Keystone logo
Filippinerna

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Filippinerna 2024

Antal institutioner: 24
  • Danao City, Filippinerna

  Välkommen till MCSM! Vi berättar gärna om varför vi är institutionen för naturmedicin och Foundation of Science studier. Malacca College of Science and Management byggdes och grundades i den historiska delstaten Malacca av den sena Dr. Ishak i juni 2008 och är den första komplementära medicinhögskolan i Sydostasien. Den första gruppen studenter registrerade sig i juli 2009, där 50 doktorander hade tagit kursen mot ett diplom i naturmedicin.

  • Manila, Filippinerna

  Vi är National University , en dynamisk privat institution som är engagerad i nationell uppbyggnad, internationellt erkänd inom undervisning och forskning. Styrd av kärnvärdena och kännetecknas av vårt kulturarv av dynamisk filippinism, är National University engagerad i att tillhandahålla relevant, innovativ och tillgänglig kvalitetsutbildning och andra utvecklingsprogram.

  • Pasig, Filippinerna

  Den katolska skolan, kyrkans högra arm i evangeliseringen av Guds folk, har ansvaret för att utveckla en kristen som inte bara känner till kyrkans dogmer och läror utan också gör dem till sitt sätt att leva. Det bygger och stärker hans känsla av plikt och syfte, en känsla av personligt, medborgerligt och moraliskt ansvar.

  • Naga, Filippinerna

  Ateneo de Naga University , ett främsta universitet i landet, ger utmärkt instruktion och formation, bedriver kraftfull forskning och bedriver samhällstjänst som i slutändan förvandlar samhället, särskilt i Bicol. Det är möjligt genom dess kompetenta, kreativa och engagerade lärare, personal, administratörer, integrerade system och utmärkta faciliteter.

  • Quezon City, Filippinerna

  För att förstå själen vid Ateneo de Manila University vad som formade den och var den kom ifrån, vart den ska och vart den kan ta dig - är det viktigt att förstå dess motto, Lux in Domino, eller "Ljus i Herren." Från St. Pauls brev till efesierna (5: 8) fångar dessa ord andan i ett livsstil som Ateneo håller upp till sina söner och döttrar eftersom deras bästa bidrag till Guds verk förvandlar världen.

  • Ozamiz City, Filippinerna

  Sedan grundandet för över 8 decennier sedan och med den kombinerade briljansen och hängivenheten från jesuiterna, Recollects, Columban missionärer och Christian Brothers, är universitetet fortfarande samvetsgrant och i framkant med sin religiösa, historiska roll och rika arv av stipendium för att producera och utbilda utmärkt och serviceorienterad ungdom i Misamis Occidental, närliggande städer och städer och över bukten.

  • Quezon City, Filippinerna

  World Citi Colleges anser att dess pedagogiska vision och uppdrag utgör en hög kallelse och ministerium. Bundet av sitt engagemang för utbildningsförmåga, är det mandat att leda i holistisk och professionell utbildning som är kristen i grunden, nationalistisk i perspektiv, kompetensbaserad och forskningsdriven i läroplanen, vetenskaplig i betoning, global i omfattning och kulturellt diversifierad i orientering.

  • Manila, Filippinerna

  Medan University of Santo Tomas utmärker sig genom att vara Asiens äldsta befintliga universitet, är dess ålder kopplat till dess överlägsenhet inom filippinsk utbildning. Inte bara skryter det med flera första i olika utbildningsområden.

  • Quezon City, Filippinerna

  Kalayaan College (KC) är en privat institution för högre utbildning grundad år 2000 av professorer från University of the Philippines (UP) som har förbundit sig till högkvalitativ högre utbildning för filippinska studenter och intresserade studenter utomlands. KC öppnade i juni 2001 på sin ursprungliga plats i Riverbanks, Marikina. I maj 2009 flyttade KC till sitt nuvarande läge på Manga Road hörnet Aurora Boulevard i Quezon City.

  • Dasmariñas, Filippinerna

  National College of Science and Technology (NCST) är en av de ledande utbildningsinstitutionerna i den vidsträckta växande staden Dasmariñas City, Cavite. NCST har valt Cavite som sitt födelseort på grund av dess strategiska läge, med många teknologibaserade industrier och företag verksamma i de olika teknoparkerna i provinsen, vilket är kännedom om det institutionella åtagandet att tjäna ungdomarna i CALABARZON.

  • 768, Filippinerna

  År 1946 grundade Dr Francisco T. Dalupan, Sr. som svar på den filippinska ungdomens klamrar för högskoleutbildning efter slutet av andra världskriget, den första delen av hans stora vision om ett universitet - det filippinska handelshögskolan. Detta följdes av fyra högskolor 1948: Liberal Arts, Education, Dentistry and Graduate School.

  • Quezon City, Filippinerna

  De La Salle Araneta University (DLSAU) är den sjunde medlemmen i De La Salle-systemet och det yngsta Lasallian-universitetet i Filippinerna. Universitetet grundades 1946 som Araneta Institute of Agriculture i Bulacan och flyttades till Malabon 1947 och döptes om till Gregorio Araneta University Foundation 1978.

  • Manila, Filippinerna

  Vatel Manila erbjuder International Hospitality Management-programmet och är inrymt i De La Salle-College i Saint Benilde. Benilde är en inlärningsmiljö som uppmuntrar studenter att utveckla sina intressen och passioner och tränar dem att bli professionellt kompetenta inom etablerade branscher och växande specialiseringsområden.

  • Boston, Amerikas förenta stater
  • Mexico City, Mexiko
  • + 32 Mer

  Vi skapar en miljö där våra partnerskolor har en chans att få kontakt med talanger på en kraftfull, personlig nivå och främja obligationer med högt kvalificerade kandidater.

  • Makati, Filippinerna

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...