Keystone logo
Lettland

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Lettland 2023

Antal institutioner: 9
  • Liepāja, Lettland

  Välj att studera i Liepaja University - det är nyckeln till din utveckling!

  • Riga, Lettland

  Lettlands universitet grundades 1919 och är för närvarande, med sina mer än 14 000 studenter, 13 fakulteter och över 20 forskningsinstitut och oberoende studiecentra, ett av de största omfattande och ledande forskningsuniversiteten i Baltikum. Universitetet erbjuder mer än 130 statligt ackrediterade akademiska och professionella studieprogram.

  • Riga, Lettland

  EKA ligger i Riga, Lomonosova Str. 1, byggnad 5 - gatan är uppkallad efter den stora vetenskapsman vars verksamhet kombinerade kreativa, akademiska och professionella traditioner. Byggnaden där EKA ligger idag byggdes 1909. Nu är byggnaden totalrenoverad och dess tekniska utrustning överensstämmer helt med standarder för högre utbildningsinstitutioner i Europa.

  • Riga, Lettland

  Turiba University är det största privata universitetet i Baltikum som specialiserat sig på affärs- och turismutbildning. Universitetet erbjuder utbildning inom affärs-, turism-, kommunikations-, logistik- och IT -områden. Turiba har fått erkännande av arbetsgivare och rankat i toppositionen för de mest erkända universiteten. 99,61% av akademikerna är anställda - det är den högsta sysselsättningsgraden bland lettiska universitet, dessutom arbetar mer än 80% universitetsstudenter under sina studier.

  • Riga, Lettland

  Lettlands statliga institut för fysisk kultur (LVFKI) startade sin verksamhet den 1 januari 1946 genom beslut av LSSR:s folkkommissarier.

  • Jelgava, Lettland

  Lettlands universitet för biovetenskap och teknik är en institution för högre utbildning och vetenskap i Republiken Lettland, där vetenskaplig forskning samt akademiska och professionella utbildningsprogram genomförs.

  • Ventspils, Lettland

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) grundades 1997 som ett självstyrande statsuniversitet och vetenskaplig institution. Dess grundläggande verksamhet är att bedriva vetenskaplig forskning och att genomföra akademiska och professionella studieprogram.

  • Rēzekne, Lettland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Lettland

  TSI är ett modernt dynamiskt tekniskt universitet för tillämpad vetenskap, beläget i Riga, Lettland, som erbjuder högkvalitativ utbildning på lettiska och engelska med fokus på tillämpad forskning. Lettland ligger i nordöstra Europa med en kustlinje längs Östersjön, med huvudstaden Riga, en av europeiska metropoler med ett aktivt socialt liv, fantastisk arkitektur, gröna parker och vänliga människor. TSI skapar en levande utbildningsmiljö med högt värderade föreläsare från hela världen. TSI är en gemenskap av passionerade, bärande och hängivna individer som ger elever individuellt förhållningssätt med syfte att skapa långvariga relationer. TSI skapar en levande utbildningsmiljö med högt värderade föreläsningar från hela världen.