Keystone logo
Saudiarabien

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Saudiarabien 2024

Antal institutioner: 32
  • Hamad Town, Bahrain
  • Riyadh, Saudiarabien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, Förenade arabemiraten
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudiarabien

  Genom ett kraftfullt examensprogram och skräddarsydda kurser som blandar teori och praktik har Josoor sedan starten skapat utbildningslösningar för över 4000 deltagare, utrustat dem med färdigheter och expertis för att hantera projekt och organisationer inom idrottsbranschen och leverera världsklass , högt profilerade sport- och fritidsevenemang.

  • Al Hofuf, Saudiarabien

  Hur nöjda vi är vid King Faisal University , kunskapens stad i Al-Ahsa Oasis; att välkomna dig genom sin elektroniska portal och dess fönster med utsikt över resultaten av detta forntida universitet, och dess prestationer som spänner över mer än fyra och ett halvt decennium sedan 1395 AH 1975 motsvarande 1975 CE, och fortsätter att tacka Gud den Allsmäktige, och sedan med den generösa omsorg och obegränsade stöd det får från vårt kloka ledarskap Må Gud välsigna det och tro på den pionjär- och ledarroll som anförtrotts nationens utbildnings- och forskningsinstitutioner Att bidra till att uppnå en omfattande nationell utveckling.

  • Riyadh, Saudiarabien

  Riyadh Elm University , tidigare Riyadh Colleges of Dentistry and Pharmacy (RCsDP) är en privatstödd eftergymnasial utbildningsinstitution belägen i Riyadh i kungariket Saudiarabien. Högskolan beviljades officiellt godkännande i februari 2004 av ministeriet för högre utbildning i kungariket Saudiarabien för att erbjuda professionella examensprogram inom tandvård, tandhygien, tandvård, farmaci och medicinsk laboratorieteknik.

  • Riyadh, Saudiarabien

  Tisdagen 09/01/1419 AH (06/05/1998 e.Kr.) HRH Kronprins – må Gud skydda honom- beordrade sammanslagningen av Imam Mohammad Ibn Saud Islamic University och King Saud University i södra regionen till en enhet under den nya identiteten av ' King Khalid University '. Senare, den 11/3/1419 AH (6/7/1998 e.Kr.), utfärdades ett kungligt dekret, dekret 7/78 / M för att slutföra alla vanliga förfaranden som är nödvändiga för att genomföra fusionen. Universitetets första budget utfärdades 14/09/1419 AH (02/01/1999 e.Kr.) inom den allmänna statsbudgeten.

  • Dammam, Saudiarabien

  Innan namnet "Al Asala Colleges" sticker ut genomfördes en detaljerad studie om discipliner, antalet studenter i varje disciplin på kungarikets nivå och på varje stadsnivå som nått de bästa disciplinerna när det gäller studenternas deltagande på discipliner å ena sidan. , krav på den saudiska arbetsmarknaden i allmänhet och i östra provinsen i synnerhet å andra sidan.

  • Mecca, Saudiarabien

  Konungariket Saudiarabien ligger i framkant i länderna i den islamiska världen på grund av dess religiösa status samt dess historiska och civilisationsmässiga betydelse. Det inkluderar Qiblah (Ka'bah) som muslimerna möter under sina dagliga böner. Dessutom vänder sig miljontals människors hjärtan till Mekka och vill framföra Hajj och Umrah.

  • Industrial Area, Saudiarabien

  Majmaah University är ett av de senaste universiteten i det kära hemlandet, som har anslutit sig till ett system med många och stora vetenskapliga byggnader för att bli en biflod för universitetsutbildning och ett tillstånd för folket i Al Majmaah Governorate och guvernörerna inom universitetets räckvidd förväntar sig. mycket att erbjuda dem.

  • Tabuk, Saudiarabien

  På grundval av principen om integration mellan privata och offentliga sektorer i KSA i att erbjuda högre utbildningstjänster uppmuntrar högskolans högskola privat högre utbildning i alla akademiska specialiteter. Hans kungliga höghet Prince Fahad Bin Sultan, Prince of Tabuk Region, uppmanade investerare att starta ett privat universitet för att sprida kultur och utbildning i staden Tabuk, som har ett utmärkt geografiskt läge som betjänar regionen och omgivningen.

  • Riyadh, Saudiarabien

  Privat utbildning i kungariket bevittnar en väckelse och stor uppmärksamhet från regeringen för vårdnadshavaren för de två heliga moskéerna, kung Salman bin Abdulaziz, må Gud bevara honom. Dar Al Uloom är ett av de mest framstående privata universiteten i kungariket, riktat mot främjande av högre utbildning och investeringar i hållbart humankapital.

  • Buraydah, Saudiarabien

  Det är en av de administrativa regionerna i Saudiarabien, och dess huvudkontor är staden Buraidah. Qassim är känt för överflödet av grundvatten och det ger kungariket Saudiarabien de bästa typerna av dadlar och grönsaker. De viktigaste städerna i regionen är: Buraidah, största stad, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa och andra.

  • Riyadh, Saudiarabien

  PSU-samhället drivs av ett gemensamt syfte: att skapa en bättre värld genom utbildning, forskning och innovation. Vi är roliga och knäppa, uppfinningsrika och konstnärliga, besatta av siffror och välkomna till begåvade människor.

  • Taif, Saudiarabien

  Huvudcampusen för Taif University ligger för närvarande i Al-Hawiyya, Taif Governorate, Emirate of Makkah, västra regionen Saudiarabien, på de östra sluttningarna av Sarawat-bergen på en höjd av 1700 m över havet i sydväst om Arabien. Halvö. TU har också tre grencampus i Taif Governorate: Taraba Branch (cirka 150 km från Taif), Khurma Branch (cirka 200 km från Taif) och Ranya Branch (350 km från Taif).

  • Jeddah, Saudiarabien

  Vi strävar efter att uppnå institutionell spetskompetens genom att bygga hållbara strategiska partnerskap för att främja utvecklingen av utbildningsprocessen och specialiserad tillämpad praxis.