Keystone logo

1 Yrkesexamen Program i Sjukvård Sjukvårdsstudier Sjukvård 2024

Filter

Filter

  • Yrkesexamen
  • Sjukvård
  • Sjukvårdsstudier
  • Sjukvård
  • Sjukvård
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Yrkesexamen Program i Sjukvård Sjukvårdsstudier Sjukvård

När en gymnasieexamen eller GED har tagits emot, kan ett intresseföretag grad fyllas i en utbildning som erbjuds av ett universitet eller högskola. Denna grundutbildningsprogram akademisk examen innebär cirka två års kurser före färdigställandet.

Exakt vad är en Associate Degree i sjukvårdsorganisationen? Det inkluderar att lära sig konster och knep i branschen genom att förstå på djupet hur förvaltningssidan fungerar. Kurser inkluderar att få ett fast grepp om medicinsk terminologi, samtidigt förstå världen av elektroniska journaler och sekretess och sekretesslagar som följer dem. Eleverna lär sig om statistik och sjukvård samtidigt lära sig att ge förstklassig tillsyn och genomföra ledarroller inom hälsoområdet.

Fördelarna med ett sådant program omfattar iordningställande studenten för sysselsättningen genom att hjälpa honom eller henne att bli organiserad och detaljorienterad och samtidigt tillämpa sina kunskaper mot verkliga situationer.Elever upplever ofta händer om utbildning genom att ta emot tjänstgörande möjligheter på lokala sjukvårdsinrättningar förutom kurser.

Don 't låta en stram budget svänga dig från att få examen du förtjänar. Avgifter och kostnader kan variera kraftigt från skola till skola. Det är bäst att forskning en mängd olika program för att hitta en som är en bra passform för dig.

Med kännedom om den senaste tekniken, kommer du att vara redo att få ett jobb på ett kontor miljö som tillhandahåller administrativa tjänster såsom kodning, fakturering, och arbetar med patientjournaler. Administrativa positioner i sjukvårdsorganisationen kan hittas på sjukhus, advokatbyråer, läkarmottagningar och andra områden i hela sjukvården.

Många universitet och högskolor erbjuder en mängd program som kommer att arbeta med ditt personliga schema. Partiella och fullständiga nätet program finns tillgängliga och kan tas från bekvämligheten av ditt hem eller kontor.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.