Keystone logo

17 Yrkesexamen Program i Sjukvårdsassistent 2024

Filter

Filter

 • Yrkesexamen
 • Sjukvård
 • Allied Healthcare
 • Sjukvårdsassistent
Studiefält
 • Sjukvård (17)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Yrkesexamen Program i Sjukvårdsassistent

  Ett intresseföretag grad är en grundexamen som vanligtvis tar två år att slutföra. Denna grad ger mer utbildning än en gymnasieexamen, men mindre än en kandidatexamen. En Associate Degree kallas olika namn i länder runt om i världen.

  Vad är en Associate Degree i medicinsk hjälpa? En Associates Medical Assisting är en utbildning som förbereder eleverna att ta certifieringsprov för medicinska assistenter. Eleverna får teknisk kunskap om hematologi, venpunktion, urinanalys och mikrobiologi. Dessa kurser kommer att hjälpa eleverna att få kunskaper i patientvården, bistå med medicinska procedurer och diagram. Eleverna brukar kunna fokusera på en medicinsk område som intresserar dem, såsom phlebotomy, sjukförsäkring, kodning, EKG och patientvård.

  Många studenter väljer att fullfölja denna typ av examen på grund av preparatet som den erbjuder.Efter denna 16 månader till två års studier, kommer eleverna att vara redo att sitta för en myriad av tentor och ange medicinsk hjälpa fältet.

  Kostnaden för pursing en Associates Medical Assisting kommer att variera kraftigt beroende på vilken skola du vill delta, platsen för skolan och om du vill ta online eller i person klasser eller inte. Det är viktigt att du hittar ett program som passar dina mål.

  När du har slutfört denna examen, kommer du i allmänhet har en mycket en medicinsk medhjälpande möjligheter öppna för dig. Du kanske kan bli en klinisk medicinsk assistent, en EKG-tekniker, en front office manager, en medicinsk kontor chef eller en flebotomi tekniker. Du kommer att vara redo att ge utmärkt kundservice och bistå andra sjukvårdspersonal i en mängd olika förfaranden.

  Det finns många skolor som erbjuder ett intresseföretag examen i medicinsk hjälpa. Ansökan om en av dessa kurser är enkelt.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.