Keystone logo

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Ryssland 2023

Antal institutioner: 30
  • Arkhangelsk

  Uppdraget för det Northern (Arctic) Federal University uppkallat efter MV Lomonosov, består i att skapa innovativa vetenskapliga och mänskliga resurser i syfte att intellektuell utforskning av den ryska norra och arktiska regionen.

  • Kingston upon Thames
  • Moscow

  Fakulteten för företags- och samhällsvetenskap kombinerar Kingston Business School och School of Law, Social and Behavioural Sciences. Tillsammans kultiverar de kritiskt tänkande och en problemlösande strategi för lärande, med en internationell syn.

  • Rostov-on-Don
  • Taganrog

  Med ursprung från 1915 är Southern Federal University (SFedU) det största vetenskapliga och utbildningscentrum i södra Ryssland. SFedU spårar sina rötter till det kungliga universitetet i Warszawa, som har flyttat till södra Ryssland under det stora kriget.

  • Irkutsk

  Irkutsk National Research Technical University (INRTU) är ett ledande forskningsuniversitet i östra Sibirien och rankas bland de mest innovativa och perspektiv. Det tillhandahåller ett brett utbud av högskolor och yrkesutbildningskurser för en stark och mångfald av elever.

  • Moscow

  Vi är Skoltech - ett nytt internationellt engelsktalande STEM-universitet i Moskva, Ryssland. På bara åtta år förenade vi dussintals forskare och globalt kända professorer, byggde ett fantastiskt campus, inrättade laboratorier i världsklass och kom till topp 100 unga universitet i Naturindex.

  • Saint Petersburg

  SSE Ryssland är den enda internationella handelshögskolan som är ackrediterad att undervisa på Rysslands territorium och erbjuder ett fullständigt europeiskt Executive MBA -examensprogram för erfarna chefer, öppna program för ledare med olika erfarenhetsnivåer och specialanpassade program för både ryska och internationella företag . Detta innebär en unik möjlighet att inom de ryska gränserna få europeisk kvalitetsutbildning från internationell fakultet, som är konkurrenskraftig på både inhemska och globala marknader.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 Mer

  Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) är en av de ledande handelshögskolorna, experten inom strategisk ledning och MBA-program i Europa, Ryssland och OSS-länderna.

  • Volgograd

  Volgograd State University syftar till att utbilda högkvalificerad personal och att producera ny kunskap för ekonomin och det sociala området inom nationella prioriterade områden inom vetenskap, teknik och teknik i samarbete med staten, näringslivet och allmänheten. Det unika geografiska läget gör det möjligt för universitetet att fungera som en vetenskaplig och pedagogisk bro som förbinder europeiska och asiatiska resultat av vetenskap och innovationer. Volgograd State University strävar efter att förbättra fakultetens kapacitet och materiella och tekniska bas för att länka sin forskning och undervisning på högsta världsnivå. Det främjar aktivt internationellt samarbete och strategiskt samarbete med grannländer inom vetenskap, utbildning och kultur. Volgograd State University har licens att bedriva utbildningsverksamhet och intyget om statlig ackreditering.

  • Novosibirsk

  Novosibirsk statsuniversitet ligger i det världsberömda vetenskapliga centrumet - Akademgorodok. 80% av NSU-fakultetsmedlemmarna är forskare från den sibiriska filialen vid den ryska vetenskapsakademin. Så utbildning genomförs i nära anslutning till vetenskapliga prestationer i världsklass. Allt ligger inom gångavstånd till vårt kompakta campus: universitets sovsalar, sportcenter, stadion, 35 vetenskapliga institut och ett innovativt teknopark (Academpark) ligger inom 10 minuters promenad från campus. NSU är ett modernt universitet som visar snabb och dynamisk tillväxt 2007 var NSU ett av 57 ryska universitet som vann det nationella utbildningsprojektets tävling med innovativa utbildningsprogram 2009 NSU fick status som National Research University Från och med 2013 NSU tillsammans med andra 21 ryska universitet har deltagit i 5-100-programmet som syftar till att avancera ryska universitet till gruppen av de 100 bästa världsuniversiteten

  • Russia Online
  • Kursk

  Kursk State Medical University ( KSMU ) har en prestigefylld nivå i undervisning i allmän medicinsk, tandvård och farmaci i engelskt medium och för att förbereda internationella studenter. Denna beläggning visade sig vara den äldsta medicinska universitetsundervisningen i engelskt medium i Ryssland och innehar det högsta antalet internationella studenter från olika nationalitet som inom det.

  • Kirov

  Vyatka State University (VyatSU) är ett klassiskt universitet med ett brett utbud av professionella utbildningsprogram. Universitetet har gått en härlig väg för bildning och utveckling. Idag är det ett betydande utbildnings-, forsknings- och produktionskomplex i regionen med ett brett utbud av professionella utbildningsprogram och stor forskningspotential.

  • Novosibirsk

  Att lära sig läka är mycket mer komplicerat än att lära något annat yrke i världen. Många generationer av lysande läkare och forskare har examen från Novosibirsk State Medical University (NSMU) genom åren. Akademiker, professorer, ledare för många medicinska institutioner är bland våra akademiker.

  • Irkutsk

  Baikal State University är ett utmärkt val för högt motiverade ungdomar som är intresserade av professionell utveckling inom ett brett spektrum av områden. BSU: s kärnuppdrag är att gå in på den globala högre utbildningsmarknaden med olika samtida kandidatexamen, magister- och doktorandprogram och tillhandahålla högkvalitativ undervisning och personalutveckling.

  • Caserta
  • Aversa
  • Naples
  • + 7 Mer

  University of Campania "Luigi Vanvitelli" grundades 1991 (dekret MURST, 25 mars) i syfte att lindra de överfulla förhållandena vid det stora napolitanska universitetet som kallas "Federico II".

  • Barnaul

  Kort information om utbildningsorganisationen: Pedagogiska universitetet förser stadens och regionens utbildningssystem med specialister från olika profiler, utbildning av lärare, pedagoger, psykologer, logoped, lärare av ytterligare utbildning. Dessutom ackumulerar AltSPU potentialen för utveckling av regionen och bildar lärare i skolor i regionen, utformade för att utveckla samhällets kulturella och pedagogiska bas, utbilda och utbilda framtida ingenjörer, läkare och kulturpersoner.