Keystone logo
Australien

Bästa universiteten för Sjukvård Program i Australien 2024

Antal institutioner: 9
  • Perth, Australien

  Det var 1979 som Australiens första nationella träningsleverantör blev tänkt. Idén kom när sex fitnessentusiaster förenade sina krafter med ett gemensamt mål att förbättra kvaliteten på träningsprogram och föra sina fulla kollektiva passioner till branschen.

  • Heidelberg Heights, Australien

  Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) är en av Australiens främsta leverantörer av kvalitetsutbildning. Institutets nyckelområden inom expertis och kursleverans är omvårdnad, hälso- och samhällstjänster som äldreomsorg, funktionshinderstöd och utbildning och vård i tidig barndom, med forskning och utveckling på gång inom nya områden som hälsovård och engelska språkstudier.

  • Alexandria, Australien

  Certifikatet III i Fitness är ditt första steg in i fitnessbranschen. Denna nationella kvalifikation gör att du kan vara en "fitnessinstruktör". Du lär dig att bedöma, utbilda och övervaka klienter i gym och gym.

  • Brisbane City, Australien

  Sedan starten 1979 har Sarina Russo-gruppen lett vägen för att starta och förbättra karriären hos tusentals individer runt om i världen. Som ledande inom tillhandahållande av kurser i engelska och yrkesmässiga färdigheter till australiska och internationella studenter har våra studenter framgångsrikt fått de kunskaper och erfarenheter som krävs för att ytterligare studera vid universitetet eller få det viktiga karriärresultatet.

  • Preston, Australien

  ALACC är ett yrkesutbildningsskola (VET) baserat i Melbourne (Preston) och erbjuder nationellt erkända kurser.

  • Canberra, Australien
  • Sydney, Australien

  College of Nursing Australia ( ACN ) har åtagit sig att utveckla sjuksköterskans ledarskap för att förbättra vården. På vår högskola tror vi starkt att alla sjuksköterskor kan vara ledare oavsett deras anställningstitel eller yrkesnivå.

  • West Melbourne, Australien

  Menzies Institute Of Technology är en ackrediterad utbildningsorganisation som är känd för sitt starka fokus på utbildning.

  • Burwood, Australien

  På New Era Institute fokuserar vi inte bara på att öka din akademiska potential utan din personliga tillväxt inom områden som ledarskap, lagspelare och förbättrad kreativitet. Vi utformar våra kurser för att få dig att delta i arbetet som används för att lära dig för utvecklande företagsledare.

  • Sydney, Australien

  INT Nurse Training är en registrerad utbildningsorganisation (kod: 45232) som tillhandahåller högkvalitativ utbildning till elever i Australien.