Keystone logo

7 Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Sjukvård omvårdnad Registrerad omvårdnad i Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
  • Amerikas förenta stater
  • Sjukvård
  • omvårdnad
  • Registrerad omvårdnad
Studiefält
  • Sjukvård (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen i tillämpad vetenskap Program i Sjukvård omvårdnad Registrerad omvårdnad

Vad är registrerad omvårdnad?
Registrerad omvårdnad innebär att ta hand om patienter och främja deras hälsa. Sjuksköterskor arbetar på sjukhus, kliniker, och hemvårdsinställningar. De kan också arbeta i folkhälsomiljöer som skolor och samhällscentra. Registrerade sjuksköterskor måste vara licensierade för att kunna utöva omvårdnad.

Vad kan jag göra med en examen i registrerad omvårdnad?
Det finns många olika karriärvägar som en registrerad sjuksköterska kan ta. Vissa registrerade sjuksköterskor kan välja att arbeta på sjukhus, medan andra kanske föredrar att arbeta på en klinik eller privat praxis. Registrerade sjuksköterskor kan också specialisera sig på ett visst omvårdnadsområde, såsom barnomvårdnad eller geriatrisk omvårdnad. Vissa registrerade sjuksköterskor väljer att undervisa i omvårdnad vid en högskola eller universitet.

Varför studera registrerad omvårdnad?
Registrerad omvårdnad är ett viktigt yrke inom vårdbranschen; främja patienternas hälsa och välbefinnande. Sjuksköterskor är ofta den första kontaktpunkten för patienter när de kommer in i hälso- och sjukvården och spelar en viktig roll för att tillhandahålla patientvård av hög kvalitet. Dessutom kan sjuksköterskor specialisera sig på ett visst omvårdnadsområde, vilket gör det möjligt för dem att ge mer specifik och målinriktad vård till patienter.

Typer av registrerade omvårdnadsgrader
Registrerade sjuksköterskor har vanligtvis en associerad examen eller examen i omvårdnad, även om vissa sjuksköterskor kan ha en kandidatexamen i omvårdnad. Sjuksköterskor måste också klara en nationell licensexamen för att bli registrerade sjuksköterskor. I vissa stater, sjuksköterskor kan också behöva genomföra en period av övervakad klinisk erfarenhet innan de kan licensieras.

Vad ska jag studera under min registrerade omvårdnadsexamen?
Under en registrerad sjuksköterskeexamen, studenter kommer att ta kurser i anatomi och fysiologi, mikrobiologi, och kemi. Dessutom, studenter kommer att ta kurser om omvårdnadsteori och praktik. Studenter kan ha möjlighet att genomföra kliniska rotationer i olika vårdmiljöer, såsom sjukhus, kliniker, och hemvårdsinställningar, för att få praktisk erfarenhet inom omvårdnad.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Associate of Applied Science gradprogram tillåter studenter att koncentrera sig på specifika studier. Efter examen är de ofta unika lämpade för att påbörja heltidsarbete i entrépositioner i sina valda områden.