Keystone logo
Israel

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Israel 2023

Antal institutioner: 24
  • Ari'el, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jerusalem District, Israel

  Jerusalem Academy of Music and Dance (JAMD) är den äldsta och största akademiska institutionen för scenkonst i Israel. 2023 kommer vi att fira vårt 90-årsjubileum och ändå känner vi oss unga och fulla av entusiasm och energi. JAMD utbildar årligen cirka 850 begåvade studenter från kontrasterande områden och ekonomisk bakgrund i Israel, judar, kristna och muslimer. JAMD utökar för närvarande sina strukturer med en helt ny arkitektonisk toppmodern anläggning.

  • Jerusalem, Israel

  Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities är en akademisk institution grundad 2011 av en internationell grupp forskare.

  • Ramat Gan, Israel

  CLB har rankats som bäst inom utbildningsprogram, föreläsares kvalitet och övergripande tillfredsställelse av den israeliska undersökningen om National Student Union. Detta, tillsammans med den mångkulturella och mångsidiga studentkroppen, skapar en energigivande och spännande inlärningsmiljö.

  • Jerusalem, Israel
  • Rehovot, Israel

  The Hebrew University of Jerusalem rankas konsekvent som det bästa universitetet i Israel och bland de 100 bästa världen över. Sedan starten 1921 kombinerar universitetet banbrytande forskning, akademisk spetskompetens, rikt studentliv och en karriärinriktad strategi.

  • Haifa, Israel

  Technion – Israel Institute of Technology är ett främsta centrum för vetenskap, teknik och tillämpad forskning, och ett av de ledande universiteten för vetenskap och ingenjörsvetenskap i världen. Technion är ett offentligt universitet, grundat 1912, det är det äldsta universitetet i Israel. Technion campus ligger på berget Carmel i Haifa, med utsikt över Medelhavet.

  • Tel Aviv-Yafo, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ramat Gan, Israel

  Bar-Ilan University , grundat 1955, var ett av de första omfattande forskningsuniversitet som etablerades i Israel. Från 70 studenter till 21 000, dess milstolpeprestationer inom vetenskap och humaniora har gjort ett outplånligt avtryck i landets landskap. Universitetet har 8 fakulteter: judiska studier, medicin, teknik, juridik, livsvetenskap, exakta vetenskaper, samhällsvetenskaper och humaniora. Dessa fakulteter är aktiva partners i nationella vetenskaps- och teknikinitiativ.

  • Jerusalem, Israel

  Jerusalem College of Technology (JCT) grundades 1969 och är en av Israels stora akademiska institutioner, med cirka 4800 studenter på tre campus. Högskolan specialiserar sig på högteknologisk teknik, industriell förvaltning, företagsekonomi och livs- och hälsovetenskap.

  • Jerusalem, Israel

  Azrieli – College of Engineering Jerusalem (ursprungligen kallat The Jerusalem College of Engineering), som grundades 1999, är en ideell organisation som är engagerad i att skapa välutbildade och högutbildade tekniker. Högskolan erbjuder fyraårig kandidatexamen. examen inom flera tekniska discipliner och akademiska förberedande program för högskola för studenter som vill förbättra sina betyg för att söka till högskolan och masterprogram i programvaruteknik och teknikentreprenörskap.

  • Ketura, Israel

  The Arava Institute for Environmental Studies är ett ledande miljöstudier och forskningsinstitut i Mellanöstern. Det innehåller ackrediterade akademiska program, forskningscentra och internationella samarbetsinitiativ med fokus på en rad miljöhänsyn och utmaningar.

  • Haifa, Israel

  COLMAN är engagerad i den intellektuella och professionella utvecklingen av våra studenter inom deras valområden. Det är tillgängligt för studenter med olika bakgrund och vi är fast beslutna att tillhandahålla skräddarsydd hjälp till dem som behöver det. Undervisning är tänkt och praktiseras av våra fakultetsmedlemmar som mer än ett yrke, det är ett kall.

  • Kfar Giladi, Israel

  Tel-Hai College erbjuder akademiska grund- och forskarutbildningsprogram som är i nivå med de ledande universiteten i landet, och lockar begåvade studenter och forskare till den norra periferin.

  • בית ברל, כפר סבא, Israel

  Beit Berl College är en tvärvetenskaplig högskola som fokuserar på att utbilda lärare samtidigt som den leder utvecklingen inom utbildning, samhälle och konst. Vi ser utbildning som ett medel för social rörlighet, jämlikhet och rättvisa för alla sektorer i det israeliska samhället.

  • Karmiel, Israel

  Sedan starten har ORT Braude Academic College of Engineering tagit ett enda mål: att göra högre utbildning tillgänglig för alla israeler, oavsett deras ekonomiska bakgrund.