Keystone logo

8 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i dietist 2024

Filter

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Sjukvård
 • Näringslära
 • dietist
Studiefält
 • Sjukvård (8)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i dietist

  Införande av ett kandidatexamensprogram ger deltagarna tillgång till bred kunskap om ett visst akademiskt område. Under dessa program förvärvar studenter bevisbaserad information genom omfattande studier. Medan vissa elever kompletterar program i olika tidsramar, tjänar de flesta en BSc på tre eller fyra år.

  Vad är en BSc i dietetik? Populationer runt om i världen kämpar med underernäring. Endera individer konsumerar för många eller för få kalorier eller de har svårt att veta vad man ska äta för att ha en hälsosam livsstil. Studenter som anmäler sig till dietetics grundutbildningsprogram brukar lära sig den information de behöver för att hjälpa andra att förbättra sina dieter. Kurser innefattar typiskt näring, mänsklig anatomi, biologi, utbildning, sociologi och andra liknande ämnen. Naturligtvis, eftersom dessa program är grundutbildade, tar studenter vanligtvis också några allmänna utbildningskurser medan de arbetar mot sina bachelorgrader.

  Studier dietetics i ett kandidatexamen program utsätter ofta programdeltagare för de färdigheter de behöver för att landa på jobbet på grundnivå eller konkurrera om karriärreklam. Specifikt kan utexaminerade vanligtvis veta hur man planerar projekt, instruerar kurser, rådgör klienter och hanterar upptagna scheman. Många av dessa färdigheter bidrar också till bättre organiserade personliv för BSC-innehavare.

  Baserat på många faktorer debiterar skolor olika priser för undervisning och avgifter för bachelorprogram i dietetikprogram. Eftersom uppskattning av den totala kostnaden för att tjäna en examen kan vara praktiskt taget omöjlig utan specifik information väljer studenterna ofta att diskutera utgifter med skolföreträdare innan de anmäls till klasser.

  De som examinerar med en bachelor i dietetik konkurrerar vanligtvis på spännande jobb på grundnivå. Vanligtvis uppgraderar arbetare som nutritionists, dietary konsulter, fitness chefer eller fitness instruktörer. Dessa positioner kan vara i branschen, regeringen eller ideella sektorer. De som tjänar sin examen i mitt karriär lita ofta på sina nya uppgifter för att söka kampanjer till kostförare, VD eller programdirektörer. Vissa studenter bestämmer sig även för att fortsätta sin utbildning utöver kandidatexamen genom att anmäla sig till ett masternivå dietetikprogram.

  Programdeltagare tjänar BSc i dietetics grader genom både konventionella universitet och online klassrum. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.