Keystone logo

9 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Hälsovetenskap 2024

Filter

Filter

 • Vetenskaplig yrkesexamen
 • Sjukvård
 • Hälsovetenskap
Studiefält
 • Sjukvård (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Vetenskaplig yrkesexamen Program i Hälsovetenskap

   Ett intresseföretag grad är den lägsta graden som kan erhållas på universitet eller högskola. Det är högre än ett certifikat och lägre än en kandidatexamen.

   Vad är en Associate of Science i Health Sciences? Detta program omfattar vanligtvis studier av etik, management och juridik inom det medicinska området. Betjänar en översikt över hälsobranschen idag, kurser inkluderar grundläggande ämnen som medicinsk terminologi och hälsa och välbefinnande, samt mer komplexa frågor som effekterna av medicinen på samhället och alternativ medicin. Ett annat ämne eleverna kan ofta räkna med att utforska är att biomedicin. Denna examen rekommenderas för dem som strävar efter att bli en läkare av något slag.

   Med ett intresseföretag grad i hälsovetenskap är en byggsten till en framgångsrik karriär inom det medicinska området. Det är det första steget att öppna dörrar för en högre lön och kan hjälpa fältpersonal övergång till nya roller.

   Varje skola är unik i sin kostnad för detta program. En skolans prislista och kostnaden för undervisning kan vanligtvis hittas på deras hemsida. Denna information kan ge dig en bättre uppfattning om utbildningsprogrammet exakta kostnaden.

   Ett intresseföretag grad i hälsovetenskap är oftast bäst lämpad för studenter som söker nybörjar roller eller för erfarna vårdpersonal som vill ange en ny position inom området. Potentiella karriärmöjligheter bland annat att arbeta i läkarens kontor eller sjukhus som sjuksköterskor och kodare. Det kan också öppna dörrar för dem som är intresserade i företags roller som administrativa assistenter och hälsoinformation chefer. Denna examen är också bra att studenter som vill interagera med patienter som akuta medicinska tekniker.

   Tjäna en college grad kan göras på en mängd olika sätt. Många skolor erbjuder klassrummet och online krediter för studenter med andra skyldigheter.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.