Keystone logo
Spanien

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Spanien 2023

Antal institutioner: 256
  • Barcelona, Spanien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pozuelo de Alarcón, Spanien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spanien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spanien

  Om du läser detta, det beror förmodligen på att något om vårt universitet har fångat ditt öga. Du kanske redan vet att vi är en del av den största och mest traditionella privata utbildningsinstitutionen i Spanien, CEU, grundad 1933 av den katolska föreningen för propagandister (ACdP). I Madrid var vi de första som erbjöd ett nytt sätt att förstå och hantera högre utbildning, först som högskola och sedan 1933 som ett privat universitet. Mer än 85 år senare, vår banbrytande attityd fortsätter att sätta sitt prägel på allt vi gör. Du får reda på det så snart du lär känna oss.

  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spanien
  • + 1 Mer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Barcelona, Spanien

  ELISAVA, Barcelona School of Design and Engineering, främjar utbildning, kunskap och forskning inom design, teknik och kommunikation. Med mer än 50 års erfarenhet har det utbildat mer än 17 000 studenter och det har etablerat sig som en av världens ledande skolor. Skolan samarbetar med företag, institutioner och icke-statliga organisationer med internationell prestige för att erbjuda en universitetsutbildning som förbereder eleverna för att möta nuvarande och framtida utmaningar. ELISAVA utbildar experter med förmågan att designa och skapa produkter, tjänster och miljöer som förbättrar samhället.

  • Santander, Spanien

  Driven av intellektuell kreativitet och kritiskt tänkande sedan 1932 har studenter vid UIMP utvidgat horisonter och bidragit till att föra världen framåt. Vårt uppdrag är att främja kultur och vetenskap, främja internationella och interregionala relationer, vetenskapligt och kulturellt utbyte, samt driva avancerad och specialiserad forskningsverksamhet. Sommarkurserna är en höjdpunkt i vår pågående akademiska verksamhet och gör oss till ett banbrytande universitetscenter i Spanien. Santander är den traditionella akademiska basen, även om många andra aktiviteter organiseras och hålls på våra andra campus. Dessutom, universitetet är en pionjär i Spanien när det gäller att organisera spanska språk- och kulturkurser för utlänningar. Vi anordnar även kurser i engelska för studenter och lärare i språket, i samarbete med undervisnings- och yrkesutbildningsministeriet. Dessutom undervisar vi officiella forskarutbildningar i linje med det europeiska området för högre utbildning som leder till ackrediterade magister- och doktorsexamina över hela Spanien. I tur och ordning, Vi erbjuder ackrediterade UIMP-specifika forskarutbildningar.

  • Valencia, Spanien

  ValGrai (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) är en ideell stiftelse som består av Generalitat Valenciana, de fem offentliga universiteten i Valencia (UV, UPV, UA, UJI och UMH) och företag, samordnar AI-utbildning och forskning i Comunitat Valenciana för att svara på företagens tekniska behov och för att främja skapandet av ny talang inom artificiell intelligens (AI) att förnya produktionsmodellen för regionen Valencia.

  • Rotterdam, Nederländerna
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mer

  Europeiska universitetet för postindustriella städer (UNIC) grundades 2020 i syfte att erbjuda en inkluderande utbildning för en ny generation studenter. En allians av tio europeiska universitet baserade i postindustriella städer och finansieras av Europeiska kommissionen, arbeta hand i hand med stadsinstitutioner för att säkerställa att stadsfrågor matas in i undervisning och forskning på ett sätt som är tillgängligt och inkluderande för alla elever. Alliansen lanserar sin första gemensamma magisterexamen 2023 och letar efter studenter som kommer att främja de postindustriella omvandlingarna i sina städer och bli högkvalificerade akademiker inom nya vetenskapliga discipliner som svarar mot behoven i den föränderliga ekonomin i Europa och runt om i världen.

  • Alcoi, Spanien
  • Gandia, Spanien
  • + 1 Mer

  Universitat Politècnica de València är det bästa spanska tekniska universitetet i Spanien, enligt Academic Ranking of World Universities (ARWU), känd som Shanghai-rankningen. För närvarande har den 25 400 studenter, 3 600 lärare och forskare och 1 400 yrkesverksamma inom administration och service, fördelade på de tre campusen i städerna Alcoy, Gandia och Valencia. UPV:n lär ut 40 grader och 13 dubbelgrader; 90 högskolemasters- och dubbla magisterexamen, och 30 doktorandprogram. 72 % av UPV-studenterna arbetar redan ett år efter avslutade studier. Och det beror till stor del på praktikplatser i företag, som är betalda. Institutionen har mer än tusen avtal som tillåter utbyte av studenter med andra europeiska och latinamerikanska universitet, USA, Kanada, Australien, Kina eller Japan. Det är den sjätte i Europa i Erasmus som mottagits, av totalt 4 500 institutioner som deltar i programmet. Under sin drygt 50-åriga historia har UPV producerat omkring 145 000 vetenskapliga publikationer. Det är den nationella ledaren när det gäller antalet patent och en av de spanska akademiska institutionerna som får mest intäkter från sin forskningsverksamhet.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Rumänien
  • + 5 Mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) är en mångkulturell och flerspråkig allians bestående av sju långvariga, utbildnings- och forskningsledda, lokalt och globalt engagerade universitet från fyra olika regioner i Europeiska unionen: University of Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (samordnare), universitetet i Salamanca och Åbo universitet. Alliansens ambition är att utveckla ett innovativt utrymme som gör att rörligheten kan flöda fritt mellan de sju universiteten och associerade städer.

  • Barcelona, Spanien
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mer

  Ett konsortium av europeiska universitet utvecklade ett nytt och innovativt paneuropeiskt Eumaster4HPC-program med fokus på högpresterande lösningar. EuMaster4HPC samlar de viktigaste aktörerna inom HPC-utbildning i Europa för att utbilda nästa generation högkvalificerade och begåvade HPC-experter för att driva den europeiska digitala omvandlingen. EUMaster4HPC förlitar sig på innovativa läroplaner och undervisningsparadigmer, akademisk spetskompetens, HPC-experter i världsklass, tillgång till superdatorcentra, och starkt branschstöd.

  • Barcelona, Spanien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanien

  LABASAD är en ledande onlinekonst- och designskola, belägen i hjärtat av Barcelona, Spanien. Vi levererar våra masterprogram via vårt revolutionerande ONLIVE-format, så att du kan studera när och var du vill! Alla våra program är 100 % online och även live, så vi är en onlineskola men med en själ ansikte mot ansikte.