Keystone logo

5 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Hälsovårdsteknik Medicinsk informationsteknik 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Hälsovårdsteknik
  • Medicinsk informationsteknik
Studiefält
  • Sjukvård (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Hälsovårdsteknik Medicinsk informationsteknik

Om du har slutat gymnasiet och undrar vad som kommer nästa, kan en kandidatexamen vara ett bra alternativ för dig. Vanligtvis ett tre till fyra års åtagande ger denna grad dig möjlighet att gräva lite djupare in i ett ämne som intresserar dig. Det kan göra dig mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden och förbereda dig för ett magisterprogram.

Du kanske frågar, "Vad är en BSc i medicinsk informationsteknik?" Med fokus på förvärv och lagring av information kan denna grad hjälpa dig att lära dig om hanteringen av vårddata. Vissa program lär samspelet mellan patienter, vårdgivare och försäkringsbolag. Du kan studera ämnen som sjukhuskodning, statistik och anatomi.

Du kan förvärva många användbara färdigheter när du studerar för en bachelorprogram i medicinsk informationsteknik, såsom insamling och lagring av vårddata. Du kan bli skicklig att arbeta bra under stress och att förklara svåra begrepp för andra. Alla dessa färdigheter kan gynna något jobb.

Innan du väljer en bachelorprogram i medicinsk informationsteknologi, bör du undersöka kostnaderna för varje skola. Många faktorer påverkar kostnader, till exempel skolans plats och antalet poäng som krävs. Du kan kontakta institutioner och be om kostnadsberäkning.

När du har examen med en BSc i medicinsk informationsteknik, kommer du troligen att hitta ett jobb inom hälsovården. Några möjligheter inkluderar medicinsk försörjningsteknik, sjukhus fakturering specialist, klinisk applikation specialist, hälsoinformation tekniker och journals specialist. Med erfarenhet kan du gå upp genom ledningarna och bli chef för sjukhusrekord.

Du kan studera för en BSc i medicinsk informationsteknik på skolor som finns lokalt eller i utlandet. Online kurser är också tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.