Keystone logo
Singapore

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Singapore 2023

Antal institutioner: 63
  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Singapore

  Universitetet i St.Gallen erbjuder Asien-relaterad akademisk verksamhet genom sitt eget dotterbolag," St.Gallen Institute of Management i Asien Pte. Ltd." eller SGI i korthet.

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är ett internationellt toppuniversitet i Spanien med campus i Madrid och Segovia. Erkänd som en av de ledande högskolorna i världen, IE formar ledare som driver innovation och förändring i organisationer, tillhandahålla en inlärningsmiljö där teknik och mångfald spelar en nyckelroll för att främja global vision, ett entreprenörstänkande, och en humanistisk inställning.

  • 463, Singapore

  SUSS tillhandahåller en tillämpad utbildning som riktar sig till både nybörjare och vuxenstuderande, inom området samhällsvetenskap, och discipliner som har en stark inverkan på mänsklig utveckling och samhällsutveckling.

  • Lille, Frankrike
  • Nice, Frankrike
  • + 3 Mer

  EDHEC Business School förbereder internationella talanger för globala karriärer. Känd för vår akademiska spetskompetens och topprankade affärsutbildning, vårt uppdrag är att förbereda ledare för att lyckas i en utmanande affärsmiljö som kräver smidighet, innovation, och socialt ansvar. EDHECs nära relation med globala företag gör att vi kan erbjuda unika insikter och möjligheter till våra studenter och tillhandahålla en transformerande affärsutbildning där mätningen av vår framgång är framgången för våra akademiker.

  • Lausanne, Schweiz
  • Singapore, Singapore
  • + 1 Mer

  EHL Hospitality Business School, grundades 1893 som Ecole Hôtelière de Lausanne, är banbrytande metoderna för schweizisk gästfrihetsutbildning och sätter standarderna för excellens. I dag, EHL kombinerar de schweiziska värdena för akademisk noggrannhet och branschpraxis med kreativitet och innovation för kundcentrerade gästfrihetshanteringsgrader som förbereder akademiker för att leda framtiden och hantera med respekt och empati.

  • Singapore, Singapore

  Asian International College (AIC) försöker ansluta sig till gemenskapen av globala medborgare som delar ett deltagande tillvägagångssätt för lärande och är intresserade av att vara ledare för dagens kunskapsekonomi för att vara redo för framtiden. Eleverna går med i AIC: s program inte bara för att ”lära” dem utan att tänka, delta och skapa.

  • Singapore, Singapore

  Singapore Institute of Management (SIM) är en av regionens ledande institutioner för utbildning och livslångt lärande, erkänd för att ge individer och företag möjlighet att trivas över livsstadier genom lärande. Genom att utnyttja ny kunskap, färdigheter och teknik, SIM tillhandahåller kompetensbaserade inlärningsupplevelser som gör det möjligt för studenter, yrkesverksamma, och företag att lära sig för livet och trivas för livet.

  • Singapore, Singapore

  Duke-NUS Medical School grundades genom ett landmärkesamarbete mellan två institutioner i världsklass: Duke University och National University of Singapore (NUS), med målet att tillhandahålla innovativ utbildning och effektfull forskning som förbättrar medicinutövningen i Singapore och utanför .

  • Singapore, Singapore

  School of Physical and Mathematical Sciences (SPMS) grundades 2005 och är en skola i College of Science vid Nanyang Technological University. Vi erbjuder grundutbildningsprogram (Hons) och forskarutbildningar inom tre kärnområden: kemi och biologisk kemi; Matematiska vetenskaper; och fysik och tillämpad fysik

  • Singapore, Singapore

  I mer än 50 år har NUS Business School erbjudit en strikt, relevant och givande affärsutbildning till framstående studenter från hela världen. NUS Business School grundades samma år som Singapore blev självständigt och är idag en av världens ledande handelshögskolor. Det är utmärkande för att erbjuda det bästa av global affärskunskap med djup asiatisk insikt, förbereda studenter för att leda asiatiska företag till internationell framgång och för att hjälpa globala företag att lyckas i Asien.

  • Singapore, Singapore

  Rutgers Business School Asia Pacific är ett dotterbolag till Rutgers, State University of New Jersey (USA). Rutgers erbjuder de högst rankade Executive Master of Business Administration (EMBA) och Master of Science in Supply Chain Management (MS SCM) -program till begåvade yrkesverksamma i Singapore. Förutom EMBA- och MS SCM-programmen erbjuder vi öppen registrering och anpassade Executive Education-program för både individer och företag.

  • Singapore, Singapore

  National University of Singapore (NUS), rankad 1: a i Asien och 11: e världen (QS Global World Ranking 2021) är Singapores flaggskeppsuniversitet. NUS erbjuder en global strategi för utbildning, forskning och entreprenörskap, med fokus på asiatiska perspektiv och expertis. Vi har 17 fakulteter på tre campus i Singapore, samt 12 NUS Overseas Colleges över hela världen. Vår tvärvetenskapliga och verkliga strategi för utbildning, forskning och entreprenörskap gör det möjligt för oss att arbeta nära med industrin, regeringar och akademi för att ta itu med viktiga och komplexa frågor som är relevanta för Asien och världen.

  • Singapore, Singapore

  Allt började 1925 med skapandet av Embry-Riddle Company på Lunken Airport i Cincinnati, Ohio. Därefter, våren efter, öppnade företaget Embry-Riddle School of Aviation. Det som började när en enkel plan för att utbilda flygpiloter utvecklades till ett betrodd universitet 1970. Idag driver Embry-Riddle Worldwide Campus ett globalt erkänt lärningssystem som utnyttjar online- och ansikte-till-ansikte-instruktioner och ett nätverk av utbildningsanläggningar utformade för att stödja studenternas framsteg i USA, runt om i världen och nu i Singapore.

  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...