Keystone logo
Cypern

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Cypern 2023

Antal institutioner: 30
  • Nicosia, Cypern

  University of Cyprus strävar efter att etablera sig som en banbrytande forskningsinstitution som uppnår internationellt vetenskapligt erkännande inom europeisk högre utbildning, erbjuder konkurrenskraftiga program och blir ett expertcentrum i den större euro -medelhavsregionen.

  • Egkomi, Cypern

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), en del av universitetet i Nicosia - det största universitetet på Cypern - utbildningsnätverk, är den första sjöfartsakademin på Cypern som erbjuder tre kompetensbevis. CyMA erbjuder certifikat för kompetens för en befälhavare för sjöfartsvakt (nautisk vetenskap), befäl för teknisk bevakning (marinteknik) och elektroteknisk officer (marin elektroteknik), alla godkända av avdelningen för handelsfartyg från ministeriet för transport, kommunikation och arbeten.

  • Nicosia, Cypern

  Intercollege är en oberoende, coeducational, jämställdhetsinstitution för högre utbildning, som kombinerar de bästa elementen i västerländsk utbildning, kvalitetsstandarder och en internationell filosofi med äkta omsorg för sina studenter. Intercollege ligger i Nicosia och har blivit ett globalt utbildningscenter som erbjuder en rad akademiska, professionella och yrkesmässiga utbildningsprogram.

  • Paphos, Cypern

  Enheten för distansundervisning (DLU) vid Neapolis University använder den modernaste elektroniska tekniken för en plattform som erbjuder studenter forskarutbildningsprogram i samtida specialiseringar. Syftet med DLU är att stödja universitetets studenter och akademiker i både långvarig och kortvarig distansutbildning. DLU: s grundläggande filosofi är att säkerställa jämställdhet i tillgång till information och respekt för behoven hos varje student vid vårt universitet. Vår vision är att skapa en enhet som kommer att vara en prototyp för distansutbildning för alla universitet som erbjuder liknande utbildningsprogram.

  • Ozanköy, Cypern

  Cyprus Science University växer kraftigt internationellt och är för närvarande värd för internationella studenter på norra Cypern från 23 länder från Asien, Europa och Afrika. Eftersom vår institution är utrustad med moderna teknologilaboratorier och undervisningsanläggningar är utbildningsmöjligheterna oöverträffade. Här på Cyprus Science University erbjuder vi våra studenter möjligheter att inte bara utöka sina teoretiska kunskaper utan deras praktiska erfarenheter. Alla internationella studenter har rätt till ett 50% stipendium när de studerar forskarutbildningar vid Cyprus Science University .

  • Aglantzia, Cypern
  • Limassol, Cypern

  CIIM - Cyprus International Institute of Management är en internationell handelshögskola som grundades 1990 av en grupp företagsledare och ett team av framstående akademiker som representerar några av världens bästa handelshögskolor. Vårt mål har varit att dra nytta av de bästa lärarna i examensledarutbildning oavsett plats och göra deras talang och erfarenhet tillgänglig på Cypern.

  • Larnaca, Cypern

  Unicaf är den ledande onlineplattformen som erbjuder högkvalitativ högre utbildning till kvalificerade marknader och arbetar med ansedda universitet i Storbritannien, USA, Europa och Afrika.

  • Famagusta, Cypern

  Cyprus West University grundades 2015 och ligger på norra Cypern. Som en institution för högre utbildning symboliserar den den samtida aspekten av Cypern som är ett historiskt och kulturellt centrum i Medelhavet.

  • Nicosia, Cypern

  The Cyprus Institute är en internationell forskningsorganisation belägen i Nicosia, Cyperns huvudstad. Det fungerar under paraplyen av Cyperns forsknings- och utbildningsstiftelse, som styrs av en internationellt hyllad förvaltningsstyrelse. Dess uppdrag är att tjäna som ett vetenskapligt, teknologiskt och innovativt nav för den östra Medelhavsområdet och Mellanösternregionen som tar upp frågor av regional relevans och global betydelse.

  • Paphos, Cypern

  Neapolis University på Cypern är ett ungt men ändå dynamiskt, snabbt växande universitet som verkar sedan 2010 i hjärtat av den charmiga staden Pafos, på västkusten på ön Cypern, och erbjuder grund-, doktorand- och doktorandprogram på både grekiska och engelska . Anmälan till Neapolis University på Cypern ger studenter en hög standard, stimulerande och trevlig miljö. Den största fördelen med Neapolis är kvaliteten och engagemanget för dess fakultet, varav de flesta har stor erfarenhet av att undervisa och forska vid europeiska och amerikanska universitet. Baserat på en sådan fakultet och en ambitiös strategi blir det snabbt ett av de bästa privata universiteten på Cypern.

  • Amsterdam, Nederländerna
  • Famagusta, Cypern

  Ett universitet för drömmare och görare. Ett universitet för nästa generations globala tekniska talanger. Ett universitet för att starta din framtid.

  • Nicosia, Cypern

  Philips University är en dynamisk institution som tillhandahåller intellektuellt stimulerande och utmanande grundutbildning och forskarutbildning. Programmen vid Philips University är välbalanserade, meningsfulla och hjälpsamma för studenter. Universitetsfakulteten, med bevis på undervisning och forskningens excellens och engagemang för studenters lärande, levererar programmen.

  • Manchester, Storbritannien
  • Budapest, Ungern
  • + 62 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Cypern

  Utmaningarna i dagens globala ekonomi är enorma och utvecklas alltid. Därför är studenter som tar en högre utbildning/certifikat i affärer mer meningsfulla än någonsin. CBS erbjuder, genom sina program, en rad akademiska och icke-akademiska erfarenheter för att utrusta våra studenter med egenskaperna hos en modern ledare.

  • Cyprus Online, Cypern

  Som det andra offentliga universitetet, som grundades 2002, syftar Open University Cyprus (OUC) att fylla ett viktigt gap i det cypriotiska högre utbildningssystemet och erbjuda ackrediterade distansutbildning på alla nivåer (grundutbildning, magister- och doktorsexamen). Med sitt ursprung som landets enda universitet tillägnad distansutbildning växer OUC snabbt i akademisk karaktär och allmänt anseende. Dagens utmanande verkligheter har utvidgat OUC: s horisonter och bidragit till att föra Cypern nära sitt strategiska mål: att etablera sig som ett regionalt utbildnings- och forskningscentrum och nav för internationella forskare och studenter i östra Medelhavsområdet.