Keystone logo

48 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Mentalvård Psykologi 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Mentalvård
  • Psykologi
Studiefält
  • Sjukvård (48)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Mentalvård Psykologi

En kandidatexamen är ett examensprogram som kan hjälpa dig att få ytterligare kunskap och utbildning för en viss karriär och välja ett fokusområde som du vill studera mer ingående. Det börjar vanligtvis efter gymnasiet, och kommer troligen att ta dig tre till fyra år för att slutföra.

Vad är en BSc i psykologi? Psykologi är studien av mänskligt beteende. I detta examensprogram kan du lära dig de forskningsmetoder och vetenskapliga teorier som används för att förklara och definiera tanke mönster och handlingar. Vissa skolor kan erbjuda praktik eller kapstensforskningsprojekt, förutom kursen. Du kanske tar klasser som matematiskt tänkande, kön och psykologi, statistik och utvecklingspsykologi.

Medan du är inskriven i en BSc i psykologi kan du få färdigheter i kritiskt tänkande, analytiskt lyssnande, effektiv tidshantering och effektiv konfliktlösning. Alla dessa färdigheter har applikation i vardagen och kan hjälpa dig i alla karriärer.

För att förstå kostnaderna för att tjäna en BSc i psykologi bör du kontakta skolorna där du har intresse och begära en kostnadsberäkning. Utgifterna varierar från skolan till skolan beroende på plats, undervisning och rum och ombordstigning.

Även om det kan tyckas att en BSc i psykologi förbereder dig bara för att vara en psykolog, finns det faktiskt många branscher som kan anställa dig. Till exempel tycker företag att ha psykologer som personalresurser, marknadsföringskonsulter och varumärkesspecialister. I den offentliga sektorn kan olika organisationer anställa dig som en offentlig policychef. Du kan också bli en praktiserande psykolog när du har fått mer utbildning.

Skolor hemma och runt om i världen erbjuder en BSc i psykologi. Om du behöver ett mer flexibelt schema kan du också välja att ta kurser online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.