Keystone logo
Hongkong

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Hongkong 2023

Antal institutioner: 51
  • Leicester, Storbritannien
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Hongkong

  Institutionen för neurovetenskap, City University of Hong Kong grundades den 1 juli 2019. Vår vision är att utföra banbrytande forskning om nervsystemet och att skapa en enastående utbildningsplattform för neurovetenskaplig utbildning som förbereder akademiker för framtidens spännande och mångsidiga karriärlandskap.

  • Hong Kong, Hongkong

  University of Hong Kong, Asiens globala universitet, ger genomslag genom internationalisering, innovation och tvärvetenskap. Det attraherar och fostrar globala forskare genom excellens inom forskning, undervisning och lärande och kunskapsutbyte. Det ger ett positivt socialt bidrag genom global närvaro, regional betydelse och engagemang med resten av Kina.

  • Hung Hom, Hongkong

  För att klara av den snabba utvecklingen av logistiken i Hongkong och det kinesiska fastlandet med ökande efterfrågan på talanger, inrättade The Hong Kong Polytechnic University (PolyU) officiellt Institutionen för logistik den 1 september 2003, efter en omorganisation som omfattade den tidigare Department of Shipping och Transportlogistik och en del av den tidigare avdelningen för management.

  • Causeway Bay, Hongkong
  • Seoul, Sydkorea
  • + 2 Mer

  Med särskilt fokus på Asien öppnade University of Manchester sitt första internationella centrum i Hongkong 1992 och har erbjudit ledningsutbildning i toppklass till globala chefer i Östasien, inklusive Hongkong, Japan, Sydkorea, Taiwan, Sydkina och Macau i nästan 30 år.

  • London, Storbritannien
  • Birmingham, Storbritannien
  • + 8 Mer

  Från september 2021 kommer Solicitors Qualifying Examination (SQE) att fasas in för att bli det nya centraliserade sättet att kvalificera sig som advokat i England och Wales. Det kommer så småningom att ersätta den nuvarande vägen till träning - Legal Practice Course (LPC). Med en rad SQE-kurser, platser och flexibla studiemöjligheter förbereder vi dig för din karriär som advokat samt framgång för SQE-examen. Förutom vårt karriärstöd kommer du att arbeta i vårt virtuella advokatbyrå, med våra expertrådgivare och utveckla kunskap och färdigheter utanför SQE.

  • Hong Kong, Hongkong

  City University of Hong Kong (CityU) är ett ledande globalt universitet som utmärker sig inom forskning och professionell utbildning. Inrättandet av den nya ingenjörshögskolan kunde inte ha kommit vid en bättre tidpunkt. Om fem år kommer världen att se annorlunda ut. Tekniken går framåt i en aldrig tidigare skådad takt. Som sådan är det vårt ansvar som universitet att utrusta våra studenter med ett tänkesätt som kommer att inspirera dem att fortsätta lära sig. Den nya högskolan har åtta fokuserade akademiska institutioner. Tillsammans täcker de ett pulserande spektrum av ingenjörsfält och främjar akademisk synergi och kommunikation inom högskolan.

  • Ma Liu Shui, Hongkong

  Grundades 1991 av vår fd rektor, professor Charles Kao, även känd som ”Fadern för fiberoptik” och Nobelpristagaren i fysik, och tekniska fakulteten består av världsledande experter som är i spetsen för sina discipliner och förbinder sig att undervisning och forskning.

  • Hong Kong, Hongkong

  Fakulteten för konst är en väsentlig del av Hong Kong Baptist University, en institution som är fast engagerad i att vara ”ett ledande liberalt konstuniversitet i Asien för världen som levererar akademisk kompetens inom en omtänksam, kreativ och global kultur.”

  • Telegraph Bay, Hongkong

  University of Hong Kong (HKU) spårar sina rötter tillbaka under ett sekel och står idag stolt som en av de ledande institutionerna för högre utbildning i Asien. Och med det har HKU Business School vuxit till att bli en allmänt erkänd och respekterad handelshögskola i regionen.

  • Hong Kong, Hongkong

  Genom att erkänna Hongkongs position som ett internationellt juridiskt nav, är vi glada över att kunna erbjuda högkvalitativa forskarutbildningsmöjligheter till stadens blivande juristexperter, med en bred portfölj av professionella juristexamina, specialistutbildning i juridik och pågående professionella utvecklingskurser för barristers och advokater. En av Storbritanniens äldsta specialistleverantörer av juridisk utbildning sedan 1867 - vi har utbildat fler praktiserande advokater i Storbritannien än någon annan.

  • Hong Kong, Hongkong

  The Education University of Hong Kong är en offentligt finansierad tertiär institution som syftar till att främja undervisning och lärande genom ett brett utbud av akademiska och forskningsprogram om lärarutbildning och komplementära samhällsvetenskapliga och humanistiska discipliner.

  • Hong Kong, Hongkong

  Det International Culinary Institute (ICI), ett av VTC-gruppens strategiska initiativ, syftar till att utbilda och utveckla talang inom kulinarisk konst, vin och evenemangshantering för att upprätthålla Hongkongs status som Asiens vin-och-mödemål. Det ger kvalitativa och professionella program med toppmoderna faciliteter för att bruda aspirerade culinarians att vara välkända i internationella kök, som stödjer elevernas framgångsrika karriärutveckling i branschen. ICI erbjuder ett brett utbud av professionella kvalitetsprogram som täcker europeiska, medelhavs, sydostasien, Mellanöstern och mat från amerikanerna samt bakverk och konfekt.

  • Hong Kong, Hongkong

  Det primära uppdraget för vår avdelning är att tillhandahålla tillämpade engelska språkstudier för yrken, och vi strävar efter att bli erkända internationellt som en ledande leverantör av grund- och forskarutbildning med fokus på professionell kommunikation.

  • Fayette, Amerikas förenta stater
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...