Keystone logo

1 Yrkesexamen Program i Akuttjänst 2024

Filter

Filter

 • Yrkesexamen
 • Sjukvård
 • Nödfallsmedicin
 • Akuttjänst
Studiefält
 • Sjukvård (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Yrkesexamen Program i Akuttjänst

  Ett intresseföretag grad är en utbildningsbevis av ett universitet för att slutföra ett studieprogram vanligtvis varar två år. Denna grad är en lägre utbildningsnivå än en kandidatexamen, och många slutföra ett program för att söka nya karriärer.

  Vad är en Associate Degree i EMT? Akuta medicinska tekniker, som ibland kallas ambulans tekniker, är proffs som administrerar akutvården. EMTs svara så snabbt som möjligt när kallades till platsen av medicinska akutfall, inklusive medicinska komplikationer, olyckor och andra fall av traumatisk skada. I de flesta fall kommer en blivande EMT behöver ungefär 120 till 180 timmar i klassrummet utbildning. Sammantaget kan utbildning ta allt från några månader till så länge som två år, beroende på lokala myndighetskrav och utförandet av studenten. Förutom medicinska krav utbildning, läroplanen för EMT utbildningen ingår ofta VFU också.Efter avslutad utbildning kommer studenterna också att behöva passera en slutlig statlig undersökning för att få juridisk certifiering.

  Räddningstjänsten är tyvärr något som alltid kommer att vara nödvändiga i den moderna världen. Utbildning på detta område kommer vanligtvis ge en examen många möjligheter till anställning hos olika institutioner.

  Eftersom kostnaden för att ta första hjälpen-kurser kan variera för ett antal olika skäl, är det en bra idé att forskning och kontakt direkt en skola av val innan du ansöker.

  En EMT kan få arbete i flera olika miljöer. Vanligast är EMTs hittas arbetar inom organisationer som tillhandahåller räddningstjänsten, såsom polis, brandkår och sjukhus, men dessa yrkesgrupper behövs också på andra områden, bland annat fabriker och andra arbetsplatser, och olika delar av underhållningsbranschen.På vissa platser kan de användas som en del av en fristående kommunal myndighet.

  Om du är intresserad av att få en examen i EMT, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.