Keystone logo
Italien

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Italien 2023

Antal institutioner: 220
  • Rome, Italien

  European Institute of Innovation for Sustainability (EIIS) är ett akademiskt företag som designar innovativa lösningar för företag, akademi, institutioner och entreprenörer för att underlätta och främja innovation för hållbarhet. I EIIS ansluter människor för att nå miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet, genom utbildning, forskning, kontinuerliga experiment. På EIIS finns inga professorer eller studenter, bara människor som är intresserade av att se till att lärande inte längre är resultatet av en passiv process, utan en engagerande aktivitet som definieras av kontinuerlig interaktion.

  • Milan, Italien
  • Cremona, Italien
  • + 2 Mer

  Università Cattolica-studenter och alumner känner sig lyckliga över att vara en del av det största privata universitetet i Europa. Det kännetecknas av ett starkt engagemang för att tillhandahålla dedikerade tjänster till studenter och dess erkända akademiska kvalitet. Att studera på Cattolica innebär att studera i ett internationellt sammanhang, med mer än 160 olika nationaliteter på våra fyra campus, men italienska i hjärtat. Det som verkligen utmärker vårt universitet är campusmångfalden och oändliga möjligheter, vilket underlättar nätverkande och karriärmöjligheter baserat på platsen för våra fem campus i Milano, Brescia, Piacenza, Cremona och Rom.

  • Rome, Italien

  Roma Tre University är ett ungt universitetstänkande för ungdomar. Det grundades 1992 och har vuxit snabbt både vad gäller studenter och de kurser som erbjuds. Det har fått ett utmärkt betyg bland de mest framstående akademiska rankningarna, särskilt inom de yngre universiteten. Roma Tre University är organiserat i 13 avdelningar som erbjuder kandidat- och magisterexamen, forskar- och avancerade kurser, doktorsexamen och specialiseringsskolor.

  • Neuchâtel, Schweiz
  • Leicester, Storbritannien
  • + 1 Mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, är ett oberoende studiecentrum beläget i Neuchâtel, Schweiz. Det skapades 1995 som en stiftelse mellan Fédération Internationale de Football Association (FIFA), universitetet i Neuchâtel, staden och staten Neuchâtel.

  • Rome, Italien

  Eastwest European Institute är en oberoende organisation specialiserad på geopolitisk analys, organisering av vetenskapliga evenemang och utbildningsprojekt fokuserade på internationella frågor och global dynamik, för studenter och yrkesverksamma.

  • Rome, Italien

  Sedan 1996 har MELIUSform Business School tillhandahållit Executive Masters, Specialized Masters och specialiseringskurser inom följande områden: Finans & kontroll, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Healthcare, Business Management.

  • Viterbo, Italien

  University of Tuscia (UNITUS) tillkännager ett offentligt urval för internationella studenters tillträde till 2nd Cycle International Degree Courses (2 Years Master's Degrees) för det akademiska året 2022/2023. Universitetet kommer att tilldela 59 stipendier till de mest meriterade icke-italienska studenterna som registrerar sig för första gången vid ett italienskt universitet som täcker de flesta av kostnaderna för att lämna inklusive universitetsavgifter.

  • London, Storbritannien
  • Ragusa, Italien
  • + 1 Mer

  Auream Phoenix University for Women (APUW) är det första privata, internationella, specialbyggda distansutbildningsuniversitetet som exklusivt är dedikerat till utbildning av kvinnor. APUW tillåter varje kvinna som är engagerad i arbete och familj att studera och slutföra sina akademiska mål samtidigt som de förblir i den bekväma miljön i sitt eget hem. Vårt universitet vänder sig till kvinnliga ledare med ett vinnande tankesätt, kvinnor med levande, dynamiska personligheter, oberoende tänkare och kvinnor som är medvetna om att vara referenspunkter i sitt samhälle. Vårt primära fokus ligger på att testa färdigheter och kompetenser för akademisk certifiering. Aurea Phoenix University for Women's examensprogram är utformade med APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) för att ge aktiva arbetande kvinnor, som har minst 5 års yrkeserfarenhet, chansen att ta en examen utan att försumma sina familjer.

  • Milan, Italien

  Bicocca är ett ungt universitet som kommer att koppla dig till studenter från hela världen. Du kommer inte bara att vara student här. Du kommer att vara medlem i den globala gemenskapen. Sedan starten har universitetet i Milano-Bicocca nått utanför sina gränser och ingått olika avtal med europeiska och icke-europeiska universitet.

  • London, Storbritannien
  • Helsinki, Finland
  • + 3 Mer

  Lär dig av fakulteten och personalen på våra toppteknologiska EU-partneruniversitet. Skaffa praktisk erfarenhet genom företagsfall, projektarbete och samarbete. Konkurrenskraftigt prissatt undervisning. Ha kul att träffa och nätverka med likasinnade studenter från hela världen!

  • Verona, Italien

  University of Verona strävar efter excellens inom undervisning, forskning och innovation. Den har 22 000 studenter och 1 500 anställda inklusive föreläsare, forskare, teknisk och administrativ personal som arbetar för att ständigt förbättra och växa universitetet. En framåtsträvande institution som ständigt strävar efter att stärka kopplingen mellan sina utbildningar och den verkliga arbetsvärlden, universitetets huvudmål för den närmaste framtiden är att bli allt mer välkomnande och anpassad till studenternas behov.

  • Florence, Italien
  • Rome, Italien

  Accademia Italiana går in i framtiden full av denna energi och presenterar sig idag som ett av de mest kvalificerade instituten för konstnärlig, professionell och språklig utbildning. Idag, mer än någonsin, framträder Accademias speciella kvalitet i våra speciella metoder för att hantera de olika disciplinerna. I våra akademiska program har vi alltid försökt kombinera det förflutna med framtiden, de historiska traditionerna, med den snabba utvecklingen av ny teknik. Vår klassrums- och laboratorieerfarenhet är utformad för att ge eleverna verkliga kontakter och praktiska praktiska erfarenheter från den verkliga världen.

  • Rome, Italien

  Luiss är ett oberoende universitet som utvecklades ur en tidigare romersk institution, Pro Deo, mellan 1974 och 1978. Genom sina fyra avdelningar för ekonomi och finans, Business and Management, Juridik och Statsvetenskap erbjuder Luiss ett innovativt och sofistikerat pedagogiskt tillvägagångssätt i både traditionella bostadsprogram och digitala program som erbjuds helt online.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italien
  • + 1 Mer

  Syftet med detta program är att ge studenterna specialiserade färdigheter i arkeologi och analytisk karakterisering av material från förhistoria (megalitisk) till klassisk tid (grekiska och romerska). Studiet och bevarandet av kulturarvsmaterial är ett forskningsområde med en stark multidisciplinär klang och kräver färdigheter som spänner över de humanistiska och naturvetenskapliga forskningsområdena. ARCHMAT tillhandahåller en gemensam, integrerad plattform för utmärkta studenter som kommer från antingen naturvetenskapliga eller humanistiska utbildningsbakgrunder för att förstå de avancerade vetenskapliga metoderna som används för att undersöka arkeologiskt material och syftar till att bilda högt specialiserade professionella experter inom det framväxande området arkeometri, dvs fysikalisk-kemiska vetenskaper tillämpade till studiet av arkeologiskt och kulturarvsmaterial.

  • Milan, Italien

  SDA Bocconi School of Management, som grundades 1971 som forskarskola vid Milanos Bocconi University, är den ledande internationella handelshögskolan i Italien och bland Europas mest kända institutioner.