Keystone logo

6 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Pulmonology 2024

Filter

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Sjukvård
 • Läkarvetenskap
 • Pulmonology
Studiefält
 • Sjukvård (6)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Pulmonology

  En BSC, eller Bachelor of Science, är en grad studenter tjäna efter slutförandet av ett program. Under detta program, kommer de att ta ett visst antal stora fokuserade kurser. En kandidatexamen program brukar ta allt från tre till fem år att färdigställa.

  Vad är en BSc i Pulmonologi? I detta specifika grundutbildningen, kan eleverna börja sina resor mot pulmonology karriärer. Efter slutförandet av denna grad, kan de gå vidare till läkarutbildningen. Under sin tid som studenter, kan de lära sig grunderna i pulmonology och ta en mängd förutsättning kurser i kalkyl, statistik, fysik, organisk kemi, biologi och mikrobiologi.

  Tjänar en examen i pulmonology kan ge studenterna en rad fördelar. Till exempel kan de använda grad att gå vidare till mer avancerad medicinsk utbildning som skulle tillåta dem att ta nästa steg mot sin karriär.

  Kostnaden för att tjäna denna grad, eller någon grad för den delen, kan variera beroende på det område där du vill gå i skolan. Göra en del forskning och kontakta din favorit universitet eller högskola för att få lite mer information om kostnader och för att se om programmet kommer att vara lämpliga för dina behov.

  Akademiker med en kandidatexamen i Pulmonologi kan sedan gå läkarutbildningen att få vidareutbildning. Därifrån, kan andra typer av certifieringar och utbildning att krävas. När den rätta utbildningen är klar, kan individer göra karriär i pulmonology. En pulmonologist uppgift är att diagnostisera och behandla patienter med lungsjukdomar och villkor. De handlar om internmedicin, så en god kunskap om det kommer att krävas.

  För studenter av alla slag och från alla ställen, många skolor erbjuder möjlighet att ta online-kurser, som kan ge god flexibilitet.För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.