Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Kandidatexamina i naturvetenskap  (Naturvetenskaplig kandidatexamen) Program i Obstetrik 2024

5 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Obstetrik 2024

Översikt

En kandidatexamen kan användas som en hoppa peka på att komma in i arbetslivet eller kvalificera sig för antagning till forskarutbildningen. Program ge studenterna grundläggande kunskaper i ett visst studieområde eller bransch. Kurser kan läras ut på nätet för distansutbildning studenter och campus för traditionella studenter.

Precis vad är en kandidatexamen i Midwifery? Program instruktörer lär forskare hur man kan hjälpa blivande mödrar i nyfödda, prenatal och postpartum vård. Studenter är också sannolikt att lära sig om gynekologisk vård och former av preventivmedel. Skolorna kan erbjuda forskare möjlighet att tjäna sina barnmorske certifikat, som skulle krävas för att kvalificera sig för vissa jobb. Exempel på klasser som vanligen ingår i grundbarnmorskeprogram inkluderar gynekologi, mikrobiologi, växtmedicin och klinisk utbildning.

En anledning en person kan vara intresserade av att tjäna hennes eller hans kandidatexamen i Midwifery är att hjälpa kvinnor leverera och ta hand om sina barn på ett sunt sätt. Program kan också vara till nytta för dem som är intresserade av att lära sig mer om naturlig förlossning. I vilket fall som helst kan en grad bidra till att förbättra en karriär och kvalificera en person för nya positioner.

För den mest up-to-date och korrekt information om programkostnaderna bör intresserade personer nå ut till skolor där de är intresserade av att bestämma kostnaden för undervisning. Det finns också en chans finns stipendier och andra former av ekonomiskt stöd till förfogande.

Efter att ha avslutat en barnmorska kandidatexamen program, kan studenter vara väl förberedda för att bli certifierade sjuksköterska barnmorskor. De som är intresserade i denna befattning måste först tjäna ett intyg om barnmorska. Ett annat alternativ är att bli en direkt-entry barnmorska.Dessa individer hjälpa mödrar att leverera sina barn hemma, utanför sjukhuset och i fristående födelse centra. Någon som är intresserad av att vara egenföretagare kan vara mer intresserad av att bli en direkt-post barnmorska.

Ge upphov till en tillfredsställande karriär genom att anmäla sig en barnmorska program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Reproduktiv medicin
  • Obstetrik
Studiefält
  • Sjukvård (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat