Keystone logo
Finland

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Finland 2023

Antal institutioner: 48
  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spanien
  • + 1 Mer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Rotterdam, Nederländerna
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mer

  Europeiska universitetet för postindustriella städer (UNIC) grundades 2020 i syfte att erbjuda en inkluderande utbildning för en ny generation studenter. En allians av tio europeiska universitet baserade i postindustriella städer och finansieras av Europeiska kommissionen, arbeta hand i hand med stadsinstitutioner för att säkerställa att stadsfrågor matas in i undervisning och forskning på ett sätt som är tillgängligt och inkluderande för alla elever. Alliansen lanserar sin första gemensamma magisterexamen 2023 och letar efter studenter som kommer att främja de postindustriella omvandlingarna i sina städer och bli högkvalificerade akademiker inom nya vetenskapliga discipliner som svarar mot behoven i den föränderliga ekonomin i Europa och runt om i världen.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Rumänien
  • + 5 Mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) är en mångkulturell och flerspråkig allians bestående av sju långvariga, utbildnings- och forskningsledda, lokalt och globalt engagerade universitet från fyra olika regioner i Europeiska unionen: University of Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (samordnare), universitetet i Salamanca och Åbo universitet. Alliansens ambition är att utveckla ett innovativt utrymme som gör att rörligheten kan flöda fritt mellan de sju universiteten och associerade städer.

  • Jyväskylän yliopisto, Finland

  JYU är ett universitet i världsklass där multidisciplinär och spetsforskning möter öppen och energisk gemenskap. Genom känd undervisning, högprofilerad expertis och globalt samarbete söker och hittar JYU-gemenskapen lösningar på framtidens utmaningar. I den internationella rankningen av alla universitet i världen är Jyväskyläs universitet bland de tre bästa procenten och representerar världens bästa inom flera av sina discipliner. Vi erbjuder 17 högkvalitativa, forskningsbaserade masterprogram på engelska. Internationella studenter är välkomna att söka till de tvååriga programmen, som leder till en officiellt erkänd magisterexamen och kvalificerar för doktorandstudier. På våra sex fakulteter kan du fördjupa dina kunskaper inom olika områden, såsom utbildningsvetenskap, idrotts- och hälsovetenskap, matematik och naturvetenskap, informationsteknik, företagsekonomi samt humaniora och samhällsvetenskap. Vi erbjuder också stipendier för de flesta framgångsrika internationella masterstudenter, som täcker kostnaderna för studieavgifter och gör det givande och mycket prisvärt att studera hos oss. Jyväskylä ligger i mellersta Finland med vacker natur och inspirerande arkitektur. JYU campus är en kombination av modern stil och klassiker av den berömda arkitekten Alvar Aalto. Seminaarinmäki campus belönades 2022 med European Heritage Label. Campus lyfter fram det finländska och europeiska utbildningssystemets betydelse som grund för ett jämlikt och demokratiskt samhälle. Ibland blir det lite kyligt här i Finland, men på Jyväskylä universitet hjälper de varmhjärtade kamraterna, forskarna och lärarna till att hålla ett leende på läpparna. Vid Jyväskylä universitet tar samhället hand om sina medlemmar. Universitetet erbjuder stöd och hjälp med dina studier och ditt välmående. Vår internationella universitetsgemenskap är lätt att gå med!

  • Vaasa, Finland

  University of Vaasa Executive Education har starka rötter i Vasa universitet och vetenskapsvärlden. Vi är den mest spännande och inflytelserika leverantören av vuxen- och fortbildningstjänster för chefer och yrkesverksamma i Finland.

  • Tallinn, Estland
  • Helsinki, Finland

  Tallinn University är ett modernt och dynamiskt forskningsuniversitet i Estland med en ledande roll för att främja en intelligent livsstil genom utbildning, forskning, och ett unikt samarbete mellan olika discipliner. Vi ser en intelligent livsstil som att fatta forskningsbaserade beslut för att förbättra samhället i allmänhet och medborgarnas välbefinnande.

  • Rovaniemi, Finland

  Lapplands yrkeshögskola är den nordligaste högskolan i Finland och i EU, med fokus på högre utbildning och forskning, utveckling och innovationer. Framgång i arktiska förhållanden och utnyttjande av förutsättningarna är kärnan. Vi har den nordliga faktorn.

  • Rovaniemi, Finland

  University of Lapland är det nordligaste universitetet i Europeiska unionen. Vi kombinerar vetenskap och konst på polcirkeln i Rovaniemi, Lapplands huvudstad. Vårt arktiska universitet skapar ny kunskap, kompetens och expertis för Norden och för världen.

  • London, Storbritannien
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mer

  EIT Digital Summer School-program är öppna för kandidat- och masterstudenter, unga yrkesverksamma, och andra som vill dyka in i framväxande digital teknik, lära sig att förvandla teknik till affärer, och så småningom starta djupteknologiska startups. Lär dig av fakulteten och personalen vid våra toppteknologiska EU-partneruniversitet. Få praktisk erfarenhet genom företagsfall, projektarbete och samarbete. Konkurrenskraftigt prissatt undervisning. Ha roligt möte och nätverk med likasinnade studenter från hela världen!

  • Helsinki, Finland

  Konstuniversitetet (Uniarts Helsinki) erbjuder den högsta utbildningsnivån inom musik, konst, teater och dans i Finland. Uniarts Helsinki är en internationell föregångare inom utbildning och forskning inom konstområdet och stärker konstens roll som en kraft som reformerar samhället. Uniarts Helsinki grundades 2013 och består av Konsthögskolan, Sibelius-Akademin och Teaterhögskolan.

  • Seinäjoki, Finland

  Seinäjoki Tekniska Högskolan är en tvärvetenskaplig institution för högre utbildning och en effektiv aktör inom utbildning och forskning, utveckling och innovation (RDI) i regionen Södra Österbotten i Västra Finlands län.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mer

  Våra dubbla examensprogram kombinerar utmärkt teknisk utbildning med utbildning i innovation och entreprenörskap samt praktik hos företag, industripartners och städer över hela Europa.

  • Helsinki, Finland

  Humak University of Applied Sciences är engagerad i utvecklingen av högre utbildning och modernisering av arbetsvärlden. Vi bidrar till att arbeta med nya typer av högre utbildning, liksom forskning, utveckling och innovation som tjänar studenter på deras karriärväg och stöder professionella partners när de utvecklar sina egna aktiviteter.

  • Helsinki, Finland

  Arcada är en multiprofessionell högskola för yrkeshögskola (UAS) i Helsingfors, Finland. Vi erbjuder högkvalitativ praktikinriktad högre utbildning på kandidat- och masternivå. På vårt internationella campus möts studenter och anställda över discipliner för att utbilda morgondagens experter och för att skapa smarta och hållbara lösningar. Oavsett om detta är det första steget i din karriär eller om du redan är väl fördjupad i arbetslivet kommer du på Arcada att utveckla kompetens för att ta dig an framtida utmaningar.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Nederländerna
  • + 11 Mer

  EIT RawMaterials Academy - SUMA erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.