Keystone logo
Schweiz

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Schweiz 2023

Antal institutioner: 122
  • Zürich, Schweiz

  Zurich Elite Business School (ZEBS), en världsledande Management Boutique baserad i Zürich, schweiz, har åtagit sig att tillhandahålla skräddarsydd och innovativ affärsutbildning i världsklass för att hjälpa studenter att uppnå excellens i sina akademiska och professionella karriärer och företag att utveckla och stärka sin värdefulla tillgång: människor. Zurich Elite Business School erbjuder schweizisk världsklass, internationellt ackrediterad kandidatexamen-, MBA/ExecMBA, och DBA/Ph.D. grader och mycket anpassade Executive Corporate Program.

  • Geneva, Schweiz

  SWISS UMEF a été fondée en 1984 à Genève, conformément au droit suisse, en tant qu'établissement d'enseignement supérieur privé à Genève et est accréditée par le Conseil suisse d'accréditation, conformément à la loi sur l'enseignement supérieur (LEHE). SWISS UMEF est fière d'avoir été la première institution privée accréditée au niveau fédéral en tant qu'institut universitaire de sciences appliquées dans le canton de Genève.

  • Barcelona, Spanien
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mer

  Ett konsortium av europeiska universitet utvecklade ett nytt och innovativt paneuropeiskt Eumaster4HPC-program med fokus på högpresterande lösningar. EuMaster4HPC samlar de viktigaste aktörerna inom HPC-utbildning i Europa för att utbilda nästa generation högkvalificerade och begåvade HPC-experter för att driva den europeiska digitala omvandlingen. EUMaster4HPC förlitar sig på innovativa läroplaner och undervisningsparadigmer, akademisk spetskompetens, HPC-experter i världsklass, tillgång till superdatorcentra, och starkt branschstöd.

  • Basel, Schweiz

  Masterstudio Design vid Institutet Contemporary Design Practices (ICDP) består av tre studior: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Varje studio har ett disciplinärt fokus. Dessutom fokuserar ICDP:s forskningsdiskurs på digital integration, designkulturer och cirkulär design och reflekteras och kommuniceras multidimensionellt. Grunden för vår tillämpade forskning och projektarbete är designtermen "Advanced Design". Istället för den nuvarande ekonomiska praktiken av maximering, antar vi rollen som extraprenören i undervisning och design, vilket står för samarbete och systemiskt agerande: Aktuella frågor om globala kriser, klimatförändringar och social ojämlikhet diskuteras och vidareutvecklas. Hållbarhet och ekologi, inkludering och teknik, interaktion och materialitet är de områden där designens roll ifrågasätts och nya visioner för mänsklig samexistens och ekonomisk aktivitet definieras. Masterstudio Design erbjuder fördjupad utbildning i professionell, framtidsorienterad designpraktik och tillämpad forskning. Relevanta forskningsfrågor identifieras och definieras, lämpliga och komplexa designprocesser utformas, projekt utvecklas och implementeras. Kommunikation, projektledning, tvärvetenskapligt och forskningsinriktat teamarbete är komponenter i utbildningen.

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är ett internationellt toppuniversitet i Spanien med campus i Madrid och Segovia. Erkänd som en av de ledande högskolorna i världen, IE formar ledare som driver innovation och förändring i organisationer, tillhandahålla en inlärningsmiljö där teknik och mångfald spelar en nyckelroll för att främja global vision, ett entreprenörstänkande, och en humanistisk inställning.

  • Barcelona, Spanien
  • Zürich, Schweiz

  Swiss School of Business Research erbjuder akademisk excellens med schweizisk kvalitet till våra studenter som ansöker från hela världen för att bedriva innovativa kandidat-, magister- och doktorsexamina. Vi erbjuder många fördelar och möjligheter för tillväxt och utveckling, i en dynamisk internationell miljö, där eleverna kan fira interkulturell mångfald och innovativa undervisningsstilar.

  • Neuchâtel, Schweiz
  • Leicester, Storbritannien
  • + 1 Mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, är ett oberoende studiecentrum beläget i Neuchâtel, Schweiz. Det skapades 1995 som en stiftelse mellan Fédération Internationale de Football Association (FIFA), universitetet i Neuchâtel, staden och staten Neuchâtel.

  • Port-Valais, Schweiz
  • Brig, Schweiz

  Vi betraktas som Schweiz bästa kulinariska skolor och en av världens bästa tack vare vår omfattande läroplan som blandar en topprankad matlagningsutbildning med praktisk affärsteori. Vårda din talang, mata din nyfikenhet och bygg den starka grunden för att lyckas i kulinariska konstvärlden. På Culinary Arts Academy Switzerland får du inte bara en utbildning i världsklass – du får också kvalifikationerna för att backa upp det.

  • Lausanne, Schweiz
  • Singapore, Singapore
  • + 1 Mer

  EHL Hospitality Business School, grundades 1893 som Ecole Hôtelière de Lausanne, är banbrytande metoderna för schweizisk gästfrihetsutbildning och sätter standarderna för excellens. I dag, EHL kombinerar de schweiziska värdena för akademisk noggrannhet och branschpraxis med kreativitet och innovation för kundcentrerade gästfrihetshanteringsgrader som förbereder akademiker för att leda framtiden och hantera med respekt och empati.

  • Lucerne, Schweiz
  • Risch-Rotkreuz, Schweiz

  Lucerne School of Business är centrala Schweiz centrum för spetskompetens inom de ekonomiskt och socialt viktiga områdena affärs- och regionalekonomi, bank och finans, kommunikation och marknadsföring samt turism och mobilitet. De krävande, praktiskt relevanta och forskningsbaserade kandidat- och masterutbildningarna vi erbjuder är avgörande för att få kvalificerade medarbetare till företag, offentliga institutioner och ideella organisationer.

  • Basel, Schweiz

  Universitetet i Basel grundades 1460 och är det äldsta universitetet i Schweiz. Fakulteten för företagsekonomi och ekonomi grundades 1995 och är den näst yngsta av de totalt sju fakulteterna vid universitetet i Basel. Ämnet ekonomi har dock redan undervisats i nästan 150 år i Basel.

  • Geneva, Schweiz

  ESDST är dataskolan för Rushford Business School ackrediterad av James Lind Institute. Skolan erbjuder högre utbildningsprogram inom datavetenskap och teknik, vars grad tilldelas av Rushford Business School. Vår fakultet och mentorer är datavetare och arbetar i välrenommerade positioner i branschen. Vi undervisar med tillämpad metodik med verklig datamängd och examen avslutas med ett konsultstenprojekt. Detta görs i syfte att främja våra studenter att vara toppchefer och datavetare i världsklass.

  • Geneva, Schweiz

  Etablerat i Schweiz 1978, Webster University Geneva är ett ackrediterat amerikanskt universitetsområde som erbjuder högkvalitativa program på engelska på grundutbildningen (kandidatnivå) och examen (magister) nivå. Webster ger en bred Liberal Arts strategi för undervisning i det kulturrika sammanhanget i Schweiz, och universitetet har blivit en viktig medlem av samhället och andan som utgör" Genève Internationale ”.

  • Geneva, Schweiz

  Vi erbjuder engelsklärade grund-, kandidatexamen, magister- och MBA-program i ämnen som främjar entreprenörskap, innovation och ledarskap och är mycket eftertraktade av företag. Dessa inkluderar företagsadministration, kommunikation och PR, internationell verksamhet, digital affär, sportledning, marknadsföring, ekonomi och företag, bland andra.

  • Zürich, Schweiz

  Med nästan 30 000 inskrivna studenter är University Of Zurich (UZH) Schweiz största universitet. Universitetet består av sju fakulteter som täcker cirka 100 olika ämnesområden och erbjuder ett brett utbud av kandidat-, magister- och doktorsexamen. program. Många utmärkelser lyfter fram universitetets internationella rykte inom områdena medicin, immunologi, genetik, neurovetenskap och strukturbiologi samt inom ekonomi.