Keystone logo
Estland

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Estland 2023

Antal institutioner: 14
  • Tallinn, Estland

  Estlands musik- och teaterhögskola (EAMT) är ett unikt offentligt universitet som erbjuder högre utbildning inom alla viktiga områden inom musik och teater genom kandidat-, master- och doktorandprogram. EAMT anses vara en av de mest funktionella musikutbildningsinstitutionerna i Europa och har en anläggning på 13 500 m2 i centrum av Tallinn, Estlands huvudstad. År 2022 ingick Estlands musik- och teaterhögskola för tredje året i rad i QS World University Ranking, som är ett av de bästa internationella rankningssystemen som mäter populariteten och prestandan hos universitet från hela världen. Den 17 november 1918 röstade Estonia Society för att inrätta en högre musikskola. På 9 Maj 1919 godkändes skolans stadga av utbildningsministern. Skolan utsågs ursprungligen till Tallinn Higher Music School, eftersom inrättandet av en musikkonservatorium inte låg inom Estlands sällskaps område. År 1923 döptes det dock om till Tallinns konservatorium, som är föregångaren till dagens Estlands musik- och teaterhögskola. Idag är akademin en internationellt erkänd institution för musikutbildning och forskning. De allra flesta estniska musiker och teaterfolk har antingen studerat eller undervisat vid denna institution, vilket gör det till en pelare i det estniska kulturlivet. Estlands musik- och teaterhögskola har till uppgift att upprätthålla, utveckla och främja estnisk kultur på högsta nivå, genom musik- och teaterstudier samt kreativa aktiviteter och forskning.

  • Tallinn, Estland
  • Helsinki, Finland

  Tallinn University är ett modernt och dynamiskt forskningsuniversitet i Estland med en ledande roll för att främja en intelligent livsstil genom utbildning, forskning, och ett unikt samarbete mellan olika discipliner. Vi ser en intelligent livsstil som att fatta forskningsbaserade beslut för att förbättra samhället i allmänhet och medborgarnas välbefinnande.

  • Tartu, Estland

  Estonian University of Life Sciences är det enda universitetet i Estland vars prioriteringar inom akademisk och forskningsverksamhet tillhandahåller en hållbar utveckling av naturresurser som är nödvändiga för människans existens samt bevarandet av arv och livsmiljö. Enligt QS World University Rankings by Subject (2019) är Estonian University of Life Sciences ett av de 50 bästa universiteten i världen inom jordbruk och skogsbruk, rankad 48. Universitetet tillhör också de 1 % mest citerade forskningsanläggningarna i världen, där vår växtfysiologiprofessor Ülo Niinemets är den mest citerade estniska forskaren totalt.

  • Reola, Estland

  Estonian Aviation Academy (EAVA), som grundades 1993, är en ledande institution för högre utbildning i Baltikum som utbildar och utbildar specialister för flygföretag och organisationer.

  • Stockholm, Sverige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mer

  Våra dubbla examensprogram kombinerar utmärkt teknisk utbildning med utbildning i innovation och entreprenörskap samt praktik hos företag, industripartners och städer över hela Europa.

  • Tartu, Estland

  Som en förebild påverkar vi vårt samhällshälsobeteende och formar en hälsosam livsmiljö, integrerar en mängd olika hälsoområden i studier och forskning och utveckling, och vi deltar i processen att fatta beslut om vårdpolitik. När vi lär oss och arbetar i högskolan skapar vi en miljö där människor förvärvar kunskap, färdigheter, attityder som hjälper till att göra samhället mer sammanhängande och påverka det och bidra till utvecklingen av Estland.

  • Tallinn, Estland

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) är en statlig professionell högre utbildningsinstitution som erbjuder konkurrenskraftig professionell högre utbildning och tillämpad forskning inom teknik, produktion, civilingenjör, logistik, ekonomi och välfärd. TTK UAS är det största universitetet för tillämpad vetenskap i Estland, som för närvarande utbildar mer än 3000 studenter, vilket gör TTK UAS till den fjärde största läroanstalten i Estland.

  • Tartu, Estland

  Kaitseväe Akadeemia (nedan kallad akademin) är en nationell institution för högre utbildning i den mening som avses i Institutions of Professional Higher Education Act. Den estniska förkortningen av akademin är "KVA". Akademin är en strukturell enhet för försvarsmakten under direkt övervakning av försvarsmaktens befälhavare. Akademin representerar staten och försvarsmakten när de utför sina uppgifter.

  • Budapest, Ungern
  • Espoo, Finland
  • + 13 Mer

  EIT Digital Master School är ett exklusivt gemensamt initiativ av de ledande tekniska universiteten och handelshögskolorna i Europa med ytterligare mentorskap och partnerskap från utmärkta europeiska forskningsorganisationer och ledande affärspartners. EIT Digital erbjuder tvååriga program som låter dig studera vid två universitet i världsklass i två olika europeiska länder. Dessutom får du bygga en skräddarsydd läroplan utifrån dina unika färdigheter och intressen. Vi erbjuder dubbla examina, som var och en kombinerar teknisk kompetens med praktiska färdigheter inom innovation och entreprenörskap.

  • Tallinn, Estland

  Estonian Academy of Arts, som grundades 1914, är det enda offentliga universitetet i Estland som erbjuder högre utbildning inom konst, design, arkitektur, media, visuella studier, konstkultur, kulturarv och bevarande. Beläget i huvudstaden Tallinn, är det en aktiv studie- och forskningsinstitution och det ledande nationella centrumet för innovation inom visuell kultur. Studier sker i vår nya byggnad med en innovativ och inspirerande miljö. År 2022 listades EKA bland de 200 bästa arkitektur- och designuniversiteterna i världen av QS World University Rankings.

  • Tallinn, Estland

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) är ett mycket erkänt privat universitet i Estland, beläget i den flera prisbelönta Smart City som heter Ülemiste City. De viktigaste teman som länkar våra läroplaner är entreprenörskap och kreativitet. Vi strävar efter att ge våra elever färdigheter, nätverk och tankesätt för att förändra sina liv och påverka världen! Vi välkomnar studenter från hela världen för att studera grund- och magisterprogram som kan tas på engelska, ryska och estniska. Våra studieprogram stöds av en IT-infrastruktur anpassad till behoven hos heltid, deltid såväl som distansutbildning.

  • Tallinn, Estland

  En vision av dagens samhälle är innovativ, entreprenöriell, tekniskt avancerad och öppen för världen, och det är detta som Tallinn University of Technology (TalTech) söker genom internationellt högnivåstudier och forskning.

  • Tartu, Estland
  • Tallinn, Estland
  • + 3 Mer

  Universitetet i Tartu (UT) är Estlands ledande centrum för forskning och utbildning. Det är det enda universitetet i Baltikum som rankas i topp 1.2% av världens bästa universitet (QS World University Rankings 2021). UT grundades 1632 och är det enda klassiska universitetet i Estland. Det finns mer än 13 000 studenter som studerar vid UT (inkl. 1800 internationella studenter) och UT har 3800 anställda (inkl. 1800 akademiska anställda (190 professorer)). För att stödja och utveckla den professionella kompetensen hos sina studenter och akademisk personal, universitetet har 71 partneruniversitet i 27 länder.

  • Tallinn, Estland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...