Keystone logo

4 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Inlärningssvårigheter 2024

Filter

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Sjukvård
 • Handikappstudier
 • Inlärningssvårigheter
Studiefält
 • Sjukvård (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Inlärningssvårigheter

  Personer som vill utveckla betydande kunskaper om en viss disciplin har ofta en kandidatexamen. Kandidatexamen drar djupt in i tekniska och praktiska ämnen. Studenter tjänar vanligtvis en BSc på tre eller fyra år, men vissa tar längre tid att slutföra program.

  Vad är en BSc i lärohandikapp? Studenter runt om i världen upplever inlärningssvårigheter, allt från autism till dyslexi. Dessa förhållanden kan göra det extra svårt att förvärva ny information. Personer som tjänar en kandidatexamen i inlärningssvårigheter lär sig om de bakomliggande orsakerna till inlärningssvårigheter. De upptäcker också behandlingsmetoder. Studenter tar vanligtvis klasser i psykologi, rådgivning, utbildning, hälsa och andra relaterade ämnen. De kan också anmäla sig till allmänna utbildningskurser, som matematik eller vetenskap. Ofta slutar eleverna sina program genom att förbereda ett huvudprojekt eller mentorskap.

  Att fullfölja en kandidatexamen i inlärningssvårigheter utrustar ofta utexaminerade med den typ av rådgivning och pedagogisk kompetens som de behöver för att effektivt hjälpa eleverna att övervinna inlärningssvårigheter. Ofta lär programdeltagarna budgetering, projektledning och organisatoriska färdigheter som tjänar dem i deras personliga liv också.

  Budgetering för att delta i en bachelorprogram i handikappprogram kan vara svårt utan specifik information från alla potentiella skolor. Eftersom institutioner etablerar undervisning och avgifter baserade på olika faktorer diskuterar studenter vanligtvis utgifter med skolans tjänstemän innan de registreras.

  En BSc i lärohandikapp ger kandidater ett betydande antal karriärmöjligheter. Vanligtvis söker studenter omedelbar sysselsättning i skolor som pedagogiska specialister, lärarassistenter, lärare eller rådgivare. Dessa positioner kan emellertid kräva en licens från en statlig enhet eller en professionell förening. Vissa personer arbetar i affärer som forsknings- och utvecklingsspecialister, konsulter och chefer. Under tiden väljer andra att anmäla sig till högre utbildning och välja en livslång karriär i akademin.

  Studenter tjänar vanligtvis en bachelorstudie i lärohandikapp vid lokala högskolor eller universitet. Några bedriver dock sina examina genom onlineforum och i virtuella klassrum. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.