Keystone logo

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Hongkong 2023

Antal institutioner: 54
  • Hung Hom

  För att klara av den snabba utvecklingen av logistiken i Hongkong och det kinesiska fastlandet med ökande efterfrågan på talanger, inrättade The Hong Kong Polytechnic University (PolyU) officiellt Institutionen för logistik den 1 september 2003, efter en omorganisation som omfattade den tidigare Department of Shipping och Transportlogistik och en del av den tidigare avdelningen för management.

  • Causeway Bay
  • Seoul
  • Taipei
  • + 1 Mer

  Med särskilt fokus på Asien öppnade University of Manchester sitt första internationella centrum i Hongkong 1992 och har erbjudit ledningsutbildning i toppklass till globala chefer i Östasien, inklusive Hongkong, Japan, Sydkorea, Taiwan, Sydkina och Macau i nästan 30 år.

  • London
  • Birmingham
  • Bristol
  • + 13 Mer

  Från september 2021 kommer Solicitors Qualifying Examination (SQE) att fasas in för att bli det nya centraliserade sättet att kvalificera sig som advokat i England och Wales. Det kommer så småningom att ersätta den nuvarande vägen till träning - Legal Practice Course (LPC). Med en rad SQE-kurser, platser och flexibla studiemöjligheter förbereder vi dig för din karriär som advokat samt framgång för SQE-examen. Förutom vårt karriärstöd kommer du att arbeta i vårt virtuella advokatbyrå, med våra expertrådgivare och utveckla kunskap och färdigheter utanför SQE.

  • Hong Kong

  City University of Hong Kong (CityU) är ett ledande globalt universitet som utmärker sig inom forskning och professionell utbildning. Inrättandet av den nya tekniska högskolan kunde inte ha kommit vid en bättre tid. Fem år från och med nu kommer världen att vara annorlunda. Teknologin utvecklas i en aldrig tidigare skådad takt. Som sådant är det vårt ansvar som universitet att utrusta våra studenter med ett tankesätt som inspirerar dem att fortsätta lära sig. Den nya högskolan har åtta fokuserade akademiska avdelningar. Tillsammans täcker de ett pulserande spektrum av ingenjörsfält och främjar akademisk synergi och kommunikation inom högskolan.

  • Ma Liu Shui

  Grundades 1991 av vår fd rektor, professor Charles Kao, även känd som ”Fadern för fiberoptik” och Nobelpristagaren i fysik, och tekniska fakulteten består av världsledande experter som är i spetsen för sina discipliner och förbinder sig att undervisning och forskning.

  • Hong Kong

  Fakulteten för konst är en väsentlig del av Hong Kong Baptist University, en institution som är fast engagerad i att vara ”ett ledande liberalt konstuniversitet i Asien för världen som levererar akademisk kompetens inom en omtänksam, kreativ och global kultur.”

  • Telegraph Bay

  University of Hong Kong (HKU) spårar sina rötter tillbaka under ett sekel och står idag stolt som en av de ledande institutionerna för högre utbildning i Asien. Och med det har HKU Business School vuxit till att bli en allmänt erkänd och respekterad handelshögskola i regionen.

  • Hong Kong

  I erkännandet av Hongkongs ställning som ett internationellt juridiskt nav, är vi glada över att kunna erbjuda högkvalitativa forskarutbildningsmöjligheter till stadens blivande jurister, med en bred portfölj av yrkeshögskoleexamen, juridisk specialistutbildning och pågående professionella utvecklingskurser för advokater och advokater. En av Storbritanniens längsta etablerade specialistleverantörer av juridisk utbildning sedan 1867 - vi har utbildat fler praktiserande advokater i Storbritannien än någon annan.

  • Hong Kong

  The Education University of Hong Kong är en offentligt finansierad tertiär institution som syftar till att främja undervisning och lärande genom ett brett utbud av akademiska och forskningsprogram om lärarutbildning och komplementära samhällsvetenskapliga och humanistiska discipliner.

  • Hong Kong

  Det International Culinary Institute (ICI), ett av VTC-gruppens strategiska initiativ, syftar till att utbilda och utveckla talang inom kulinarisk konst, vin och evenemangshantering för att upprätthålla Hongkongs status som Asiens vin-och-mödemål. Det ger kvalitativa och professionella program med toppmoderna faciliteter för att bruda aspirerade culinarians att vara välkända i internationella kök, som stödjer elevernas framgångsrika karriärutveckling i branschen. ICI erbjuder ett brett utbud av professionella kvalitetsprogram som täcker europeiska, medelhavs, sydostasien, Mellanöstern och mat från amerikanerna samt bakverk och konfekt.

  • Hong Kong

  Det primära uppdraget för vår avdelning är att tillhandahålla tillämpade engelska språkstudier för yrken, och vi strävar efter att bli erkända internationellt som en ledande leverantör av grund- och forskarutbildning med fokus på professionell kommunikation.

  • Fayette
  • Hong Kong

  Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study.

  • Kowloon Tong

  I mer än ett halvt sekel har Hongkong Baptist University (HKBU) varit i förgrunden av företagsutbildning i Asien och gjuter generationer av företagsledare. HKBU är stolt över en tradition av akademisk excellens, men ser alltid fram emot nya intellektuella horisonter, och strävar efter att alltid vara en sann pionjär inom företagsutbildning. HKBU ligger vid korsningen mellan tillväxtländerna Asien och Väst. Det är idealiskt beläget för att möta de förändringar som påverkar vår värld, vare sig det är Kinas ekonomiska återuppkomst, globaliseringens fördjupningseffekt eller behovet av nya etiska normer i åldern av hållbarhet.

  • Hong Kong

  WMG vid University of Warwick och Vocational Training Council (VTC) har samma inriktning att tillhandahålla kvalitativ utbildning och strävar efter excellens och har anpassat sig för att ge ett värdefullt val till dem som vill förvärva värderingar, kunskaper och färdigheter för att förbättra deras anställbarhet.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Mer

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.