Keystone logo
Paraguay

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Paraguay 2023

Antal institutioner: 4
  • Monterrey, Mexiko
  • Buenavista, Mexiko
  • + 35 Mer

  Tecnológico de Monterrey är en privat, ideell, oberoende institution som inte är släkt med politiska och religiösa partier. Det grundades 1943 tack vare visionen från den mexikanska affärsmannen Eugenio Garza Sada. Det har 31 campus och 21 huvudkontor och internationella kontaktkontor. Målet är att utbilda ledare med entreprenörsanda, mänskligt sinne och hög konkurrenskraft.

  • Caaguazú, Paraguay

  Universidad del Norte är den fjärde äldsta i Paraguay. Sedan dess har han ägnat sig åt kvaliteten på undervisningen, bevarande och innovation av kultur, delning och utvidgning av vetenskaplig kunskap och utveckling av ledare som gör skillnad på nationell nivå.

  • Ciudad del Este, Paraguay

  Vatel anländer till Paraguay 2011 som den enda nationella skolan som erbjuder en dubbel examen och ger sina studenter ett examensbevis erkänt av den franska staten, kandidaten. Vatelsskolans världsframgång beror på att vi upprätthåller ett dubbelt utbildningskoncept, där 50% lärs i klassen och de återstående 50% i praktikplatser och praktikplatser i de bästa hotellen i vårt land och i världen. Förblir alltid tro mot filosofin att "all teoretisk kunskap måste verifieras omedelbart genom praxis."

  • Asuncion, Paraguay

  Vatel Paraguay är den första och enda hotellskolan i landet och har sedan 2012 genererat de bästa kandidaterna inom hotelladministration, med omfattande arbetslivserfarenhet i National och International Hotels.