Keystone logo

1 Certifikat Program i Immunologi 2024

Filter

Filter

 • Certifikat
 • Sjukvård
 • Läkarvetenskap
 • Immunologi
Studiefält
 • Sjukvård (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Certifikat Program i Immunologi

  Certifikat är en pedagogisk referens tillgänglig från grundutbildning till forskarstuderande som vill utöka sin förståelse för sina akademiska områden. Certifikat kan överbrygga klyftor mellan akademiska program eller ge studenterna kompletterande yrkesutbildning som krävs för att förbli konkurrenskraftiga inom sina områden. Erhålla vissa intyg kan behövas för vissa professionella tjänster.

  Vad är ett certifikat i immunologi? Ett certifikat inom immunologi ska ge studenterna en grund i grunderna i immunologi och kommer också att dra mikrobiologi och allmän biokemiska huvudmän. Kurser bygger på grundläggande kunskaper lärt sig i grundutbildningen och ofta omfattar en rad relaterade ämnen, inklusive farmakologi, bakteriell patogenes, cellulär neurovetenskap, genetik, organisk kemi och toxikologi. Beroende på programmet, kan eleverna bli ombedd att fylla rotationer i fältet eller fylla i ett forskningsbaserat projekt.

  Studenterna deltar i certifikatprogram för att få ytterligare förberedelse för mikrobiologi och immunologi relaterade positioner. Dessutom kan certifikatet vara nödvändigt att avancera till program på högre nivå eller att få anställning med specifika institutioner.

  Kostnaden för ett immunologi intyg program kommer att variera beroende på institution, typ av undervisning och längden på programmet. Eleverna skära ofta kostnader genom onlinebaserade instruktioner och klass material.

  Vissa elever kommer att välja att bedriva fokuserad master eller doktorsexamen program efter avslutad sina certifikat. Däremot kan eleverna också välja att komma in på arbetsmarknaden direkt efter examen. Akademiker i ett immunologi certifikatprogram ofta hitta arbete i medicinska nischområden, till exempel psykiatriska sjukdomar, vacciner och bioteknik.Forskare kan hitta arbete som chefer, mikrobiologer och professorer, beroende på deras övriga pedagogiska meriter och yrkeserfarenhet.

  Online certifikat program är perfekt för studenter som bor i avlägsna områden eller med begränsad tillgång till utbildningsmöjligheter. Dessutom, de tillgodoser dem som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.