Keystone logo

15 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Läkemedelsvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Sjukvård
 • Farmaci
 • Läkemedelsvetenskap
Studiefält
 • Sjukvård (15)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Läkemedelsvetenskap

  En BSC (Bachelor of Science) är en grundexamen som beviljas en gång eleverna fylla en önskad uppsättning av kurser, ofta kretsat kring vetenskap eller tekniska ämnen. Tjänar denna grad kan antingen leda direkt till en karriär eller vara en språngbräda till mer avancerad utbildning.

  Vad är en BSc i farmaceutisk vetenskap? Detta program är utformat för studenter som vill arbeta i den kemiska eller läkemedelsindustrin. Individer få en fördjupad kunskap om vad som händer i till skapandet av ett läkemedel. Varje program kommer att variera men klass ämnen kan innefatta läkemedelsforskning, design och utveckling; Forskningsmetodik; farmaceutisk mikrobiologi; vetenskapliga skrivkunskaper; kvalitetsstyrning och regleringssystem; och marknadsföring av produkter.

  En av fördelarna med att driva denna grad är att eleverna avsevärt förbättra deras kritiska tänkande.Eftersom upptäckten av nya läkemedel är ett ständigt behov bör akademiker har flera möjligheter att hitta en karriär inom forskningen.

  Kostnaderna för att tjäna en examen i farmaceutisk vetenskap varierar beroende på rykte i skolan och programmets löptid. Eftersom det finns skolor över hela världen, är studenter uppmanas att kontakta dem direkt för att ta reda på vad undervisning och avgifter förväntas.

  För vissa akademiker, kan en BSc i farmaceutisk vetenskap leda till nybörjar positioner i forskningslaboratorier. För många studenter, denna grad öppnar dörrarna till fler utbildningsmöjligheter, och tjäna en avancerad examen kan leda till fler karriärmöjligheter. Dessa möjligheter kan vara en läkemedelsanalytiker, vetenskaplig ingenjör, konsumentsäkerhet officer, eller vetenskap bibliotekarie. Arbetsgivare kan omfatta myndigheter, universitet, bioteknikföretag, eller forskningsavdelningar av en kemisk eller läkemedelsföretag.

  Börja naturvetenskaplig utbildning just nu genom att använda vår online-databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.