universitet för företag i München, erbjudit globalt sinnade, entreprenöriella personligheter en inspirerande och internationell akademisk miljö för att utvecklas till morgondagens ansvarsfulla ledare . Munich Business School prisbelönta program är imponerande.

  • London, Storbritannien
  • Berlin, Tyskland
  • + 1 Mer

  MetFilm School är en ledande film-, tv- och onlinemedieskola som erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och korta kurser inom olika hantverksområden. Skolan har campus i London, Leeds och Berlin.

  • Vallendar, Tyskland
  • Düsseldorf, Tyskland

  WHU – Otto Beisheim School of Management är den #1 tyska handelshögskolan för utbildningsprogram. Ackrediterat av EQUIS, AACSB och FIBAA, WHU erbjuder akademiska program såväl som utbildning för chefer, efter fyra kärnvärden med mod och engagemang: gemenskap, kosmopoliteness, entreprenörskap och excellens. Trots covid-19 är WHU redo att växa och planera framåt.

  • London, Storbritannien
  • Helsinki, Finland
  • + 3 Mer

  Lär dig av fakulteten och personalen på våra toppteknologiska EU-partneruniversitet. Skaffa praktisk erfarenhet genom företagsfall, projektarbete och samarbete. Konkurrenskraftigt prissatt undervisning. Ha kul att träffa och nätverka med likasinnade studenter från hela världen!

  • Pamplona, Spanien
  • Madrid, Spanien
  • + 5 Mer

  Universidad de Navarra är en institution för kristen inspiration som bedriver sin ideella undervisning, forskning och assistans. Universitetet började sin verksamhet 1952, främjat av Saint Josemaría Escrivá, grundare av Opus Dei. Syftet med denna katolska kyrkans prelatur är att främja sökandet efter det kristna livets fullhet i arbete, familj och vanliga yrken.

  • Rosenheim, Tyskland

  Som den viktigaste utbildningsinstitutionen i sydöstra Bayern kombinerar Rosenheim Technical University of Applied Sciences en regional profil med ett internationellt rykte. Starka kontakter med industripartners i ett av Tysklands starkaste ekonomiska områden erbjuder våra studenter en utbildning som fokuserar på de praktiska färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär. En vänlig atmosfär, nära kontakt mellan studenter och lärare och den moderna campusmiljön ger en idealisk inlärningsmiljö.