Keystone logo
Kroatien

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Kroatien 2023

Antal institutioner: 22
  • Zagreb, Kroatien
  • Zadar, Kroatien

  Algebra University College grundades 2008 som en privat högre utbildningsinstitution, rankad 1:a i Republiken Kroatien med avseende på den övergripande kvaliteten på program och kvalitetssäkringssystem enligt National Agency for Science and Higher Education. Vi erbjuder moderna kandidat- och masterprogram inom datavetenskap: datavetenskap, spelutveckling, mjukvaruteknik och systemteknik; i ekonomi: digital marknadsföring och e-ledarskap MBA, och konst: design, 3D-design och kommunikationsledning, alla undervisade på engelska.

  • Osijek, Kroatien

  University of Osijek är en utbildningsinstitution som kopplar samman vetenskaplig forskning, konstnärligt skapande, undervisning och studier som utvecklar vetenskap, profession och konst, förbereder studenter för professionellt arbete baserat på vetenskaplig kunskap och metoder, såväl som konstnärligt värde, och utbildar unga forskare , deltar i förverkligandet av studenters sociala intressen och främjar internationellt, särskilt europeiskt samarbete inom högre utbildning, i vetenskaplig och konstnärlig verksamhet. ========

  • Koper, Slovenien
  • Salzburg, Österrike
  • + 4 Mer

  Alma Mater Europaea är en oberoende institution för högre utbildning som specialiserar sig på att tillhandahålla karriärfokuserad utbildning inom studieområden med karriärbrist. Våra utbildningar är relevanta, uppdaterade, tvärvetenskapliga och interaktiva.

  • Zagreb, Kroatien

  Fakulteten för elektroteknik och databehandling vid universitetet i Zagreb (kroatiska akronym: FER) är en ledande institution för högre utbildning och forskning i Republiken Kroatien inom området elektroteknik, datoranvändning och informations- och kommunikationsteknik.

  • Geneva, Schweiz
  • Zagreb, Kroatien

  SSBM är en global, innovativ och unik skola med elever från hela världen. Våra program utformades med över 30 branschpartners. Vi garanterar schweizisk kvalitetsutbildning och spetskompetens. SSBM Geneva är ACBSP-ackrediterad och EduQua-certifierad. Vår VISION är att vara en unik, innovativ och internationell affärs- och managementskola som erbjuder förstklassig forskning, praktik och utbildning. Vi är fast beslutna att kontinuerligt tillhandahålla pedagogisk excellens och vår expertis inom affärsutbildning genom vår innovativa spetsteknologi och vår högkvalitativa inlärningsupplevelse. Vi uppmuntrar mångfald och global anslutning mellan våra studenter, fakulteter och affärspartners.

  • Zagreb, Kroatien
  • Split, Kroatien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Kroatien

  Universitetet i Zagreb (1669) är det äldsta och största universitetet i sydöstra Europa. Som ett omfattande offentligt Centraleuropeiskt universitet erbjuder universitetet i Zagreb utbildning och forskning och inom alla vetenskapliga områden (konst, biomedicin, bioteknik, ingenjörsvetenskap, humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap) och ett brett spektrum av kurser på alla studienivåer från grundutbildningen till postgraduate. Med 29 fakulteter, 3 konst akademier och universitetet för kroatiska studier är det flaggskeppsutbildningsinstitutionen i landet, en plats där mer än 7900 lärare och 72480 studenter utvecklar kunskaper och förvärvar färdigheter.

  • Split, Kroatien
  • Zagreb, Kroatien

  Att välja ett universitet att gå till är ett av de viktigaste besluten vi fattar och skolan är därför ansvarig för att se till att alla dess studenter får nödvändig kunskap, bygger färdigheter och förbereder sig på bästa sätt för den 21: a företagsmarknaden århundrade. University College Aspiras uppdrag är att skapa en transformativ pedagogisk upplevelse genom tillämpning av bästa globala praxis och samarbete med branschledare.

  • Rijeka, Kroatien

  Fakulteten för ekonomi och företagsekonomi i Rijeka grundades i mitten av 1961. Med de första föreläsningarna som startade den 1 november 1961, har fakulteten utbildat ekonomiska experter speciellt för att förbättra den ekonomiska utvecklingen i den kroatiska kustregionen och Istrien. År 2001 flyttade fakulteten till den nya adressen I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Osijek, Kroatien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zaprešić, Kroatien

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić kommer att fortsätta att utvecklas till en högkvalitativ högre utbildningsinstitution med en tydlig profil för utbildning och forskning inom företag och ledning under hållbara utvecklingsförhållanden. Dess program baseras på tydliga lärandemål och livslång utbildning och är attraktiva för studenter.

  • Zadar, Kroatien

  Zadar har en århundraden gammal universitetstradition, den längsta i Kroatien: enligt traditionen med kyrklig utbildning, som först nämndes på 900-talet, grundades en Dominikansk lärosäte, Studium generale, senare känd som Universitas Iadertina, redan den 14 juni 1396.

  • City of Zagreb, Kroatien

  RRiF College of Financial Management grundades 2006 och genomförde en treårig professionell studie Accounting and Finance och en tvåårig specialiserad professionell forskarutbildning Corporate Finance.

  • Kosovo, Kroatien

  UBT erbjuder en dynamisk och innovativ akademisk miljö från 2000-talet. UBT ger en stödjande och utmanande möjlighet för studenter, lärare och personal i deltagande och självstyrande miljö.

  • City of Zagreb, Kroatien

  Entreprenörskap och entreprenörskompetens är mycket viktigt idag, vilket utgör ryggraden för utvecklingen av det moderna samhället. Genom en modern och innovativ metod för utbildning European business school Zagreb (EBUS) studenter att praktiskt använda expertkunskaper, färdigheter och affärstekniker.