Keystone logo
Japan

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Japan 2024

Antal institutioner: 4
  • Takamatsu, Japan

  Vår skola erbjuder en underbar naturlig miljö och är utrustad med utmärkt lärarpersonal och en toppmodern träningsanläggning. Vårt huvudsakliga pedagogiska mål är att förbereda eleverna för deras framtida roll i samhället som en del av hälsoarbetskraften genom att främja deras känsla av mänsklighet tillsammans med att förmedla bred kunskap och uppmuntra deras vetenskapliga tänkande och problemlösande förmågor.

  • Aomori, Japan

  Vårt universitet syftar till att förbättra människors hälsa och livskvalitet, och vår filosofi är att utveckla mänskliga resurser som kan utöva mänsklig vård som bäst utnyttjar regionala egenskaper i Aomori-landet, vilket är välsignat med de fyra säsongernas rika natur det har vårdat ”livet.” Det gör jag. "Utveckling av mänskliga resurser med rik mänsklighet", "Utveckling av mänskliga resurser som kan bidra till utveckling av hälsa, medicinsk vård och välfärd", "Utveckling av mänskliga resurser som kan svara på regionala egenskaper", "Utveckling av mänskliga resurser som kan spela en aktiv roll ur ett globalt perspektiv "," Med de fem uppdragen "Att bidra till lokalsamhället" öppnades det 1999 i tre avdelningar: omvårdnad, sjukgymnastik och social välfärd.

  • Bunkyo City, Japan

  Juntendo University är att sträva efter framsteg i samhället genom utbildning, forskning och vård. För att utföra detta uppdrag, baserat på det japanska idiomet ”Sanmu Syugi”, accepterar Juntendo University vem som helst oavsett kön, nationalitet eller akademisk bakgrund som förkroppsligar universitetets motto “Jin - jag existerar som du existerar” och principen om “Fudan Zenshin - Fortsätter kontinuerligt framåt ”.

  • Asahikawa, Japan

  Asahikawa Medical University grundades på uppdrag av den nationella regeringen i november 1973 som det första nationella medicinska universitetet som inrättades för att förbättra regionala medicinska tjänster och välfärd och minska skillnaderna mellan sjukvården i städer och på landsbygden.