Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Certifikat Program i Veterinärassistentutbildning i Indianapolis, Amerikas förenta stater 2024

1 Certifikat Program i Veterinärassistentutbildning i Indianapolis, Amerikas förenta stater 2024

Översikt

Rankad som den 16: e största staten i fråga om att befolkningen har Indiana fått smeknamnet "Hoosier staten." Den dynamiska ekonomin i staten är väl balanserad med många högre utbildning institution rankas högt i världen. Staten är hem till Purdue University-West Lafayette bland annat erbjuda kvalitetsprogram erkänt över hela världen.

Utbildningsprogram för veterinärassistenter kan göra det möjligt för studenter att studera fysiska och livsvetenskapliga ämnen och lära sig effektiva djurhanteringstekniker. Framgångsrika kandidater kan arbeta på veterinärkliniker eller djursjukhus, hjälper till att utföra fysik och administrera första hjälpen.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Certifikatprogram är utbildningsprogram som hjälper studenter att få kunskap och erfarenhet under ledning av kvalificerade personer. Vissa studenter går dessa program för att få de färdigheter som behövs för att avancera inom sina yrken.

Läs mer

Filter

  • Certifikat
  • Amerikas förenta stater
  • Sjukvård
  • Veterinärvetenskap
  • Veterinärassistentutbildning
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden