Keystone logo
Förenade arabemiraten

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Förenade arabemiraten 2024

Antal institutioner: 5
  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Uppkallad efter sin höghet Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vice president och premiärminister för Förenade Arabemiraten och linjal i Dubai, Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) , syftar till att bli ett globalt nav för innovativ och integrerad hälsoundervisning och forskning till tjänst för mänskligheten.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  RCSI har utvecklat ledare inom medicin och hälso- och sjukvård sedan starten 1784. År 2005 grundade vi Institute of Leadership, Irlands enda institution på tredje nivå som enbart ägnar sig åt att utveckla ledarskap, ledning och utbildningskapacitet hos vårdpersonal.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  DMC har åtagit sig att tillhandahålla ackrediterad hälsoyrkesutbildning på grund- och forskarnivå till studenter genom att tillhandahålla en inlärningsmiljö som främjar islamiska värderingar och främjar höga nivåer av studentprestationer, överensstämmer med högsta standard för akademisk spetskompetens för att tjäna yrket, vetenskapssamhället och offentlig.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Jazeera University grundades i februari 2010 i Mogadishu, Somalia av en eklektisk grupp somaliska forskare. Det är ett centrum för högre utbildning som är inriktat på att skapa ett kunskapsbaserat samhälle.

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
  • Al Ain, Förenade arabemiraten
  • + 1 Mer

  Fatima College Of Health Sciences (FCHS) grundades 2006 och syftar till att möta Förenade Arabemiratens växande behov av kvalificerad vårdpersonal. Högskolan började med att erbjuda BSc. i omvårdnadsprogrammet 2006 och har sedan dess expanderat till att erbjuda mer än 10 examensprogram vid BSc. och diplomnivåer i hälsovetenskap. Vårdprogrammet drivs i samarbete med Griffith University i Australien.