Keystone logo
Nya Zeeland

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Nya Zeeland 2024

Antal institutioner: 43
  • Dunedin, Nya Zeeland
  • Christchurch, Nya Zeeland
  • + 1 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wellington, Nya Zeeland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, Nya Zeeland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Plymouth, Nya Zeeland

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT), eller Te Kura Matatini o Taranaki, är ett statligt finansierat högre institut som erbjuder utbildning till människor i regionen och världen över. Som det lokala navet för lärande i denna region är WITT här för att tjäna Taranaki.

  • Auckland, Nya Zeeland

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) är en NZQA-ackrediterad leverantör baserad i Auckland. Nya Zeeland. NCBT är registrerat hos Nya Zeeland Qualifications Authority (NZQA) sedan 1995 och har sedan starten fokuserat på att erbjuda kvalitetsutbildning med stark tonvikt på pastoral vård till våra internationella studenter.

  • Lower Hutt, Nya Zeeland

  Vi är en av Nya Zeelands mest imponerande, globalt konkurrenskraftiga högskolor. Wellington Institute of Technology är en högre institution som utbildar cirka 6 100 studenter varje år. Vi erbjuder en rad branschledda kvalifikationer från yrken till grader och forskarutbildningar som är framtidsfokuserade, utvecklade tillsammans med industrin och ger studenterna praktiska färdigheter för att uppnå sina karriärmål.

  • Wellington, Nya Zeeland

  På Campbell får studenterna det allra bästa av engelskspråkig undervisning som en del av en berikande studentupplevelse på våra Wellington- och Auckland-campus. Vi är stolta över Campbells långa historia och rykte för att leverera akademiskt lärande i världsklass i en omtänksam och stödjande miljö.

  • Hamilton, Nya Zeeland

  En ny arbetsvärld behöver ett nytt sätt att lära sig. Utbildningen förändras och Wintec förändras med det, så våra studenter kan hitta framgång i en värld som går snabbare än någonsin tidigare. På Wintec vårdar och guidar vi enskilda studenter som en del av ett samhälle, så att de är självsäkra och utrustade för att navigera sig i framtida värld av nya jobb och arbetssätt.

  • Christchurch, Nya Zeeland

  University of Canterbury International College (UCIC) erbjuder en exklusiv Pathway till University of Canterbury grundutbildningsprogram. UCIC erbjuder universitetsöverföringsprogram (UTP), som är unika i Nya Zeeland. UTP: er motsvarar University of Canterburys första år av kandidatexamen.

  • Masterton, Nya Zeeland

  En utbildningsinstitution med en historia som går tillbaka till 1896, UCOL Limited har ett stolt och välförtjänt rykte för att stödja vårt samhälls lärande. Denna anslutning till samhället är avgörande för vad vi gör, och det säkerställer att våra program hjälper studenter att utveckla efterfrågade färdigheter.

  • Invercargill, Nya Zeeland

  Southern Institute of Technology (SIT) erbjuder högskoleutbildning av hög kvalitet inom olika ämnen och kvalifikationer. Från certifikat till forskarutbildning erbjuder vi NZQA-program för studenter att lära sig på en nivå och Pathway som passar dem.

  • Auckland, Nya Zeeland

  New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) grundades 2006 av Jane Skilton MW. NZ: s ledande leverantör av Wine & Spirit Education Trust (WSET) -kurser och den enda WSET-godkända skolan som ägs och drivs av en Master of Wine.

  • Auckland, Nya Zeeland

  New Zealand School of Food & Wine grundades av Celia Hay och har utbildat nästa generation baristaer, kockar, restaurang- och kaféägare, gästfrihetschefer, sommeliers och vinproffs, gästfrihetsturister, samt människor som älskar god mat sedan 1995.

  • Auckland, Nya Zeeland

  Välkommen till campus från Abacus Institute of Studies i Auckland och Christchurch. Du har valt en enastående utbildningsorganisation för att stödja och främja ditt lärande. Din tid med oss är betydande, och vi uppmuntrar dig att balansera dina akademiska aktiviteter och din njutning av campuslivet.

  • Auckland, Nya Zeeland

  Laidlaw College är det största interdomenominationella Christian College i Aotearoa, Nya Zeeland, och erbjuder kvalifikationer från certifikat till doktorsexamen inom teologi och bibliska studier, mission, ministerium, rådgivning och lärarutbildning. Vi erbjuder en dynamisk inlärningsmiljö för studenter i hela Aotearoa, Nya Zeeland och runt om i världen, med två campus i Auckland, ett i Christchurch och stora möjligheter till distansutbildning.