Keystone logo
Portugal

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Portugal 2023

Antal institutioner: 85
  • Evora, Portugal

  Universitetet i Évora är en offentlig institution för högre utbildning vars ursprung går tillbaka till 1559. Efter att ha stängts på 1700-talet öppnar universitetet igen 1979. För närvarande är det organiserat i avdelningar som är grupperade i skolor med anknytning till specifika vetenskapliga domäner, såsom i synnerhet konst, vetenskap och teknik, samhällsvetenskap, sjuksköterskeskola.

  • Lisbon, Portugal

  Att hålla jämna steg med de föränderliga tiderna och respektera deras krav. Att vara ett exempel att följa. Att fylla med stolthet de som tillsammans med oss har bestämt sig för att bidra till ett rättvisare och bättre samhälle. Detta är NOVA School of Law åtagande.

  • Lisbon, Portugal

  ULisboa ansvarar för att göra staden Lissabon till en av de stora europeiska kultur- och vetenskapshuvudstäderna, eftersom den välkomnar mer än 9 000 utländska studenter varje år – cirka 17,8 % av det totala antalet studenter – från över 100 länder, som är söker högkvalitativ utbildning samt en annan kultur, härligt väder och den gästfrihet som Lissabon och Portugal har att erbjuda.

  • Rio de Mouro, Portugal

  Skapandet av en Católica Medical School har varit ett projekt av Universidade Católica Portuguesa i mer än 20 år, men först nu har de rätta förutsättningarna förenats för dess skapande. Vår medicinska skola börjar sin resa vid ett unikt ögonblick i vår civilisation: en pandemi i global skala som har skapat så många förändringar, svårigheter, frågor och tvivel som tvingar oss att ompröva två grundläggande områden för människor: utbildning och hälsovård. Det är med stor entusiasm och ansvarskänsla som vi ägnar oss åt skapandet av denna medicinska skola, visst om dess enorma värde för dem med en kallelse att utöva medicin såväl som att bidra till excellens i undervisningen i medicin i Portugal .

  • Monte de Caparica, Portugal

  Sedan starten, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior, CRL har varit en gemenskap av studenter, lärare och personal, vars uppdrag är "tillägnat att förbättra kunskap, lärande och utbildning för sina elever, i tjänst för att förbättra hälsoförhållandena för det globala samhället under 2000-talet”. Det har länge varit ett riktmärke för undervisning i hälsa i Portugal.

  • Lisbon, Portugal
  • Porto Salvo, Portugal
  • + 1 Mer

  Instituto Superior Técnico (Técnico) är högskolan för teknik vid universitetet i Lissabon. Técnico skapades för nästan 11 decennier sedan och har cirka 12 000 studenter av mer än 60 olika nationaliteter. Topprankad i Portugal, Técnico är internationellt erkänd för sin akademiska och vetenskapliga excellens inom områdena teknik, arkitektur, vetenskap och teknik, för att främja relationen mellan universitet-företag-samhälle och för att uppmuntra innovation, entreprenörskap, skapande av jobb och kunskap.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italien
  • + 1 Mer

  Syftet med detta program är att ge studenterna specialiserade färdigheter i arkeologi och analytisk karakterisering av material från förhistoria (megalitisk) till klassisk tid (grekiska och romerska). Studiet och bevarandet av kulturarvsmaterial är ett forskningsområde med en stark multidisciplinär klang och kräver färdigheter som spänner över de humanistiska och naturvetenskapliga forskningsområdena. ARCHMAT tillhandahåller en gemensam, integrerad plattform för utmärkta studenter som kommer från antingen naturvetenskapliga eller humanistiska utbildningsbakgrunder för att förstå de avancerade vetenskapliga metoderna som används för att undersöka arkeologiskt material och syftar till att bilda högt specialiserade professionella experter inom det framväxande området arkeometri, dvs fysikalisk-kemiska vetenskaper tillämpade till studiet av arkeologiskt och kulturarvsmaterial.

  • Lisbon, Portugal

  NOVA University Lisbon grundades den 11 augusti 1973 och är det yngsta av Lissabons tre statliga universitet. Universitetet, som är integrerat i en ram för expansion och diversifiering av högre utbildning, antog en ny modell inom det portugisiska systemet som betonade tvärvetenskapliga tillvägagångssätt, teknisk utveckling och samtidigt skyddade erbjudanden inom traditionella akademiska områden, inklusive medicin, vetenskap och humaniora.

  • Porto, Portugal

  Ett stort universitet översätter sina kärnvärden till social påverkan, mäter ambitioner med socialt ansvar, och arbetar inte för de fås vinst utan för mänsklighetens bästa. Som ett ledande forskningsuniversitet bidrar Universidade Católica Portuguesa till att stärka samhället genom att producera livsförändrande vetenskap, utbildade medborgare och framåtblickande entreprenörer.

  • Lisbon, Portugal

  Välkommen till fakulteten för humanvetenskap! Fakulteten för humanvetenskap (portugisisk akronym FCH hädanefter) är känd för att odla tvärvetenskaplig forskning och undervisningsmiljö. Kulturstudier, filosofi och psykologi - och två institut: Institutet för familjevetenskap och Institutet för orientaliska studier.

  • Portalegre, Portugal

  Polytechnic of Portalegre är en offentlig institution för högre utbildning som integrerar Higher School of Education and Social Sciences (ESECS-IPPortalegre), Higher School of Technology and Management (ESTG-IPPortalegre), Higher School of Health (ESS-IPPortalegre) i Portalegre och Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre) i Elvas.

  • Porto, Portugal

  ISAG - European Business School är en privat yrkeshögskoleinstitution grundad 1979 och belägen i staden Porto. Med mer än 40 års historia och tradition inom högre utbildning, vägledd av en högkvalitativ undervisning och en innovativ och vanvördig position. ISAG var en pionjär inom kurserna för management och turism i norra Portugal. ISAG - EBS har stärkt sin internationaliseringsstrategi, såväl som sin position som en av de bästa handelshögskolorna i Portugal.

  • Alfena, Portugal

  INGENIARIUS är ett små och medelstora företag som grundades 2014 med förmåga att producera och leverera mycket innovativa robotlösningar skräddarsydda för våra kunders behov. Robotik är vår passion, med vår expertis som sträcker sig från mekatronik till kontroll på hög nivå, och våra användningsfall som sträcker sig från enrobot till utmanande applikationer med flera robotar.

  • Lisbon, Portugal

  Att ha varit den första affärsskolan som utbildade chefer, associerade med ett universitet, som föddes i Portugal är ett faktum sedan 1988. Fakta byggdes bland annat av den oundvikliga figuren Eduardo Gomes Cardoso.

  • Trondheim, Norge
  • Toulon, Frankrike
  • + 2 Mer

  University of Toulon grundades 1968 och är en tvärvetenskaplig institution med 3 campus. Universitetet erbjuder hundra olika grader (exklusive medicinskola) och driver 15 forskningsenheter. Universitetet i Toulon är väl etablerat i hela regionen och arbetar nära med regionens sociala och ekonomiska institutioner för att skräddarsy sina akademiska program och forskningsaktiviteter efter deras behov.