Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika "Associate Degrees"  (Yrkesexamen) Program i Akuttjänst i Newland, Amerikas förenta stater 2023

1 Yrkesexamen Program i Akuttjänst i Newland, Amerikas förenta stater 2023

overview

Vad är en EMT?
EMT står för akut medicinsk tekniker. En EMT är en utbildad professionell som tillhandahåller akutmedicinsk vård till patienter i nöd. EMT: er ger grundläggande livsuppehållande, som inkluderar HLR, och användning av en AED (automatiserad extern defibrillator). De utbildas också för att bedöma patientens tillstånd och ge behandling för skador och sjukdomar. EMT är ofta de första respondenterna på platsen för en nödsituation, och spelar en viktig roll i vården av patienter.

Hur kan jag bli EMT?
De som vill bli EMT kan hitta program på många community colleges och tekniska skolor. EMT-grader finns på både associerad och kandidatnivå. Ett EMT-associerat utbildningsprogram tar vanligtvis två år att slutföra, medan en kandidatexamen tar fyra år. EMT måste genomföra ett ackrediterat utbildningsprogram för att vara berättigade till certifiering.

Vad ska jag studera under min EMT-examen?
EMT-utbildningsprogram täcker en mängd olika ämnen, inklusive anatomi, fysiologi, akuta medicinska procedurer, och farmakologi. Studenter i EMT-program kommer också att lära sig om patientbedömning, vitala tecken, och hur man effektivt kommunicerar med patienter och deras familjer.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

De som är intresserade av att jobba i högkvalificerade branscher kan börja med att ta en associate degree på en högskola eller ett universitet. När man studerar för att få sin examen bygger man upp sina kunskaper och ökar sina yrkeskvalifikationer.

read_more

filters

  • Yrkesexamen
  • Amerikas förenta stater
  • Sjukvård
  • Nödfallsmedicin
  • Akuttjänst
fields_of_study
  • Sjukvård (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study