Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) Program i Biomedicinsk vetenskap 2024

1 Humanistisk kandidatexamen Program i Biomedicinsk vetenskap 2024

Översikt

Med en kandidatexamen, en enstaka vinster grundläggande kunskaper om ett specifikt ämnesområde eller bransch. Grundutbildningen är utformade för att förbereda eleverna antingen för vidare lärande eller för arbetsplatsen, ibland båda. Beroende på programmet, kan en person uppnå en examen i så få som fyra år.

Vad är en BA i biomedicin? En majoritet av biomedicin kandidat utbildningsprogram är utformade för att förbereda studenterna för en generös mängd yrken inom hälso- och biomedicinska vetenskaperna. Skolorna kan erbjuda flera olika huvudalternativen för att möta en elevs specifika karriärmål. Sådana alternativ är bioteknik system, mänskliga strukturen, neurovetenskap och farmakologi. Program kan också ge eleverna möjlighet att arbeta och lära tillsammans med biomedicinska forskningsledare och akademiker.

Anledningar en lärd kanske vill anmäla dig till ett sådant program ingår att för forskarskola och berättigar till jobb som kräver en kandidatexamen.De redan i arbetslivet skulle kunna tänka att tjäna sina grundutbildningsprogram grader för att avancera till högre positioner eller tjäna högre löner.

Den totala kostnaden för att slutföra en BA i biomedicin utbildningsprogrammet är beroende av det geografiska läget i skolan, programlängd och undervisning. De som funderar på att hålla kostnaderna nere eller hitta ett program som uppfyller deras scheman bör överväga distansutbildning program. Det är alltid bäst att nå ut till skolor för den senaste och mest tillförlitliga uppgifter om programmets kostnader och stipendiemöjligheter.

När det gäller de yrken som innehas av personer som har genomgått en biomedicin grundexamen, bl a sjukhus vetenskapsman, mikrobiolog, forensic scientist, diagnostiska tekniker och medicinska förnödenheter representant. Förutom vissa yrken, det finns också flera olika branscher där studenter kan utforska för arbetstillfällen.Dessa industrier består av vetenskaplig journalistik, museum godmanskap, ny uppfinning kommersialisering och vetenskapskommunikation.

Sätt din utbildning och arbetsmöjligheter under ett mikroskop genom att kolla in institutioner som erbjuder grundutbildningsprogram grader i biomedicin. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Biomedicinska studier
  • Biomedicinsk vetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat