Keystone logo

2 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Pulmonology 2024

Filter

Filter

 • Vetenskaplig yrkesexamen
 • Sjukvård
 • Läkarvetenskap
 • Pulmonology
Studiefält
 • Sjukvård (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Vetenskaplig yrkesexamen Program i Pulmonology

  En vetenskapsassistent kräver vanligtvis att gymnasiet fullbordas. Det tar i genomsnitt två år att slutföra och kan antingen förbereda studenten för att komma in i arbetskraften eller leda till en kandidatexamen. Studenter kan välja ett stort studieområde där man ska fokusera. Dessa studier är vanligtvis inom vetenskap och teknik.

  Vad är en Associate of Science i Pulmonology? I detta examensprogram kan individer lära sig om andningsvård, inklusive utvärdering och behandling av respiratoriska patienter. Det kan finnas klasser i kronisk sjukdom, akut sjukdom, lungrehabilitering och lungsjukdomar. På vissa skolor kan eleverna tillåtas att specialisera sig i en patientpopulation, såsom barnläkare eller geriatri.

  Studenter i associerad utbildning kan få färdigheter i effektiv patientbedömning. De kan också lära sig kritiskt tänkande och krishantering för att lösa problem effektivt. Dessa färdigheter är användbara för att hantera stressiga situationer i vardagen.

  Kostnaden för att tjäna en Associate of Science i Pulmonology kommer att variera från skolan till skolan. Placeringen av skolan, undervisningen och avgifterna, samt rums- och bränslepriset påverkar alltså kostnaden. Skolor kan på begäran ge en uppskattning av utgifter till berörda studenter.

  Med en associate of science i pulmonology, är de flesta akademiker beredda att gå in på det medicinska området som andningsterapeuter med alternativ att arbeta med äldre eller småbarn. Studenter kan också använda denna examen för att arbeta som paramedicinska, sjuksköterskor, akutmedicinska tekniker och långsiktiga vårdgivare. Med vidareutbildning kan de bli pulmonologer som arbetar med patienter med kritisk vård eller som specialiserar sig på sjukdomar som cystisk fibros.

  Det finns många institutioner över hela världen som erbjuder en associate of science i pulmonology. Studenter kan överväga att studera hemma, utomlands och även ta kurser på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.