Keystone logo

45 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Allied Healthcare 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Allied Healthcare
Studiefält
  • Sjukvård (45)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård Allied Healthcare

En kandidatexamen är ett akademiskt pris som forskare kan ta som sin första högskoleexamen. Som grundutbildning ger de flesta kurser en grundläggande kunskap, varför många studenter fortsätter sin utbildning efter en BSc. Denna typ av program varar normalt mellan tre och fem år.

Vad är en BSc i Allied Healthcare? Allierad hälso- och sjukvård skiljer sig tydligt från omvårdnad, farmakologi och andra medicinfält. Det är en studie som fokuserar på den terapeutiska, diagnostiska, tekniska och direkta patientvården som krävs för att stödja och tjäna andra vårdpersonal och patienter. Forskare kan välja specialfokus, såsom anestesiologi, audiologi eller flebotomi. Krav på kurser för denna typ av examen kan innefatta introduktion till diagnostisk bildbehandling, flebotomi, biomedicinsk teknik, medicinsk terminologi eller humanbiologi.

Att studera allierad sjukvård kan hjälpa deltagarna att få de samarbetsförmågor som krävs för att lyckas som en del av ett hälsovårdsgrupp. Vissa studenter märker också en förbättring av deras kommunikations- och analysförmåga. Med dessa uppgraderade förmågor kan forskare vara redo för framgångsrika yrkes- och privatliv eftersom de kan tänka och kommunicera mer effektivt.

Den exakta kostnaden för en BSc kan vara ganska annorlunda på varje universitet. Vissa skolor baserar exempelvis sina avgifter på antal krediter som tagits, medan andra helt enkelt har en bestämd kostnad. Sökande kan få mer information genom att kontakta skolan eller skolorna som de hoppas delta i.

En BSc i Allied Healthcare är en bra pedagogisk grund för alla som är intresserade av att komma in på det medicinska området. Denna grad kan leda till meningsfulla karriärer som anestesiolog assistent, respiratorisk terapeut, laktation konsult, medicinsk tolk, tandhygienist, phlebotomist, läkare assistent eller rekreationsterapeut. Vissa forskare väljer att fördjupa sig i en magisterexamen för att förbereda sig för att vara läkare, terapeuter eller podiater.

Du kanske kan hitta ett BSc-program som uppfyller dina behov på ett universitet nära dig. Annars erbjuder många skolor online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.