Keystone logo

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Tjeckien 2023

Antal institutioner: 79
  • Brno

  NEWTON University är en högst rankad privat handelsskola i Tjeckien. Våra kurser ger dig kunskap och erfarenhet för att kickstarta din globala entreprenörs- eller chefskarriär.

  • Mlada Boleslav
  • Prague

  Vi är ett modernt, progressivt och dynamiskt utvecklande universitet som har en nära koppling till fordonsindustrin och andra globala ledare. Vi grundades av ett stort multinationellt företag – ŠKODA AUTO. Vi erbjuder speciella kandidat- och uppföljande masterprogram med unik inriktning - en kombination av studier i nationalekonomi med en kvalitativ teknisk grund, gedigen språkträning och praktiska kunskaper som du får under din praktik kommer att vägleda dig utanför skolan!

  • Prague 1

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) är den största konstskolan i Tjeckien. Tack vare sin breda räckvidd som sträcker sig från teater, musik och dans till TV- och filmproduktion anses AMU vara ett mångsidigt och fostrande utrymme för unga artister att upptäcka, bemästra och vidareutveckla alla talanger de kan ha.

  • Prague

  Prague School of Creative Communication är en privat högskola som förbereder dig perfekt för en karriär inom alla områden av den kreativa industrin. Våra utbildningar/inriktningar Creative Marketing and Communication (Digital Marketing and Communication, Creative Marketing, Management in Creative Industry), Literary Arts (Literary Arts, Commercial Writing in Media), och Visual Arts (Fotografi och audiovisuell konst, animation och visuella effekter, Grafisk design och mediedesign) är kopplade till den praktiska driften av reklambyråer, grafiska studior, förlag och medieinstitutioner. Under dina studier kommer du att arbeta på riktiga beställningar.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 Mer

  Etablerat 1952 och idealiskt beläget i centrala Italien (L'Aquila ligger bara 110 km från Rom), är vårt universitet en offentlig undervisnings- och forskningsinstitution som erbjuder ett komplett utbud av akademiska program inklusive bioteknik, vetenskap, ekonomi, teknik, utbildning, humaniora , medicin, psykologi och idrottsvetenskap. Med 7 avdelningar erbjuder University Of L'Aquila sina över 19 000 inskrivna studenter 69 examenskurser över disciplinerna (både på grund- och forskarnivå, inklusive internationella MSc-kurser helt på engelska), 9 forskardoktorsprogram, specialiseringsskolor, specialisering- masterkurser och yrkeskurser. Många medlemmar av dess framstående fakultet med cirka 600 professorer och forskare har fått internationellt erkännande och anses vara ledande inom sina forskningsområden.

  • Pilsen

  Fakulteten för maskinteknik är en av de äldsta fakulteterna i Pilsen och har bevisat sin oumbärliga position i denna industristad i över 70 år.

  • Prague

  Vi är den största privata högskolan i Tjeckien med över 7 000 studenter på två platser i städerna Prag och Brno. Grundades 2001 som den allra första privata högskoleinstitution, eftersom vi har förberett mer än 20 000 studenter för karriärer inom företag och offentlig sektor.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 Mer

  EIT Manufacturing är en europeisk sammanslutning av ledande universitet, industrier och forskningscentra med anknytning till tillverkningssektorn, i syfte att öka den europeiska tillverkningen till att bli globalt konkurrenskraftig och hållbar för samhället. Genom att sammanföra de tre sidorna av "kunskapstriangeln": näringslivet (stora företag och små och medelstora företag), utbildningsinstitutioner och forskningscentrum vill EITM öka samarbetet och integrationen mellan utbildning, näringsliv och forskning. EIT Manufacturing erbjuder ett unikt och utmärkt högutbildningsprogram, med internationellt och inkluderande tänkande, för att ta examen till nästa generation av tillverkningsinnovatörer och entreprenörer.

  • Ceske Budejovice

  Fakulteten för hälsa och samhällsvetenskap vid University of South Bohemia (FHSS USB) har en unik position i Tjeckien, särskilt på grund av dess sammankoppling av vård och sociala ämnen. Vårt mål är att akademiker ska förstå och tillämpa en helhetssyn, ett tillvägagångssätt som ser på en person som en helhet och därmed säkerställer att både kroppen och själen får stöd. Den harmoniska kombinationen av dessa perspektiv erbjuder möjligheter att utbilda yrkesverksamma som kan utföra sitt yrke som ett uppdrag. Detta utgör en stor fördel för fakulteten i den nuvarande världen - människor som utbildas på detta sätt kommer alltid att behövas på arbetsplatsen. Fakulteten är en utbildningsinstitution som är tydligt inriktad på hälso- och socialvården. Det utför kreativa aktiviteter inom tillämpningsområdet, inom ramen för specifika projekt, och direkt kliniskt och fältarbete med människor som är missgynnade både hälsosamt och socialt. Det utvecklar vetenskaplig och forskningsaktiviteter och internationellt samarbete med viktiga institutioner och professionella centra.

  • Brno

  University of Veterinary Sciences Brno grundades 1918. För närvarande består universitetet av tre fakulteter - fakulteten för veterinärmedicin, fakulteten för veterinär hygien och ekologi, och fakulteten för farmaci. VFU Brno är det enda universitetet i Tjeckien som specialiserar sig på veterinärmedicin, veterinärhygien och ekologi, och bara ett av två som undervisar i farmaceutisk vetenskap. Det finns i staden Brno i stadsdelen Brno - Královo Pole, på universitetsområdet, där alla utbildnings- och forskningsanläggningar finns.

  • Prague 6

  Czech Technical University in Prague är det äldsta tekniska universitetet i Europa, grundat 1707 och är för närvarande ett ledande teknisk forskningsuniversitet i regionen och i Prags forskningsgrupp. CTU erbjuder grund-, doktorand- och doktorandprogram vid 8 fakulteter: Fakulteten för civilingenjör, maskinteknik, elektroteknik, kärnvetenskap och fysikalisk teknik, arkitektur, transportvetenskap, biomedicinsk teknik, informationsteknologi och program vid MIAS School of Business. Dessutom erbjuder CTU gratis sportkurser, du kan besöka och studera i National Library of Technology och känna det internationella samfundet på Campus Dejvice i hjärtat av Europa.

  • Pardubice

  University of Pardubice är en av 26 offentliga högskolor i Tjeckien och det enda universitetet i Pardubice-regionen. Som ett internationellt respekterat centrum för lärande vill universitetet kontinuerligt bidra till utvecklingen av vetenskaplig kunskap, kreativ mänsklig potential och avancerad teknik för att förbättra livskvaliteten och välståndet i samhället. Som den enda högskoleutbildningsinstitutionen av universitetstypen i Pardubice-regionen vill den vara ett modernt offentligt universitet som är öppen för att dela och utbyta information och dynamiskt utveckla kontakten med omvärlden.

  • Pilsen 3

  Fakulteten för elektroteknik är en del av University of West Bohemia i Pilsen, som grundades den 28 september 1991, med en historia som går till år 1949. Enligt de viktigaste forsknings- och utvecklingsaktiviteterna är fakulteten uppdelad i fem avdelningar. och ett FoU-centrum: - Institutionen för tillämpad elektronik och telekommunikation (KAE), - Institutionen för elkraftteknik och miljöteknik (KEE), - Institutionen för teknik och mätning (KET), - Institutionen för elektromekanik och kraftelektronik (KEV), - Institutionen för elektroteknik (KTE), - Regionalt innovationscenter för elektroteknik. Inom området för pedagogisk verksamhet tillhandahåller fakulteten universitetsutbildning i kandidatexamen, master- och doktorandprogram. Det tillhandahåller också sina tjänster inom livslång utbildning. Inom området forskning, utveckling och innovation fokuserar fakulteten på att lösa grundläggande och tillämpad forskningsprojekt. Fakulteten har långvarig erfarenhet av att lösa ett antal nationella och internationella bidragsprojekt och avtalsforskningsprojekt. Fakulteten har på lång sikt demonstrerat förmågan att framgångsrikt tillämpa resultaten av sin forsknings- och utvecklingsverksamhet i praktiken - detta kan dokumenteras av ett antal industriella applikationer som har skapats på grundval av långsiktigt samarbete med betydande företag bortom Pilsen-regionen.

  • Nancy
  • Liège
  • Luleå
  • + 8 Mer

  Université de Lorraine är ett franska offentliga universitet som erbjuder sina nästan 52 000 studenter ett komplett utbud av studier, inom alla områden och i överensstämmelse med Bologna-modellen (kandidatexamen / doktorsexamen).

  • Prague

  Prague Film Institute är en professionell filmskola i Prag som undervisar genom att göra, inte bara genom att undervisa.