Keystone logo

7 Vetenskaplig yrkesexamen Program i Sjukvård Allied Healthcare 2024

Filter

Filter

  • Vetenskaplig yrkesexamen
  • Sjukvård
  • Allied Healthcare
Studiefält
  • Sjukvård (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Vetenskaplig yrkesexamen Program i Sjukvård Allied Healthcare

En Associate of Applied Science program kan hjälpa dig att förvärva avancerad kunskap och färdigheter för att vara mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Du kan välja ett stort studieområde, vanligtvis inom vetenskap och teknik. Det tar i genomsnitt två år att avsluta graden, och du kan fortsätta till en kandidatexamen.

Du kanske undrar, "Vad är en associerad med tillämpad vetenskap i allierad hälso- och sjukvård?" Allierad hälso- och sjukvård avser andra yrkesverksamma än läkare och sjuksköterskor som arbetar inom det medicinska området. I denna grad kan du ta kurser i biologi, anatomi, fysiologi, medicinsk terminologi och näring. Det kan finnas möjligheter att studera ämnen som sonografi eller farmakologi.

Det finns många livsförmågor du kan förvärva medan du är med i ett associerat program för tillämpad vetenskap, som kreativ problemlösning, effektiv kommunikation och effektiv tidshantering. Var och en av dessa färdigheter kan hjälpa dig att bli framgångsrik i alla yrken och lyckas med personliga ansträngningar.

När du överväger olika Associate of Applied Science i Allied Healthcare-program, var noga med att jämföra kostnaderna. Kostnaden för program varierar beroende på undervisning och avgifter, antal krediter och priset på rum och styrelse. Du kan kontakta skolorna för att få en uppskattning av utgifterna.

Det kan finnas en mängd olika karriärmöjligheter tillgängliga för dig med en associate of Applied Science i Allied Healthcare. Exempel är en apotekstekniker, en psykiatrisk assistent, en phlebotomist och en medicinsk transcriptionist. Om du älskar djur kan du söka ytterligare utbildning för att vara veterinärtekniker. Det finns högkvalificerade jobb som anestesi tekniker och kirurgisk tekniker.

Du kan tjäna en Associate of Applied Science i Allied Healthcare på skolor runt om i världen. Det finns även online kurser om du föredrar det formatet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.