Keystone logo

15 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Sjukvårdsstudier Sjukvård 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Sjukvårdsstudier
  • Sjukvård
  • Sjukvård
Studiefält
  • Sjukvård (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Sjukvårdsstudier Sjukvård

Tjänar en Bachelor of Science (BSc) kan vara en monumental bedrift som förändrar loppet av en elevs liv. På bara tre till fem år, individer examen med den utbildning de behöver för att hitta en karriär som är givande, uppfyller, och skattemässigt pålitlig.

Vad är en BSc i sjukvårdsorganisationen? Denna grad program ger eleverna viktig verksamhet och hälsopolitiska kunskaper som de behöver för att arbeta i ledande befattningar inom en vårdmiljö. Kurser inom detta program täcker ämnen såsom ekonomi, hälsovård ekonomi, human resource management, grunderna i ledarskap och management, och riktningen och samordning av hälso- och sjukvårdstjänster.

Ta emot en Bachelor of Science i sjukvårdsorganisationen kan ha många fördelar för akademiker som gör det ett program värt att sträva efter.Individer får nödvändig kunskap och erfarenhet de behöver för att utmärka sig på arbetsplatsen samtidigt förbättra färdigheter såsom läsning, skrivning, kritiskt tänkande och kommunikation, som alla gör dem en önskvärd tillgång för alla arbetsgivare.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen i sjukvårdsorganisationen kan variera kraftigt och beror på många faktorer såsom platsen i skolan och hur lång tid en student kan ägna åt sina studier. Av denna anledning är studenter uppmanas att kontakta eventuella skolor för aktuell undervisning information.

Individer som examen med en BSc i sjukvårdsorganisationen kan få arbete i många olika inställningar som arbetar som chefer, arbetsledare och chefer på sjukhus, kliniker, långtids vårdcentraler, vårdhem och läkarmottagningar. Med deras utmärkta grepp om både affärs- och hälsovård världen, kan studenter också arbeta för försäkringsbolag eller inom läkemedelsindustrin.

Många skolor erbjuder flexibla utbildningsalternativ, såsom nätet eller deltid, så att tjäna din kandidatexamen kan hända vid en tidpunkt och plats som passar dig. Om du vill komma igång med din examen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.