Keystone logo

2 Humanistisk kandidatexamen Program i Hälsovårdsteknik 2024

Filter

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Sjukvård
 • Hälsovårdsteknik
Studiefält
 • Sjukvård (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Humanistisk kandidatexamen Program i Hälsovårdsteknik

   Många universitet och högskolor erbjuder en Bachelor of Arts-examen, och programmet är vanligen inom tre till fyra år. Eleverna får en bred utbildning i vetenskapen, humaniora eller båda.

   Vad är en BA i medicinsk teknik? En BA i medicinsk teknik förbereder eleverna för arbete i para området. Den studier lägger vetenskapliga och professionella grunden som hjälper deltagarna ge kvalitet vård. Detta åstadkoms genom att lära sig grunderna i rutiner och analyslaboratorium. Eleverna lär processen att studera, diagnostisera och behandla olika sjukdomar. Programmet lägger tonvikten på ämnen som hematologi, kemi och mikrobiologi. Andra ämnesområden som omfattas inkluderar kroppsvätskor, urinanalys och immunologi.

   Medicintekniska studenter får en värdefull arbetsgrupp som omfattar effektiv kommunikation, dataanalys och etiska metoder.Attributen behövs för att göra en lyckad övergång till arbetsmarknaden.

   Högskolor runt om i världen erbjuder utbildning inom medicinsk teknik. Med detta sagt, kostnaden för att erhålla en kandidatexamen varierar. Kontakta skolan för ditt intresse för att lära sig om termins och anmälningsavgifter. Det kan också finnas bidrag eller stipendier att ansöka om.

   Sysselsättningsutsikterna för medicintekniska akademiker är lovande. När människor lever längre, det finns ett större behov av hälso- och sjukvård och behandling av vanliga medicinska tillstånd, såsom typ 2-diabetes och cancer. Dessutom är fler människor att skaffa sjukförsäkring, vilket bidrar till den ökande efterfrågan på medicinska tekniker. Akademiker arbetar i laboratorier för kliniker, sjukhus, universitet, offentliga skolor, forskningsinstitutioner och militären. Medan de flesta medicinska tekniker är generalister, andra väljer specialområden såsom genetik, toxikologi eller hematologi.I vissa fall, individer erhålla certifiering utöver sin kandidatexamen.

   En online-utbildning är ett bekvämt sätt att främja din utbildning och lanserar en ny karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.