Keystone logo
Schweiz

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Schweiz 2023

Antal institutioner: 121
  • Barcelona, Spanien
  • Zürich, Schweiz

  Swiss School of Business Research erbjuder akademisk excellens med schweizisk kvalitet till våra studenter som ansöker från hela världen för att bedriva innovativa kandidat-, magister- och doktorsexamina. Vi erbjuder många fördelar och möjligheter för tillväxt och utveckling, i en dynamisk internationell miljö, där eleverna kan fira interkulturell mångfald och innovativa undervisningsstilar.

  • Geneva, Schweiz

  På ESACS förbereder vi dig för att starta din karriär genom att tillhandahålla en stödjande, kreativ och professionell miljö från vilken du kan lära dig praktiska färdigheter, bygga ett nätverk av branschkontakter och få verklig erfarenhet. Du kommer att ha möjlighet att skapa innovativ design och affärslösningar.

  • Neuchâtel, Schweiz
  • Leicester, Storbritannien
  • + 1 Mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, är ett oberoende studiecentrum beläget i Neuchâtel, Schweiz. Det skapades 1995 som en stiftelse mellan Fédération Internationale de Football Association (FIFA), universitetet i Neuchâtel, staden och staten Neuchâtel.

  • Geneva, Schweiz

  UBIS är en dynamisk institution inom affärsområdena och internationella relationer. UBIS DNA består av tre huvudfaktorer: Real-World Experience, Individuell uppmärksamhet och Internationellt perspektiv. UBIS håller ett öga på marknadens föränderliga behov och anpassar ständigt sitt kursinnehåll och sina metoder för att säkerställa att våra akademiker är utrustade med nödvändiga kunskaper och överförbara färdigheter för att lyckas i den snabbt föränderliga arbetsvärlden.

  • Brig, Schweiz

  Swiss Distance University of Applied Sciences (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) är ett nationellt erkänt universitet. Sedan 1998 har man erbjudit kandidat- och magisterexamen på deltid samt fortbildningsprogram. Med mer än 20 års erfarenhet av distansutbildning är det det ledande e-lärande universitetet i Schweiz och är ett alternativ för studenter som vill kombinera arbete, familj och studier.

  • Port-Valais, Schweiz
  • Brig, Schweiz

  Vi betraktas som Schweiz bästa kulinariska skolor och en av världens bästa tack vare vår omfattande läroplan som blandar en topprankad matlagningsutbildning med praktisk affärsteori. Vårda din talang, mata din nyfikenhet och bygg den starka grunden för att lyckas i kulinariska konstvärlden. På Culinary Arts Academy Switzerland får du inte bara en utbildning i världsklass – du får också kvalifikationerna för att backa upp det.

  • Lausanne, Schweiz
  • Singapore, Singapore
  • + 1 Mer

  EHL Hospitality Business School , grundad 1893 som Ecole Hôtelière de Lausanne, banar väg för metoderna för schweizisk gästfrihetsutbildning och sätter standarderna för excellens. Idag kombinerar EHL de schweiziska värderingarna av akademisk stringens och branschpraxis med kreativitet och innovation för kundcentrerade hotellledningsgrader som förbereder akademiker att leda framtiden och hantera med respekt och empati.

  • Lucerne, Schweiz
  • Risch-Rotkreuz, Schweiz

  Lucerne School of Business är centrala Schweiz centrum för spetskompetens inom de ekonomiskt och socialt viktiga områdena affärs- och regionalekonomi, bank och finans, kommunikation och marknadsföring, samt turism och mobilitet. De krävande, praktiskt relevanta och forskningsbaserade kandidat- och masterutbildningarna vi erbjuder är avgörande för att få kvalificerade medarbetare till företag, offentliga institutioner och ideella organisationer.

  • Basel, Schweiz

  Universitetet i Basel grundades 1460 och är det äldsta universitetet i Schweiz. Fakulteten för företagsekonomi och ekonomi grundades 1995 och är den näst yngsta av de totalt sju fakulteterna vid universitetet i Basel. Ämnet ekonomi har dock redan undervisats i nästan 150 år i Basel.

  • Geneva, Schweiz

  ESDST är dataskolan för Rushford Business School ackrediterad av James Lind Institute. Skolan erbjuder högre utbildningsprogram inom datavetenskap och teknik, vars examen tilldelas av Rushford Business School. Vår fakultet och mentorer är datavetenskapare och arbetar i ansedda positioner i branschen. Vi undervisar med tillämpad metodik med verklig datauppsättning och examen avslutas med ett rådgivande kapstensprojekt. Detta görs i syfte att främja våra studenter till att vara chefer och datavetare i världsklass.

  • Geneva, Schweiz

  Webster University Geneva grundades i Schweiz 1978 och är ett ackrediterat amerikanskt universitetsområde som erbjuder högkvalitativa program på engelska på grundnivå (kandidatnivå) och forskarutbildning (magister). Webster tillhandahåller en bred Liberal Arts-inställning till undervisning i det kulturrika sammanhanget i Schweiz, och universitetet har blivit en viktig medlem i samhället och andan som utgör "Genève Internationale".

  • Geneva, Schweiz

  Vi erbjuder engelsklärade grund-, kandidatexamen, magister- och MBA-program i ämnen som främjar entreprenörskap, innovation och ledarskap och är mycket eftertraktade av företag. Dessa inkluderar företagsadministration, kommunikation och PR, internationell verksamhet, digital affär, sportledning, marknadsföring, ekonomi och företag, bland andra.

  • Zürich, Schweiz

  Med nästan 30 000 inskrivna studenter är University Of Zurich (UZH) Schweiz största universitet. Universitetet består av sju fakulteter som täcker cirka 100 olika ämnesområden och erbjuder ett brett utbud av kandidat-, magister- och doktorsexamen. program. Många utmärkelser lyfter fram universitetets internationella rykte inom områdena medicin, immunologi, genetik, neurovetenskap och strukturbiologi samt inom ekonomi.

  • Ilanz, Schweiz
  • London, Storbritannien

  Vi grundades 1962 och är starkt etablerade bland världens finaste utbildningsinstitutioner som specialiserat sig på gästfrihet och lyxhantering. Vi erbjuder tillämpad företagsutbildning, som kombinerar akademisk noggrannhet, praktiska färdigheter och professionell praktik - allt med fokus på att utveckla de mjuka färdigheter som är en förutsättning i den moderna globala ekonomin.

  • Crans-Montana, Schweiz
  • Marbella, Spanien
  • + 1 Mer

  Tre internationella campus, mer än hundra nationaliteter som studerar hos oss - när vi säger ”Global Hospitality Education” menar vi det verkligen. Oavsett om du letar efter grundutbildning eller forskarutbildning, serverar Les Roches akademisk stramhet med en twist av innovation och entreprenörskap.