Keystone logo

1 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Sjukvård Sjukvårdsstudier Sjukvård 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Sjukvård
  • Sjukvårdsstudier
  • Sjukvård
  • Sjukvård
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Sjukvård Sjukvårdsstudier Sjukvård

Vanligen inom två år, en Associate of Science examen innehåller mycket mer än huvudklasserna. De som vill få denna grad ofta studera olika vetenskapliga områden på en mer djupgående grund för att bevisa att de har kunskap att prestera bra i vissa branscher.

Vad är en Associate of Science i sjukvårdsorganisationen? Det är ett program för studie som syftar till att lära eleverna en stor mängd färdigheter som krävs för att utföra flytta när du hanterar alla aspekter av hälso- och sjukvårdsområdet. Studenter tar klasser som hjälper dem att finslipa och utveckla ledarförmåga, lär dem mer om medicinska lagar och etik på arbetsplatsen, elektronisk hantering journal, anatomi och fysiologi, och hur man kan hantera verksamheten i en medicinsk kontor. Dessa är alla viktiga delar av arbetet i denna karriär, och studenter förväntas behärska dem innan examen med denna examen i handen.

Medan de färdigheter som vunnits under detta program kan verka specialiserade på första, de är faktiskt mycket användbar i elevernas personliga liv också. Medicinsk kunskap är alltid utmärkt i händelse av en nödsituation, medan förbättrade ledningskompetens gör någon en bättre ledare och leder till förbättrade kommunikationsförmåga samt.

När det gäller priset, är det svårt att peka ut en gemensam kostnad som eleverna kan basera sina förväntningar på. Kostnaderna varierar mellan institutioner och länder, så internationella och lokala studenter bör göra en hel del forskning för att hitta det bästa värdet.

Eftersom hälso- och sjukvårdsområdet är ständigt växande i många delar av världen, kan de som får sin Associate of Science i detta område mycket väl hitta en utmärkt utbud av yrken tillgängliga för dem vid inträdet i arbetskraften.Deltagarna kan välja mellan flera nybörjar positioner på kliniker, sjukhus och andra relevanta platser, arbeta med att skapa informationssystem, utveckla hälsopolitik, och ta itu med lagring, användning och överföring av olika uppgifter för att hjälpa patienter.

Även i person klasser har länge varit normen, många universitet erbjuder nu online-moduler för dem som vill engagera sig i hälso- och sjukvårdsområdet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.