Keystone logo

4 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Läkarvetenskap Läkarvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Läkarvetenskap
  • Läkarvetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Läkarvetenskap Läkarvetenskap

Kandidatexamen intjänas efter studenten fullgjort allt från tre till fem års studier. Huruvida lärd tjänar en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science beror på skolan och kurser som krävs för examen. Det är inte ovanligt att en Bachelor of Science att vara tillgänglig för en icke-vetenskapliga området, såsom utrikesförvaltningen.

Så vad är en kandidatexamen i medicin? Denna speciella grad är tänkt att uppfylla pre-Med kvalificering för dem som önskar delta i läkarutbildningen. En student kan tjäna en grundexamen i medicin, om han eller hon inte har en kandidatexamen i ett annat fält och önskar att arbeta inom det medicinska området. Skolan kan erbjuda en dubbel examen program där eleverna vidare till en forskarutbildning efter att ha tagit sin grundutbildning grader. Exempel på vanliga kurser inkluderar psykologi och mikrobiologi.

En vanlig anledning till att tjäna en grundexamen är att bli antagen till läkarutbildningen och uppnå en doktor of Medicine (MD). En kandidatexamen i medicin kan också vara till nytta i det fortsatta en utbildning i ett annat område som är nära är relaterade till medicin, till exempel folkhälsa eller näring.

När det gäller kostnaderna vanligen förknippas med en kandidatexamen i medicin, ledande faktorer inkluderar undervisning, avgifter, om en elev deltar på heltid eller deltid och kostnaden för böcker. Eftersom det är inom det medicinska området, kan de totala kostnaderna vara hög, vilket gör det en bra idé att ringa skolan antagning kontor för att fråga om möjligheter till stipendier.

När det gäller karriärer allmänt tillgängliga för dem med en kandidatexamen i medicin, det finns andra än läkare flera alternativ. Som exempel kan nämnas medicinsk perfusionisten klinisk studie chef, sjukvård produktchef och läkemedels säljare.Det kan finnas ytterligare certifieringar eller licenser som behövs för att fullt ut kunna beredas arbetstillfällen, och studenter kanske vill ta klasser inom områden som näringsliv och förvaltning för att bättre kunna beredas arbetstillfällen.

Förbättra pulsen på din professionella potential genom att tjäna en grundexamen i medicin. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.