Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 "Associate Degrees"  (Yrkesexamen) Program i Tandläkarassistent 2024

3 Yrkesexamen Program i Tandläkarassistent 2024

Översikt

Intresseföretagets grader normalt fyllas i två år eller mindre av heltidsstudier. Fördelen med dessa program är att de skär ut onödigt teoretiska material från läroplanen. Fokus i stället placeras på vad du behöver veta för att komma igång med din nya karriär.

Troligt att du kom hit eftersom du vill veta, vad är en Associate Degree i tand bistå? Kurser inkluderar typiskt studier i röntgen, anatomi och infektionskontroll. Många kurser har både en föreläsning och lab komponent, så att eleverna kan öva nya koncept så fort de lär dem. Sådana program förbereder ofta en att ta statliga ombord tentor att få licensieringen.

Dental bistå intresse grader är ibland tillgängliga på en kväll och / eller veckoslut schema, vilket gör det bekvämt att fortsätta arbeta samtidigt gå till skolan. På bara en kort tid, kan du bli redo att arbeta i en tandklinik eller folkhälsan anläggning.

Kostnaderna är i allmänhet rimliga för intresseföretagets grader tandvård bistå. Många institutioner erbjuder ekonomiskt stöd till studenter som tar klasser på minst halvtid och som kvalificerar sig för någon typ av stöd.

Du kan förvänta dig ett meningsfullt karriär efter examen med ett intresseföretag grad i dental bistå. Jobbet kräver ofta hantera en mängd olika uppgifter. Några exempel på vad detta kan innebära är administrativt arbete, som arkivering eller utnämning inställning, att hjälpa en tandläkare med ett förfarande och hjälper till med infångandet av röntgenstrålar. När du arbetar med läkare, kommer du troligen att förväntas ha goda kunskaper om utrustning och instrument som vanligen används i praktiken. Förutom traditionella tandvårdskliniker, kan studenter också möjligheter i oral och maxillofacial kirurgi, parodontologi, ortodonti och endodonti.

Det första steget i att starta en ny karriär fattar beslutet om var och vad du ska studera.Att komma igång på din resa, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Yrkesexamen
  • Sjukvård
  • Odontologi
  • Tandläkarassistent
Studiefält
  • Sjukvård (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat