Keystone logo
Spanien

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Spanien 2023

Antal institutioner: 256
  • Barcelona, Spanien

  EUROAULA University College är en institution som grundades 1987 och specialiserad på turismutbildning. Sedan 1997 är EUROAULA anslutet till universitetet i Girona, och erbjuder examen i turism, dubbla examen i turism och internacional Hospitality and Tourism Management, samt master- och forskarutbildning. Därför är dessa universitetsstudier helt officiella och erkända.

  • Barcelona, Spanien

  Under vår 20-åriga historia som utbildningsinstitution har varje steg vi tagit på Zigurat Global Institute of Technology varit att utvecklas. Zigurat var en av de första mesopotamiska konstruktionerna och symboliserar bättre än något annat historien om ingenjörskonst, arkitektur, kunskap och teknisk transformation som representerar oss.

  • Barcelona, Spanien
  • Zürich, Schweiz

  Swiss School of Business Research erbjuder akademisk excellens med schweizisk kvalitet till våra studenter som ansöker från hela världen för att bedriva innovativa kandidat-, magister- och doktorsexamina. Vi erbjuder många fördelar och möjligheter för tillväxt och utveckling, i en dynamisk internationell miljö, där eleverna kan fira interkulturell mångfald och innovativa undervisningsstilar.

  • Madrid, Spanien

  CUNEF är ett privat universitet som erkänts av lag 6/2019, av den 27 mars, i regionen Madrid. De främsta inspirerande delarna av CUNEF Universidad är specialisering av undervisning och forskning, spetskompetens och internationalisering.

  • Madrid, Spanien

  Kombinationen av den ovannämnda metoden tillsammans med anordnandet av evenemang relaterade till utbildningsprogrammet, såsom sändningar på TwitchTv eller leverans av övningar på GitHub, förenar två grundläggande och exklusiva egenskaper hos ITTI: möjligheten att kunna bli officiellt certifierad av tillverkare tack vare våra Bootcamps och, följaktligen, ett lärarteam som ackrediterats och godkänts av nämnda tillverkare utöver deras anmärkningsvärda yrkeserfarenhet som riktmärken inom sektorn.

  • Salamanca, Spanien

  UPSA, född 1940, är University of the Spanish Episcopal Conference. Det är ideellt och dess kulturella kallelse och service till sociala framsteg utgör kärnan i dess dagliga verksamhet, alltid utförd med en öppen och inkluderande anda.

  • Madrid, Spanien

  ESIE är konstituerad som handelshögskolan för den framstående CES Cardenal Cisneros, grundad med syftet att återuppfinna utbildningsmodellen med en flexibel och innovativ metodik, vilket gör den ännu mer tillgänglig i termer av resurser och tid.

  • Madrid, Spanien

  Gör dig redo för en givande upplevelse som du kommer att minnas för alltid. Att studera på EAE är en transformerande resa som du delar med klasskamrater från hela världen och deltar i ett brett utbud av aktiviteter utanför klassrummet, omgiven av ständiga stimuli.

  • Madrid, Spanien

  UNED är det största offentliga universitetet i Spanien både i antal studenter och i akademiskt utbud, såväl som det största campus i Europa, och har i 50 år ägnat sig åt att universalisera högre utbildning av hög kvalitet genom en modell av online- och blandad undervisning ledande inom sin bransch.

  • Madrid, Spanien

  Nå dina försäljningsmål utan att behöva ge rabatter eller jaga dina kunder. Upptäck vilka misstag du kan göra och de 7 stegen i försäljningsmetodik som används av tusentals entreprenörer och säljare över hela världen.

  • Majadahonda, Spanien

  Formato Educativo Business School är den privata aktiebolagsorganisatören av den engelska Executive MBA. Den tillhandahåller onlineplattformen, sin egen metodik och lärarpersonal. Educational Format kommersialiserar e-lärande åtgärder och undervisar i MBA och forskarutbildningsseminarier inom ramen för högre utbildning.

  • Miami, Amerikas förenta stater
  • Madrid, Spanien

  The College of Business är bland de 5 procent av elithandelsskolorna världen över som är ackrediterade av AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business. College får också höga betyg för sina grund- och forskarutbildningar, såväl som fakultets forskningsproduktivitet, av inflytelserika rankningsorganisationer över hela världen.

  • Barcelona, Spanien
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  CodeOp är en teknisk skola som erbjuder kurser för kvinnor, transpersoner och icke-binära personer (kvinnor+). Vi är dedikerade till att förändra teknikkulturen och fokuserar på att ge vårt samhälle det stöd och den utbildning de behöver för att bli ledare inom sitt område.

  • Barcelona, Spanien

  Pere Tarrés fakultet för social utbildning och socialt arbete integreras, tillsammans med tio andra institutioner, i Ramon Llull University. Ramon Llull University (URL), baserat i Barcelona, är ett privat ideellt universitet inspirerat av humanistiska och kristna värderingar som strävar efter att utföra en offentlig tjänst. URL:s främsta uppdrag är att tillhandahålla kvalitets-, personcentrerad utbildning som svarar mot samhällets behov.

  • Godella, Spanien

  MARch Valencia är en forskarskola associerad med European University som erbjuder olika arkitektur- och designprogram. Undervisningsmetoden som lärs ut är baserad på relationen mellan den akademiska och professionella världen, och försöker bygga broar mellan de två i syfte att öka chanserna till professionell framgång för våra studenter.