Keystone logo

1 Yrkesexamen Program i Akuttjänst i Newland, Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

 • Yrkesexamen
 • Amerikas förenta stater
 • Sjukvård
 • Nödfallsmedicin
 • Akuttjänst
Studiefält
 • Sjukvård (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Yrkesexamen Program i Akuttjänst

  Vad är en EMT?
  EMT står för akut medicinsk tekniker. En EMT är en utbildad professionell som tillhandahåller akutmedicinsk vård till patienter i nöd. EMT: er ger grundläggande livsuppehållande, som inkluderar HLR, och användning av en AED (automatiserad extern defibrillator). De utbildas också för att bedöma patientens tillstånd och ge behandling för skador och sjukdomar. EMT är ofta de första respondenterna på platsen för en nödsituation, och spelar en viktig roll i vården av patienter.

  Hur kan jag bli EMT?
  De som vill bli EMT kan hitta program på många community colleges och tekniska skolor. EMT-grader finns på både associerad och kandidatnivå. Ett EMT-associerat utbildningsprogram tar vanligtvis två år att slutföra, medan en kandidatexamen tar fyra år. EMT måste genomföra ett ackrediterat utbildningsprogram för att vara berättigade till certifiering.

  Vad ska jag studera under min EMT-examen?
  EMT-utbildningsprogram täcker en mängd olika ämnen, inklusive anatomi, fysiologi, akuta medicinska procedurer, och farmakologi. Studenter i EMT-program kommer också att lära sig om patientbedömning, vitala tecken, och hur man effektivt kommunicerar med patienter och deras familjer.

  USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

  De som är intresserade av att jobba i högkvalificerade branscher kan börja med att ta en associate degree på en högskola eller ett universitet. När man studerar för att få sin examen bygger man upp sina kunskaper och ökar sina yrkeskvalifikationer.