Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 "Associate Degrees"  (Yrkesexamen) Program i Alternativ medicin 2024

2 Yrkesexamen Program i Alternativ medicin 2024

Översikt

En Associate Degree kan överbrygga klyftan mellan två olika akademiska faser, och det är också ett sätt för yrkesverksamma att få ytterligare utbildning och kvalifikationer. Graden tar ungefär två år att slutföra och kan tas på ett antal tekniska skolor och högskolor.

Vad är en Associate Degree i alternativ medicin? Detta program är för studenter som vill lära sig om olika aspekter av holistisk medicin. Vissa program kommer att täcka föremål som helhet, medan andra kommer att erbjuda specialkurser i olika terapier. Dessa inkluderar naturmedicin, massage, yoga, hypnoterapi, Reiki terapi, akupressur, medicinsk herbalism, traditionell kinesisk medicin, aromaterapi, zonterapi och homeopati. Även om eleverna specialisera sig, de flesta program kräver att klasser tas i anatomi, fysiologi och patologi.

Området av alternativ medicin har blivit mer mainstream, så akademiker har en ganska bra chans att hitta arbete gör vad de älskar.Eleverna lär sig också tillräckligt om alternativa helande metoder som de tenderar att vara friskare själva.

Den undervisning och avgifter kommer att variera beroende på det särskilda programmet. Placeringen av skolan och den specifika läroplanen kommer att vara stora bestämningsfaktorer, så att eleverna ska få information om kostnader direkt från skolorna.

Personer med lämplig utbildning och utbildning har ett antal yrken som de kan välja mellan, såsom massage, naturmedicin, homeopati, yoga, eller örter, och detta val beror på deras specialisering. De kan välja att öppna en privat praktik, arbetar tillsammans med en annan praktiserande läkare, eller arbeta i ett spa eller utväg inställning. De som inte vill arbeta direkt med kunder kan välja att öppna upp och driva ett hälsocenter för en rad olika terapier.

Använd vår omfattande online-databas för att börja forska och jämföra skolor just nu.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Yrkesexamen
  • Sjukvård
  • Alternativ medicin
Studiefält
  • Sjukvård (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat