Keystone logo

1 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Sjukvård Global sjukvård Folkhälsa 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Sjukvård
  • Global sjukvård
  • Folkhälsa
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Sjukvård Global sjukvård Folkhälsa

En Associate of Science är ett tvåårigt program som ger introduktionskurser i vetenskapsrelaterade frågor. Många studenter använder denna grad att bygga på utbildningen, medan andra kan hitta nybörjar positioner i sitt område för studien.

Studenter kan vara fråga, vad är en Associate of Science i folkhälsa? Detta program är utformat för studenter som vill förbättra livskvaliteten och hälsa för hela samhällen. Tillsammans med allmän utbildning klasser, kommer de flesta program erbjuder klasser såsom global hälsa, mänskliga sjukdomar, hälsopolitik, epidemiologi och principer för statistik. Vissa kursplaner kommer också att fokusera på att förebygga sjukdomar, och studenter kommer att kunna utforska samhällsbaserade utbildningsprogram och bedöma behoven i utvecklingsländerna.

Sysslar en folkhälso grad är fördelaktigt att den förbereder eleverna för att hjälpa andra på en global nivå.Studenter som har sin associera-examen brukar kunna tillämpa dessa krediter mot en kandidatexamen, vilket ökar deras karriärmöjligheter enormt.

Undervisningen är en stor avgörande faktor när man försöker bestämma vilken skola att delta. Eleverna ska jämföra olika skolor och sedan fråga direkt om de finansiella kraven, eftersom de kan variera kraftigt. Vissa skolor kan också erbjuda paket ekonomiskt stöd för att hjälpa studenter som är på en budget.

Även om det inte finns alltför många karriärmöjligheter för akademiker med ett intresseföretag grad, det finns en mängd olika positioner tillgängliga för dem med mer avancerade grader. Bara några av de titlar inkluderar folkhälsan officer, vattenkvalitet utredare, genetik data analytiker, infektionssjukdomar epidemiolog, biomedicinsk statistiker, avfall chef industriell och chef för miljö och hälsa.Arbetsgivare kan innefatta lokalt baserade organisationer, sjukvårdsinrättningar, statliga myndigheter och ideella organisationer. Vissa jobb kommer att omfatta internationella resor.

Börja forska program folkhälso just nu. Med hjälp av vårt sortiment, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.