Keystone logo

1 Humanistisk kandidatexamen Program i Sjukvård Omhändertagande av avliden Omhändertagande av avliden 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Omhändertagande av avliden
  • Omhändertagande av avliden
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Humanistisk kandidatexamen Program i Sjukvård Omhändertagande av avliden Omhändertagande av avliden

Grund institutioner erbjuder många grader, och en av de mest eftersträvas är Bachelor of Arts. Denna grad beviljas studenter som har genomgått grundläggande studier inom det valda området.

Om du är intresserad av att arbeta i sorg rådgivning eller begravningstjänster, kanske du undrar, vad är en BA i bårhus vetenskap? Detta kandidatexamen program kommer att förbereda eleverna för att arbeta i begravningen verksamheten och vanligtvis tjänat i två till fyra år. Eleverna får lära sig att förbereda kroppar för begravning, advokat sörjande familjemedlemmar hjälpa värd begravningar involverar en mängd olika grav seder och bekanta sig med lokala och nationella lagar som reglerar begravningar och hantering av den avlidne.

Studerande en Bachelor of Arts i bårhusvetenskap kommer att få kunskap direkt relaterad till området, men kommer också att lära sig färdigheter som är användbara i många områden i livet.De kan bli skicklig på att tala inför publik, bokföring och förvaltning, eller sorg rådgivning.

Kostnaderna för att tjäna en examen kan variera avsevärt genom skolan och plats, och programlängd kan variera. Studenter bör se till att graden de väljer att fortsätta kommer att ge dem den utbildning de letar efter.

Utexaminerade från ett bårhus vetenskap program kan välja att göra karriär inom begravningsverksamheten. De kan specialisera sig på affärsaspekten, att samverka med kunder, eller i beredande organ för begravningstjänster och begravning. Vissa elever kan öppna sin egen begravning hem och övervaka all verksamhet av verksamheten. Eller studenter med en kandidatexamen i bårhus vetenskap kan fortsätta sin utbildning i kriminalteknik eller annan närliggande område.

Det finns många program i bårhuset vetenskap tillgängliga.Att hitta på nätet listor för program i ditt område, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.